- 1 Aralık 2023
- 131
- 329
- 32
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.341
Mudanya’da oturuyorum depremi çok fena hissettimBursa'da deprem oldu İstanbul'da sarsıntı Allah'ım sen yardım et bi an nefesim gitti
İnşallah iyi haberler alırsın canımKızlar bu gün benim 9. Günüm doktoruma hafif kanamam var ağrım var yazınca kan testi ver dedi bana ama idrar testi yaptığımı söylemedim ve kan testi verdim biraz önce lütfen dualarınızı eksik etmeyin
AlmadımAlma canim test fln , bende zor tutuyorum kendimi ama kalbim kaldırmıyor idrar testi yapmayı , 7 Aralık test gunum
Allah yardım etsin çok kötü oldumPendik’te de oldu ya baya hissettik
Ben gazlı içeçek ve katı yememeye dikkat ediyorum onun dışında standartcanlar biley sorucam size. Doktorunuz şunu yeyin bunu yemeyin gibi şeyler söyledi mi? Gazlı içecek içme dedi bana sadece. İstemeden yanlış şeyler yemeyelimtecrübesi olanlar tecrübelerini yazabilirler mi? Refl ağrısı gib bişey hissediyorum bide koku hassasiyeti başka bi şey yok bende
Allah'ım korusun şimdi nasılsın çok geçmiş olsunMudanya’da oturuyorum depremi çok fena hissettimKorkuyla kalktım yataktan
Korkum üzerine bu hiç olmadı ama ben çok umutluydumKizlar Günaydın ben de dayanamadım yaptim baska sefere inşallah 10.günde çıkması gerekirdi maalesef olmadı. kendinize iyi bakın Eki Görüntüle 3345791
Canım hemen pes etme. Kan testine kadar ilaçlarını aksatmadan kullan. Ve bu testlerin yanılma payı da var istersen yarın sabah bak birdaha.Kizlar Günaydın ben de dayanamadım yaptim baska sefere inşallah 10.günde çıkması gerekirdi maalesef olmadı. kendinize iyi bakın Eki Görüntüle 3345791
Çok şiddetli hissettim hemen toparlayamadım kendimi. Karnımda da kasılma oldu biraz sanırım korkudan. Şimdi iyiyim şükür. Rabbim beterinden korusun hepimiziİnşallah iyi haberler alırsın canım
Almadım
Allah yardım etsin çok kötü oldum
Ben gazlı içeçek ve katı yememeye dikkat ediyorum onun dışında standart
Allah'ım korusun şimdi nasılsın çok geçmiş olsun
Yapma gününü bekleKızlar günaydın..
3.gün embriyosu. Bugün 8 ci günüm.
Normalde 4 gün sonra test günüm. Bugün yapsam az da olsa çıkar mı ? Olumlu olumsuz? Napmaliyim karar veremedim
Bende öyle oldum elim ayağım dolaştı birbirineÇok şiddetli hissettim hemen toparlayamadım kendimi. Karnımda da kasılma oldu biraz sanırım korkudan. Şimdi iyiyim şükür. Rabbim beterinden korusun hepimizi
Sakatat, salam, sosis, sucuk, gazlı içecek, hazır paketli gıda, dip balığı, beyaz ekmek tüketme dedi. Yeşillikleri bol tüketmemi, et türlerini dengeli yememi, bakliyat tüketmemi tavsiye etti. Aklıma gelenler bunlar şimdi canımcanlar biley sorucam size. Doktorunuz şunu yeyin bunu yemeyin gibi şeyler söyledi mi? Gazlı içecek içme dedi bana sadece. İstemeden yanlış şeyler yemeyelimtecrübesi olanlar tecrübelerini yazabilirler mi? Refl ağrısı gib bişey hissediyorum bide koku hassasiyeti başka bi şey yok bende
Depremi hisseden canlar çok geçmiş olsun
Evet bana da bunları söyledinSakatat, salam, sosis, sucuk, gazlı içecek, hazır paketli gıda, dip balığı, beyaz ekmek tüketme dedi. Yeşillikleri bol tüketmemi, et türlerini dengeli yememi, bakliyat tüketmemi tavsiye etti. Aklıma gelenler bunlar şimdi canım
Ula insan sonucu atar daKızlar sonuç çıktı pozitif Rabbim tamamına erdirsin hepimiz için
Ah çok sevindiimKızlar sonuç çıktı pozitif Rabbim tamamına erdirsin hepimiz için
236,35 çıkmış sonucum :)Ula insan sonucu atar da
Rabb'im güzel artışlar nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah236,35 çıkmış sonucum :)
Hadi kap gel minişi sana sımsıkı rutunsunKızlar beni de şimdi ardılar yarın 10 da transferim inşbakalım ben test gününe kadar nasıl mücadele edeceğim