2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canim kendimden biliyorum 10mm olduğumda climara bant verdiler . Gunde 2 estroferm ve 4 gudne 1 değişen bant kullandim bant zaten ostrobejeni kanınızda sbt tutmak için tercih ediliyor. transfer sonrasi 3 estroferm e ciktim banta devam ediyorum içiniz rahat olsun T tadella E Esra2015 🙏🧿
Yoğun tedaviye geçelim dedi doktor. Bantı 2 günde bir değiştir dediler. Estrofemi günde 6 defa alacağım.
Salı kontrole gideceğim bakalım ne kadar kalınlaşma olacak

Ah iğneler 🤦🏻‍♀️ inşallah sonu güzel olacak
İnşallah
Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif 🤭🙏 salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi 🙏🙏🙏
Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🌹
Canim yanma batma gibi bisi varsa kork ama böyle akıntı ise normal gibi geliyor o yuzden korkma sen sakin 🙏🧿
Ortaya karışık haldeyim
Bende varım 24 Kasım transfer oldum.8 Aralık test günüm hadi hayırlısı
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hoşgeldin 🌺
Arkadaşlar selam transferden 8 gün sonra ilk test sonucum 33 idi. 2 gün sonra tekrar test verdim. Sonuç 56 çıkmış. İyi mi kötü yorum yapabilir misiniz? Kafam karışık.
İyi bence canım hayırla ilerlesin inşallah sende hoşgeldin 🌺
Galiba hamileyim
Sabah neşesi oldun bana hoşgeldin anniş 🐣🐣🐣🐣 hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Sen bugün nasılsın canım ?
Bende orta halliyim regli olacak gibi şişlik ağrı var kanımda kasıklarıma değilde bacaklarıma bıcak sağlanıyor saki bütün vücudum kırılıyor resmen
Ayyy benim de sorma kendimi zor tutuyorum test alıp da yapmamk için . icim cok kıpır kıpır ve heyecanliyim ❤❤❤❤❤❤🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
İnşallah darısı sana olsun canım sendende gelsin hayırlı haberler
Merhaba canım ben bugün regl oldum Kasım'da başlar surecim diye düşünüyordum nasip aralikmis. Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin . Aralık ayı topigine geçiyorum. Bekleyen herkesin sonucu pozitif olurda inşaallah sizlerde anneler topiklerine geçersiniz canlar 🤲💐
Hakkında hayırlısı olsun canım geçen gün fark ettim yazını diğer grupta inşallah bu defa olur sorunsuz ilerlesin 🌷
Kızlar transferin 7. Günü bugün ve lekelenme var çok az kırmızı pembe tonlarında, bunun üzerine erken gebelik testi yaptım bildiğin negatif,
Hakkında hayırlısı olsun cnm

İnşallah

Ortaya karışık haldeyim

Sabah neşesi oldun bana hoşgeldin anniş 🐣🐣🐣🐣 hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Bende orta halliyim regli olacak gibi şişlik ağrı var kanımda kasıklarıma değilde bacaklarıma bıcak sağlanıyor saki bütün vücudum kırılıyor resmen

Hakkında hayırlısı olsun canım geçen gün fark ettim yazını diğer grupta inşallah bu defa olur sorunsuz ilerlesin 🌷

Benim de dün bacaklarim çok sızladı canım. Gece de hissettim ağrıyı.
Kendimizi çok dinledigimizden bu sıra, her şeyi hissediyoruz normal zamanda hissetmeyecegimiz şeyleri bile

Benim de dün bacaklarim çok sızladı canım. Gece de hissettim ağrıyı.
Kendimizi çok dinledigimizden bu sıra, her şeyi hissediyoruz normal zamanda hissetmeyecegimiz şeyleri bile
Öyle gerçekten Allah yardım etsin ne yapalım nasibimizde varsa erde olsa geçte olsa bizi bulur inşallah 🌹 ben boşlukta gibiyim birazda dengesiz

Herkese merhaba arkadaşlar çok şükür bugün kalp atşımızı da duyduk Allahım böyle güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin
Bebeğin boyu 0.79 cm dedi doktor 6+5 günlük dedi benim regl hesaplamama göre 6+6 bence iyi uyumlu
Progestan dex başladı doktorum
Ampul olanı vurdurmaya yerim yoktu
Bu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrası

Bu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrası
Canım afedersin kalçamda yuvarlak yuvarlak apse oluştu baya birde ben evimin orda her zaman ev doktoruna gidemiyom doktorumda mecbur değiştirdi günde 2 tane vurulacak
Bir tane de oksapar hele bakalım hayırlısı olsun 🌸

İnşallah

Ortaya karışık haldeyim

Sağol canım Allâh razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başina❤🌸 değerim düşük olduğu için pek bi sevinemedim yarın tekrar kan vereceğim bakalım hayırlısı🙏

Sağ ol canım, bende ilaçlar çok pahalı grlince bu kadar yeter belki diye düşünmüşüm, hadi hayırlısı artık, gonal f 900 ne kadara aldınız? Benden bir tanesi için 6000 a yakın söyledi, heryerde aynıdır de mi
Geç oldu biraz kusura bakma bana 450ml lik veriyorlardı her seferinde 450ml 3000₺ idi 900ml 6000 normal yani aynı şeye denk geliyor :)

:emir_bebek: Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme 5.ci
gün
çift
28
Kasım
@merry06261.ci deneme 5.ci
gün
Kasım
@Xiangwei404.cü deneme3.cü
gün
çift
23
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci
gün
çift
9
Kasım
💔
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci
gün
15
Kasım
💔
@1sevgi1241.ci deneme 5.ci
gün
2
Kasım
🐣
@tomrisn241.ci deneme 3.cü
gün
çift
17
Ekim
💔
@ig_budan331.ci deneme 5.ci
gün
20
Kasım
🐣
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü
gün
çift
Kasım
@GizemmDY281.ci deneme 5.ci
gün
15
Kasım
🐣
@Zehra2345252.ci deneme 5.ci
gün
çift
7
Kasım
🐣
@filozofia311.ci deneme 5.ci
gün
18
Kasım
🐣
@Kelebenkk341.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo
24
Kasım
@Simgenurr311.ci deneme5.ci
gün
13
Kasım
💔
@ersin-tncy282.ci deneme 3.cü
gün
31
Ekim
💔
@minikooommm291.ci deneme 3.cü
gün
2
Kasım
💔
@alohomoraaa311.ci deneme 5.ci
gün
24
Kasım
@perisko393.cü deneme 5.ci
gün
çift
3
Kasım
💔
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü
gün
1
Kasım
🐣
@marshmallowa342.ci deneme 5.ci
gün
7
Kasım
@minikbirevhanimi331.ci deneme5.ci
gün
22
Kasım
🐣
@brcn95281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
💔

@Panda34
262.ci deneme 5.ci
gün
çift
29
Kasım
@LEYLA_3434391.ci deneme 3.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
E Elbaykrks 243.cü deneme 5.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@heemsiree251.ci deneme 3.cü
gün
çift
1
Kasım
💔
@qamzeekizyildirim281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
M mira kaya64 241.ci deneme 5.ci
gün
3
Kasım
🐣
@busyk252.ci deneme 5.ci
gün
6
Kasım
🐣
@SnyKds382.ci deneme 5.ci
gün
Çift
6
Kasım
🐣
@aysgl261.ci deneme 3.cü
gün
10
Kasım
💔
@Elif9494291.ci deneme 3.cü
gün
Çift
10
Kasım
🐣
@hayatgunces271.ci deneme5.ci
gün
10
Kasım
🐣
@1649y221.ci deneme 5.ci
gün
Kasım
@Eylul yagmur271.ci deneme 5.ci
gün
12
Kasım
🐣
@Glz1244.cü deneme 3.cü
gün
Çİft
6
Kasım
💔
@busalb14303.cü deneme 5.ci
gün
Çift
10
Kasım
🐣
@Nigarnigar303.cü deneme 5.ci
gün
9
Kasım
🐣
@partalina_424.cü deneme 3.cü
gün
Çift
18
Kasım
💔
@Limon agacim313.cü deneme 5.ci
gün
8
Kasım
💔
@kardasyan301.ci deneme 5.ci
gün
çift
15
Kasım
💔
@cupc242.ci deneme 5.ci
gün
17
Kasım
@gamze9183321.ci deneme 5.ci
gün
15
Kasım
💔
@Bihemta292.ci deneme 5.ci
gün
13
Kasım
💔
@Baharibosimsek321.ci deneme 5.ci
gün
16
Kasım
@lalih022272.ci deneme 5.ci
gün
20
Kasım
Safransari Safransari 381.ci
deneme
3.cü
gün
23
Kasım
@astana7263.cü deneme 5.ci
gün
çift
15
Kasım
🐣
@Hay8507405.ci deneme 3.cü
gün
çift
22
Kasım
@Dfn1903334.cü deneme 5.ci
gün
4
Aralık
@Neva89341.ci deneme 4.cü
gün
18
Kasım
ramses09 ramses09 333.cü deneme 3.cü
gün
çift
23
Kasım
🐣
@Pervinsn271.ci
deneme
5.ci
gün
çift
16
Kasım
🐣
@aslisss61291.ci deneme 5.cü
gün
çift
6
Kasım
🐣
@ellanr302.ci
deneme
3.cü
gün
14
Kasım
🐣
@Iremsu2700302.ci deneme 5.ci
gün
28
Kasım
K kasimannesi 321.ci deneme 5.ci
gün
2
Kasım
🐣
@Ay Isigi16281.ci deneme 5.ci
gün
27
Kasım
S smu 324.cü deneme 5.ci
gün
22
Kasım
@nasinp kismet351.ci deneme 5.ci
gün
29
Kasım
@User5li365.ci
gün
çift
18
Kasım
🐣
@CNN Kaya281.ci deneme 5.ci
gün
çift
24
Kasım
311.ci deneme3.gün çift 26 kasım

• Beğen
Reactions: ztt
Merhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım 😥

Herkese merhaba arkadaşlar çok şükür bugün kalp atşımızı da duyduk Allahım böyle güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin
Bebeğin boyu 0.79 cm dedi doktor 6+5 günlük dedi benim regl hesaplamama göre 6+6 bence iyi uyumlu
Progestan dex başladı doktorum
Ampul olanı vurdurmaya yerim yoktu
Cok sevindim canim hayirli olsun insallah kucagina almakta nasip olur bende 4 kasimda trasfer oldum aramizda 1 gun var ama ben cuma gidicem kalp atisi icin seni duyduktan sonra ben cumaya kadar nasil sabredicem 🙈🤭

Merhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım 😥
Bence erken canim benim gununu bekle insallah bebisin seninledir 🤗

3.cü gün embriyosu için çok erken

Canım erken sanırım üzülme.
Aslında stres olmamak için bu kadar erken test yapılmasa iyi olur ama heyecana yenik düşülüyor. Bu günden sonra her gün yap istersen 10. Gün de kannverirsin olup olmadigi kesin belli olur.

Cok sevindim canim hayirli olsun insallah kucagina almakta nasip olur bende 4 kasimda trasfer oldum aramizda 1 gun var ama ben cuma gidicem kalp atisi icin seni duyduktan sonra ben cumaya kadar nasil sabredicem 🙈🤭
canım sabır et inşallah sağlıklı şekilde sende duyarsın Allahım herkesin yüzüne baksın bu yoldaki herkes inşallah sonunda mutlu haberler alır 🌸

X