- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.561
Bence de erken gibi. Ben 4 aralık oldum, test 14 aralıkBende anlamadım canım 5 Aralık ta transferim oldu kağıda 13 Aralık test yapın demişler bana da erken geldi ama niye öle istediler bilmiyorum
Maşallah canım ya çok şükür hep böyle kat kat artar
Azda olsa çıkar canım heralde bakalım nasipBence de erken gibi. Ben 4 aralık oldum, test 14 aralık
Kızlaaaaaar kan verdiiiiiim 1-2 saate çıkar dediler
Amin inşallahHadi inş güzel haberlerle gel cnm zaten teste çıktı pozitif
Amin canım sağolasın sen nasılsınMaşallah canım ya çok şükür hep böyle kat kat artar
Hadi hayırlı haberler olsun inşallah canım dualarım seninle Allah'ım nasip etsinKızlaaaaaar kan verdiiiiiim 1-2 saate çıkar dediler
Aynen canım nasipAzda olsa çıkar canım heralde bakalım nasip
Süper herşey yolunda hasret sona ermiş
İnşallah canım inşallah o kadar hasret ki hala kendi kendime gülüp duruyorumSüper herşey yolunda hasret sona ermiş
Uzun zamandır girmedim gruba aklım sendeydi canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Çok sevindim
Hadi kap gel minişimerhaba perşembe günü transfer olucam kullandığım ilaçlar bunlar arkadaşlar çok heyecanlıyımmmmmm
Sağolasın Allah razı olsunUzun zamandır girmedim gruba aklım sendeydi canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Çok sevindim
aşkım sen gebesin dua et kabul olur :)) sağlıkla kucağımıza alalım oyyyy çok heyecanlıHadi kap gel minişi