-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.921
Canım idrarda çıkmıştı zaten pozitiftir eminim biraz daha sabır bebeğede zarar verir bu şekilde stres yapmak4 saat oldu test sonucumu bekliyorum. Gerçekten çok sinirliyim ya hangi yıldayız 4 saat oldu ya. Günlerce beklemişim zaten. Arıyorum bide minimum 2 saattir bekleyin hanımefendi diyor. Kolaysa sen bekle uyuz herif ya
şimdi yapma yapacaksan ctei yap canım daha erkenPazar günü kan vereceğim içim gidiyor açıkçası bir yapayım diyorum bir hazır değilim yine üzülürüm diyorum kalakaldım öyle....
Tam iki gun olsun bence, bu sefer kac kat arttigini anlayamicaksin yarım gun erken olcakEvet ama dayanamıyorum bu akşam vermek istiyorum Bi test daha
Kız gebesin yaaa geç tutunmuş demekki 5 üstü iste nereye gidiyon hemenkızlar 6.75 çıktı sonucum hepinizin yolu açık olsun tanıştığıma memnun oldum.
Cok almislar ya beta hcg altiustu. Devlet acilden kabul etmiyor mu bas donmesi gebelik suphesi fln diyince3 saat oldu sonuç yok ortada. Ya bide özele gittim ben 870 lira para aldılar 1-2 saate çıkar dediler ama yok hani benim sonucum yaa. Midem yanıyor şuan
hayatım nasıl gebelik bir bana açıklasın milletin 200 küsür çıkıyor 6 olunca nasıl gebe oluyorum?Kız gebesin yaaa geç tutunmuş demekki 5 üstü iste nereye gidiyon hemen
Olabilir doktoruna yazdın mı yada aradın mı bişey dedi olsun illa seninki yada benim ki 200 olacak diye bi kaide yok ki çok gerginsin alıyorum halini tavrını ama kendine yapıyorsun dur bakalım bi doktor ne diyecek bi sakin sirkelen bi kendine gel lütfen.hayatım nasıl gebelik bir bana açıklasın milletin 200 küsür çıkıyor 6 olunca nasıl gebe oluyorum?
477 çıkmış ne demek bu ? Yazmıyo testte pozıtıf veya negatif dıye. Bu değer yeterli mi ? Mesajı yazarken ellerim titriyor. Doktoruma attım cevap bekliyorumCanım idrarda çıkmıştı zaten pozitiftir eminim biraz daha sabır bebeğede zarar verir bu şekilde stres yapmak
Pozitif tabiki hayırlı olsun Allah kolaylık versin hamilesin.477 çıkmış ne demek bu ? Yazmıyo testte pozıtıf veya negatif dıye. Bu değer yeterli mi ? Mesajı yazarken ellerim titriyor. Doktoruma attım cevap bekliyorum
ilaçlara devam et pazartesi gel dediOlabilir doktoruna yazdın mı yada aradın mı bişey dedi olsun illa seninki yada benim ki 200 olacak diye bi kaide yok ki çok gerginsin alıyorum halini tavrını ama kendine yapıyorsun dur bakalım bi doktor ne diyecek bi sakin sirkelen bi kendine gel lütfen.
Bak gördün müilaçlara devam et pazartesi gel dedi
2 gun sonra 1 test daha mi versen acaba. Kacinci gun embriyosu kacinci gunundukızlar 6.75 çıktı sonucum hepinizin yolu açık olsun tanıştığıma memnun oldum.
Belki ben o değeri bile görmeyip direk negatif alacağımilaçlara devam et pazartesi gel dedi
Super hayirli olsun gayet pozitif477 çıkmış ne demek bu ? Yazmıyo testte pozıtıf veya negatif dıye. Bu değer yeterli mi ? Mesajı yazarken ellerim titriyor. Doktoruma attım cevap bekliyorum
Sacmalamaa kızz goreceksnBelki ben o değeri bile görmeyip direk negatif alacağım
İnşallah canmSacmalamaa kızz goreceksn
Ayyyyy çok şükür aşkım hayırlı olsun inşaallah Rabbim daim etsin güzel haberler almayıBenım transfer tarihi bellı oldu 13 ARALIKBugunde. Itıbaren progestan ded prednol ve progestan fitil kullanmaya baslıyorum
Iron Butterfly
Canımm tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin inşallah477 çıkmış ne demek bu ? Yazmıyo testte pozıtıf veya negatif dıye. Bu değer yeterli mi ? Mesajı yazarken ellerim titriyor. Doktoruma attım cevap bekliyorum
Canım benim kötü düşünme , hayırlısıyla pozitif göreceksinBelki ben o değeri bile görmeyip direk negatif alacağım