- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Yiğit beyde oldum ilk muayenemi dört yıllık donmus embryolarim var di onlardan deniycez 2019 da yapmıştım bir kızım var ona kardeş istiyoruz Allah nasip ederse. Gönlünüzce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiğit beyde oldum ilk muayenemi dört yıllık donmus embryolarim var di onlardan deniycez 2019 da yapmıştım bir kızım var ona kardeş istiyoruz Allah nasip ederse. Gönlünüzce
İnşallah herşey güzel geçer, güzel haberlerinizi alırızbugun opu oldum kızlar 11 yumurta toplandı ultrasonda 5 olgun görünüyordu bekledigimden fazla cıktı inşallah kaliteli embriyolar oluşur
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde taze transfer olcak bir sorun olmazsada. Bazıları dondurulmuş daha sağlıklı oluyor diyor. Doktorunuzun taze embriyo tercih etme nedeni ne acaba açıklama yaptılarmı acabaevetttt bugun oğrendimmm doktorum genelde taze tercih ediyomuş. ilaçlarımı da 4 günlük verdiker heralde 5. gün sonrası transfer yapılacak inşallah embriyo oluşsunda güzel güEl
Ben de aynı durumdayım. 2. Regli bekliyorum ilaçlara regl olmadan mı başlanıyor acaba? Regl olduktan sonra tekrar mı uzun uzun beklicez yoksa 18 19. günde oluyor mu transfer? (Her şey yolundaysa tabi). Çok soru sordum ama yardım ederseniz sevinirimBen şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum Kasım reglisini bekleyip öyle gideceğim doktora bu ilçalar ne için hepiniz hazırlıktasınız galiba herkes yazmış ilaç kullanıyoruz diye
merhaba tşkler inşallah siz de güzel sonuc alırsınız. hayır doktorum bir şey demedi opu dan sonra ortak calıştıgı doktor soyledi ona da tam ayılmamıştım sormak aklıma gelmedi. ben de donmuş daha iyi tutunuyor diye biliyorum ama artık bilemedimMerhaba inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde taze transfer olcak bir sorun olmazsada. Bazıları dondurulmuş daha sağlıklı oluyor diyor. Doktorunuzun taze embriyo tercih etme nedeni ne acaba açıklama yaptılarmı acaba
inşallah siz de mucizenize kavusursunuz, cok bekletmeİnşallah herşey güzel geçer, güzel haberlerinizi alırız
İnşallah sorun olmazsa bende öyle planlanacağını düşünüyorumBen de aynı durumdayım. 2. Regli bekliyorum ilaçlara regl olmadan mı başlanıyor acaba? Regl olduktan sonra tekrar mı uzun uzun beklicez yoksa 18 19. günde oluyor mu transfer? (Her şey yolundaysa tabi). Çok soru sordum ama yardım ederseniz sevinirim
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun süreciniz inşallah sağlıklı yumoşlarınız olsunMerhaba bende bu aileye yeni katıldım. Perşembe günü kontrolüm var taze transfer yoksa dondurulmuş mu olacak perşembe günü belli olacak. Haftaya cumartesi günü de yumurtalar toplanacak.. Şans hepimizle olsun
Ami amin hoşgeldiniz hayırlı olsun tedavinizBen 2.denememdeyim ilki pgt yapıldı ve mozaik geldi ama tutmadı nedense.s şimdi vajinal fitil başlayacak pazartesi günü ama enfeksiyon oldum vajinal kaşıntı var öyle korkuyorum kii.. gyno xl fitil kullanıyorum geçsin diye inşallah geçer de sorunsuz atlatırımm.. hepimizin güzel sonuçları gelsin inşallah
Merhaba bende bu aileye yeni katıldım. Perşembe günü kontrolüm var taze transfer yoksa dondurulmuş mu olacak perşembe günü belli olacak. Haftaya cumartesi günü de yumurtalar toplanacak.. Şans hepimizle olsun
Enfeksiyon için elma sirkesini sulandır mesela yarım çay b. elma sirkesi yasım çay b. su bununla bir iki kere tuvaletimdenden sonra yıka ilk biraz yakıyo ama anlık inan iki güne benim ağır kaşıntım yok oldu kime dediysem geçti zararı olmaz içeriye giden bir şey yok deriyi temizliyorsunBen 2.denememdeyim ilki pgt yapıldı ve mozaik geldi ama tutmadı nedense.s şimdi vajinal fitil başlayacak pazartesi günü ama enfeksiyon oldum vajinal kaşıntı var öyle korkuyorum kii.. gyno xl fitil kullanıyorum geçsin diye inşallah geçer de sorunsuz atlatırımm.. hepimizin güzel sonuçları gelsin inşallah
Bu gerçekten iyi geliyor mu yaaaEnfeksiyon için elma sirkesini sulandır mesela yarım çay b. elma sirkesi yasım çay b. su bununla bir iki kere tuvaletimdenden sonra yıka ilk biraz yakıyo ama anlık inan iki güne benim ağır kaşıntım yok oldu kime dediysem geçti zararı olmaz içeriye giden bir şey yok deriyi temizliyorsun
Anladım kuzum çok teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakma lütfwnTamda bahsettiğim ilaç bu işte cyclo progynova
Arkadaşımda bu şekilde yapılmıştı
Amin inşallah 3.gün embriyosu inşallah sağlıklı gebelik tutarGözün aydın hayırlısı olsun inşallah :)
Bu kadar çok araştırarak sorarak bi çok konuyu öğreniyoruz zaten bilende oluyor bilmeyende hepimiz adım adım ilerleyip öğreniyoruz bazı şeyleri sıkıntı yapma sorarkenAnladım kuzum çok teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakma lütfwn
Çok sağol canım aynen araştırdıkça sordukça öğreniyoruz bugün bende iyi değilim midem aşırı bulanıyor kullandığım vitamin mi yaptı acabaBu kadar çok araştırarak sorarak bi çok konuyu öğreniyoruz zaten bilende oluyor bilmeyende hepimiz adım adım ilerleyip öğreniyoruz bazı şeyleri sıkıntı yapma sorarken
Büyük ihtimal bi çok ilacın yan etkisi var tabi vitaminleri de benim ilk sayafasa yedek kullandığım ilaçlar vardı şimdi biraz ara verdim transfer zamanı yeniden başlayacağım kuklanmaya devit-3 zehir gibi geliyor bana mesela ama mecburÇok sağol canım aynen araştırdıkça sordukça öğreniyoruz bugün bende iyi değilim midem aşırı bulanıyor kullandığım vitamin mi yaptı acaba
Rica ederim kuzum gene bir şey olursa bildiğim yardımcı olurumAnladım kuzum çok teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakma lütfwn