- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.901
Kızlar bende az önce hapsurdum ama küvetli hapşıran biriyim ben hep oluyor ama az önce hapsurunca sağıma küvetli batmalar oldu tutunma belirtisimidir sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma kuzum transferden 6 gün sonra beta HCG kana karışmaya başlıyor henüz çok yeni kimyasalı getirmelutfen aklına güzel düşün güzel olsunDün test sonucum 21 çıktı, salıyı bekleyecektim ama yarın tekrar yapıcam. Kimyasaldan korkuyorum.
Adet olcakmış hissi var canım baya yoğun ağrılar off ya adet olcaksamHiiçç gerilme. Olumlu düşün derin derin nefes al ver rahatlat vücudunu Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım benim
İnşallah kuzum ama adet olcakmış gibi belirtilerim var ağrılarım varGuzel haberlerini bekliyoruz aşkım ❤
İnşallah yarın pozitif haberleri veririz canım. Sen yeni test mi alacaksın ?Sabah erken olsa haydi dene derdim kuzum ama şimdi hcg o kadar belli olmaz idrarda sabah ilk idrarda net sonuç verir. bende 2 sene önce almıştım zamani iste gecmis , ama yarına artık ben de düşünüyorum yapmayi ❤ dualarim seninle kuzum
İlaçları birakmadan adet olma ihtimalin yok canimAdet olcakmış hissi var canım baya yoğun ağrılar off ya adet olcaksam
Adet ağrıları çekiyorum kuzum yani olcakmış hissi varİlaçları birakmadan adet olma ihtimalin yok canim
Evet şu ucuz testlerden aldım 15 liralık 4 tane aldım 2 sini yaptım 2 sinide yarın yapacağım pazarteside kam vereceğim 🍽Askim belliydi cift çizgi normal kaset testti dimi senin erken gebelik testi degildi dimi? Tamam pazartesi sabahtan hemen kan ver saglikla haberlerini alalim ınsallah ❤
Adet zamanında misin? Benim tam o zamanim kasiklarim gergin göğüslerim hassas kan verdin mi???İnşallah kuzum ama adet olcakmış gibi belirtilerim var ağrılarım var
Skt si geçtiğinden erken gebelik testi bulursam bi alayim dedim bakalimİnşallah yarın pozitif haberleri veririz canım. Sen yeni test mi alacaksın ?
Aynen bu ilaçlar adeti engelleyen ilaclar adet olmak için ilacı bırakmak lazim kuzum dogru diyorsunİlaçları birakmadan adet olma ihtimalin yok canim
Yol değilim kuzum adet zamanıma daha 10 gün var kan vermedim akşamüstü vericemAdet zamanında misin? Benim tam o zamanim kasiklarim gergin göğüslerim hassas kan verdin mi???
canım moralini bozma o ilaçlarla kanama olmuyor kesınce bıle geçgelıyor belkı tutunma belirtisidir ve çıkmamıştır ayrıca erken gebelık testleri bile hatalı olabilir moralını bozma.Kızlar transferin 7. Günü bugün ve lekelenme var çok az kırmızı pembe tonlarında, bunun üzerine erken gebelik testi yaptım bildiğin negatif,
Hemşireye msj attım canım bakalım ne diyecek. Teste çizgi görsem yerleşme diyecek de o da negatif olunca anlamlandıramadım, teşekkür ederim yinedecanım moralini bozma o ilaçlarla kanama olmuyor kesınce bıle geçgelıyor belkı tutunma belirtisidir ve çıkmamıştır ayrıca erken gebelık testleri bile hatalı olabilir moralını bozma.
Yok valla idrar yapmadım canım. Mecburen pazar yaptırcam okuduklarımdan çok etkilendim. Geçmiş tecrübelerimde bana durumun pek iç açıcı olmaduğını söylüyor hayırlısı bakalımAynen kuzum onu demisrim madem erken yaptin 2 gün sonra gene yaptir artış oranına bakalim demistim 4 gün bekliycem demistin yapma bence öyle bu arada idrar testi de yaptin mi?❤
İnşallah canım inşallah sen haklısındır ben yanılırım yarın kan vereceğim sonucu yazarım muhakkakCanim lutfen kendini hirpalama böyle sen 10.gun yine kan versene rica ediyorum cok pozitif hissediyorum seninle ilgili❤
İnşallah güzel olur canım. Ben birazda hislerimden yola çıkarak olumsuz diye düşünüyorum. Bakalım yarın ola hayrolaKorkma kuzum transferden 6 gün sonra beta HCG kana karışmaya başlıyor henüz çok yeni kimyasalı getirmelutfen aklına güzel düşün güzel olsun
kaçıncı gün embriyosuHemşireye msj attım canım bakalım ne diyecek. Teste çizgi görsem yerleşme diyecek de o da negatif olunca anlamlandıramadım, teşekkür ederim yinede
Tamam deneyeceğimcanım doğal sıkılmış nar suyu iç rahım kalınlığına iyi geliyor bilgin olsun