- 1 Aralık 2023
- 131
- 329
- 32
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.901
Benim de 2 saati geçti hala yok ortada sonuç. Ya sabııırrrAradım azonce laboratuvar da cihaz arizalanmjs gün içinde cikicak dediler şaka gibi ya eşime gidip başka yerde verelim diyorum bekliyelim diyor walla dayanamicam artik
Canooo çıktı sonucuneltiden görümceden arkadaş olmuyor 2 yıllık evliyim ben böyle gördüm. kayınvalide de annemiz gibi olmuyor herkes yerinde sağ olsun diyorum ben uzak duruyorum eşimi kendi haline bıraktım az insan çok huzur , ben de hakkımı helal etmiyorum özellikle kayınvalideme bi bu olay değil daha nicesi var bende. hepsini birikince helal etmedim etmeyeceğim de öbür tarafta 2 elim yakasında olacak.
Şaka gibi ya madem geç cikicak 1 saat içinde çıkar demesinler zaten sabrım bitti , gidip idrar testi alicam onu yapayım bariBenim de 2 saati geçti hala yok ortada sonuç. Ya sabııırrr
Kan vermeye gidiyorum dostlar. Böyle bir heyecan olamaz ter basıyor
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum, heyecandan olucem galiba
hayırCanooo çıktı sonucun
naptın kuzum yok mu daha sonuçBenim de 2 saati geçti hala yok ortada sonuç. Ya sabııırrr
Insallahh yarindi senin de di miKendi sonucum gibi sevindim durumuna degerlerimiz yakındı bizim benimkide artar inşallah ya nolurrrrrrr
çok para ödemesişsin bende özele gittim ve 200 tl ödemedim çok pahalı bi kan testi o kadar fiyat olur mu ya yazık günah3 saat oldu sonuç yok ortada. Ya bide özele gittim ben 870 lira para aldılar 1-2 saate çıkar dediler ama yok hani benim sonucum yaa. Midem yanıyor şuan
Evet ama dayanamıyorum bu akşam vermek istiyorum Bi test dahaInsallahh yarindi senin de di mibence hersey normal merak etme
Sağlık sigortamız vardı o da bitmiş birkaç gün önce haberimiz yok. Okuldan da 1 derslik izin almıştım ödedim yani yeterki sonucu bir an önce öğreneyim diye. Ama ortada hala bişi yokçok para ödemesişsin bende özele gittim ve 200 tl ödemedim çok pahalı bi kan testi o kadar fiyat olur mu ya yazık günah
Merhaba irem su öncelikle hayırlı uğurlu olsun . Bende ayın 30. Taze transfer oldum bugün 7. Günüm test yaptım tek çizgi çıktı. Sende test yapmışmıydın idrar da negatif acaba kanda çıkarmı? Bazılarının 5. Günde idrar da cıkıyor bende niye cıkmadı seni görünce sana sormak istedim ?Ben kan testi verdim kızlar 7. Günüm bugün 50 çıktı
Sonucu anlamıyorum ama bi sıkıntı olunca kırmızı yapıyorlar normal değerde çıkmış sanırımKızlar bu nedemek
Kuzum geçmiş olsunKızlar bu nedemek
Birazdan gideceğim hastaneye teyzemin kızı enfeksiyon olabilir dediSonucu anlamıyorum ama bi sıkıntı olunca kırmızı yapıyorlar normal değerde çıkmış sanırım
Gidicem şimdi hastaneye canım Allah'tan yakınKuzum geçmiş olsun, ben de tam anlayamadım ama kok görülmüş tarzı bir şey okudum kok bir bakteri türü diye biliyorum
Çok şükür canım hemen git gel inşallahGidicem şimdi hastaneye canım Allah'tan yakın
Allah korusun canım bebek içinde önemli enfeksiyon zararlı olabilirBirazdan gideceğim hastaneye teyzemin kızı enfeksiyon olabilir dedi