2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

canlar biley sorucam size. Doktorunuz şunu yeyin bunu yemeyin gibi şeyler söyledi mi? Gazlı içecek içme dedi bana sadece. İstemeden yanlış şeyler yemeyelim tecrübesi olanlar tecrübelerini yazabilirler mi? Refl ağrısı gib bişey hissediyorum bide koku hassasiyeti başka bi şey yok bende

İnşallah iyi haberler alırsın canım
Alma canim test fln , bende zor tutuyorum kendimi ama kalbim kaldırmıyor idrar testi yapmayı , 7 Aralık test gunum
Almadım
Pendik’te de oldu ya baya hissettik
Allah yardım etsin çok kötü oldum
Ben gazlı içeçek ve katı yememeye dikkat ediyorum onun dışında standart
Mudanya’da oturuyorum depremi çok fena hissettim Korkuyla kalktım yataktan
Allah'ım korusun şimdi nasılsın çok geçmiş olsun

Kizlar Günaydın ben de dayanamadım yaptim baska sefere inşallah 10.günde çıkması gerekirdi maalesef olmadı. kendinize iyi bakın Eki Görüntüle 3345791
Korkum üzerine bu hiç olmadı ama ben çok umutluydum Rabbim yardım etsin ne desem bilmiyorum kan testini bekle ilaçlarını bırakma sakın

Kizlar Günaydın ben de dayanamadım yaptim baska sefere inşallah 10.günde çıkması gerekirdi maalesef olmadı. kendinize iyi bakın Eki Görüntüle 3345791
Canım hemen pes etme. Kan testine kadar ilaçlarını aksatmadan kullan. Ve bu testlerin yanılma payı da var istersen yarın sabah bak birdaha.

Çok şiddetli hissettim hemen toparlayamadım kendimi. Karnımda da kasılma oldu biraz sanırım korkudan. Şimdi iyiyim şükür. Rabbim beterinden korusun hepimizi

Kızlar günaydın..
3.gün embriyosu. Bugün 8 ci günüm.
Normalde 4 gün sonra test günüm. Bugün yapsam az da olsa çıkar mı ? Olumlu olumsuz? Napmaliyim karar veremedim
Yapma gününü bekle
Çok şiddetli hissettim hemen toparlayamadım kendimi. Karnımda da kasılma oldu biraz sanırım korkudan. Şimdi iyiyim şükür. Rabbim beterinden korusun hepimizi
Bende öyle oldum elim ayağım dolaştı birbirine

Sakatat, salam, sosis, sucuk, gazlı içecek, hazır paketli gıda, dip balığı, beyaz ekmek tüketme dedi. Yeşillikleri bol tüketmemi, et türlerini dengeli yememi, bakliyat tüketmemi tavsiye etti. Aklıma gelenler bunlar şimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…