2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sabah erken olsa haydi dene derdim kuzum ama şimdi hcg o kadar belli olmaz idrarda sabah ilk idrarda net sonuç verir. bende 2 sene önce almıştım zamani iste gecmis , ama yarına artık ben de düşünüyorum yapmayi 🙏🧿❤ dualarim seninle kuzum
İnşallah yarın pozitif haberleri veririz canım. Sen yeni test mi alacaksın ?

Askim belliydi cift çizgi normal kaset testti dimi senin erken gebelik testi degildi dimi? Tamam pazartesi sabahtan hemen kan ver saglikla haberlerini alalim ınsallah ❤🧿🙏
Evet şu ucuz testlerden aldım 15 liralık 4 tane aldım 2 sini yaptım 2 sinide yarın yapacağım pazarteside kam vereceğim 🫶🫶🫶🫶🥰🧚‍♀️🧚‍♀️💜👸🍽🦫🐇🌼

Kızlar transferin 7. Günü bugün ve lekelenme var çok az kırmızı pembe tonlarında, bunun üzerine erken gebelik testi yaptım bildiğin negatif,
canım moralini bozma o ilaçlarla kanama olmuyor kesınce bıle geçgelıyor belkı tutunma belirtisidir ve çıkmamıştır ayrıca erken gebelık testleri bile hatalı olabilir moralını bozma.

canım moralini bozma o ilaçlarla kanama olmuyor kesınce bıle geçgelıyor belkı tutunma belirtisidir ve çıkmamıştır ayrıca erken gebelık testleri bile hatalı olabilir moralını bozma.
Hemşireye msj attım canım bakalım ne diyecek. Teste çizgi görsem yerleşme diyecek de o da negatif olunca anlamlandıramadım, teşekkür ederim yinede

Aynen kuzum onu demisrim madem erken yaptin 2 gün sonra gene yaptir artış oranına bakalim demistim 4 gün bekliycem demistin yapma bence öyle bu arada idrar testi de yaptin mi?🧿🙏
Yok valla idrar yapmadım canım. Mecburen pazar yaptırcam okuduklarımdan çok etkilendim. Geçmiş tecrübelerimde bana durumun pek iç açıcı olmaduğını söylüyor hayırlısı bakalım🙏

X