-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.361
Canım senin de 7 aralık değil miydi ? Erken mı verdin test? hayırlı olsun canım mutlulugunuz daim olsunKızlar sonuç çıktı pozitif Rabbim tamamına erdirsin hepimiz için
Tebrik ederim canım saglicaklanilerlesin hamileliğin sağlıcakla kucağına alırdın insallah236,35 çıkmış sonucum :)
erken yaptım 9. günümde yaptım 2 gün sonra tekrarlayacağımCanım senin de 7 aralık değil miydi ? Erken mı verdin test? hayırlı olsun canım mutlulugunuz daim olsun
Bende şimdi gaza gelmiş oldumerken yaptım 9. günümde yaptım 2 gün sonra tekrarlayacağım
Ayyyyy maşallahKızlar dayanamadım sabaha kadar uyuyamadım gece çok fazla testle alakalı rüya görünce kalktım test yaptım ve bu şekilde çıktı artık strese sokmayacağım kendimi çünkü o benimle biliyorum perşembe günü kan testi vericem
ben anladım sonra doktora yazdım hayırlı olsun dedi 2 gün sonra tekrarla dedi :)Bende şimdi gaza gelmiş oldumama sonucu anlar mıyız yani o değeri yoksa doktora mı hosterdın canım
Hissettim benBursa'da deprem oldu İstanbul'da sarsıntı Allah'ım sen yardım et bi an nefesim gitti
Çok üzüldüm canım ama bi araştırma yapılması lazım çünkü senin hatırladığım kadarı ile bikere daha böle olmuştu bi sorun olabilir yaniKızlar maaalesef düşük gerçekleşmiş o kanama ile beta 1500 den 300 E düşmüş kese de yok inşallah sizler sağlıkla alırsınızı kucağınıza
Test günün bugün müydüKızlar olmadı olmadı3.7
Geçmiş olsun canım sana daHissettim ben
Hiç anlaşılmıyor çok puslu ,
Kamera iyi çekmemiş ama bir gölge dahi yok bembeyaz diTest günün bugün müydü
Geçmiş olsun canım sana da
Hiç anlaşılmıyor çok puslu ,
Erken belki umutsuz olma hemenKamera iyi çekmemiş ama bir gölge dahi yok bembeyaz di
Evet