2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benim Rabbim bebeğini hayırlısı ise seninle tutsun inşallah , günden güne katlansın değerin haber bekliyoruz
Çok sağol bitanem inşallah kat kat artar bebeğim benimle olur geç tutunuyordur adet olcakmış hissi var bide karnıma aniden batmalar giriyor eğer yükselirse allahtan bir mucize olur benim için

Aminn bitanem desteğin için çok teşekkür ederim inşallah seninde güzel hayırlı pozitif haberini alıcaz aklım sende hep

Çok sağol bitanem inşallah kat kat artar bebeğim benimle olur geç tutunuyordur adet olcakmış hissi var bide karnıma aniden batmalar giriyor eğer yükselirse allahtan bir mucize olur benim için
İnşallah canım benim hepsi inşallah bebeğinin yerleşme belirtileridir Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Günaydın canım maşallah görünüyor bende gördüm o gölgeyi sağlıcakla ilerler inşallah kuzum bu erken gebelik testimi birde kaçıncı gün yaptın acaba
Evet canm predictor early markası trendyoldan 3lü almıştım. Ben hatta dün de yaptım hiç bir silik çizgi bile yoktu. Bugün de böyle silik gördüm ama umarım doğrudur çok çok silik çünkü. 29 kasımda 5. Gün embriyosu transfer edilmişti

Kızlar ben elendim galiba bugün gene kan verdim değerim 6.8den 3.4e düşmüş herşeyi yaptırdık beslenmemize falan dikkat ettik neden olmadı hiç anlamıyorum
Kendini suçlama canm olacağı varsa dikkat etmesen de olur. Onun zamanı gelince olacak inşallah vardır bir hayır

Kritik değerler şuan kimse birşey diyemez bence. Benim dış gebeliğimi ben 8 ken öğrenmiştim değer çok güzel katlamaya başlamıştı ama tüpüme yerleştiği için alındı. Yani değer düşükken de sağlıklı ilerleyebiliyor benim durumum değerden dolayı değil yerleştiği yerden kaynaklı ilerleyemedi.

İdrarda nasıl çıktı cnm dualarımız seninle hadi güzel haberle gel inşallah

Maşallah çok güzel canım bende yapicam dün çok cesaretliydim bugün aldım testi ama elim gitmiyor miratech bunun markası bende senden 1 gün önce transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…