2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba cnm nasılsın senin nasıl gidiyor. Kasıma az kaldı yolu yarıladın
Evet canım inşallah 🌹 beklemedeyim ben 1.ci regli gitti nasipse Kasım'da 2.ci için bekliyorum ona göre gün belirlenecek transfer için yerimde yasıyorum şimdilik sen nasılsın neler yapıyorsun

İnşallah 5.ci güne giden sağlıklı embriyoların olur sevincin iki kart artar çok büyük emekler var bu yolda Allah hepimizin yüzünü güldürsün
amin amin inşallah cok yıprandım maddi manebi psikolojik Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün bize hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eder inşallah 🌸🌸🤲🏻🙏🏻

Evet canım inşallah 🌹 beklemedeyim ben 1.ci regli gitti nasipse Kasım'da 2.ci için bekliyorum ona göre gün belirlenecek transfer için yerimde yasıyorum şimdilik sen nasılsın neler yapıyorsun
Bende hafta içi transfer olacağım ama ilkinde bu kadar heyecanlı değildim. Heyecan mı korku mu bilemedim. Son embriyomlarım ya ondan mıdır ya da tutmama ya da aynı şeyleri yaşama korkusu... Vel hasıl kelam cümlelerim gibi kafamda karışık. Rabb'im biliyor .onun planları oluyor inşallah diyelim

Şuan ben
progestan iğne
Progestan fitil günde üç
Prednol günde bir
Folik asit
Ferrum fort
D vitamini
Estrofem günde üç
Bunları kullanıyorum hafta içi de inşallah transfer olacak. Sağol canım tüm bekleyiş içinde olanların yüzü gülsün istiyorum.🤲🥰
Kalitelerini sormaya korkuyorum aslında depremin birinci günü opu olmuştum. Acil olanları çağırmıştılar. Belki 3 .gün dondurdular . Sonuçta deprem hep oluyordu evde bile değildik . Emriyologları da anlıyorum. Hatta opu olduğum zaman bina sallandı. Kısacası her şey kabülüm.
Adetin üçüncü günü mü gittin bunları verdiler taze trasnfermi sizin Alalhim yardımcınız olsun insaAllah

Bende hafta içi transfer olacağım ama ilkinde bu kadar heyecanlı değildim. Heyecan mı korku mu bilemedim. Son embriyomlarım ya ondan mıdır ya da tutmama ya da aynı şeyleri yaşama korkusu... Vel hasıl kelam cümlelerim gibi kafamda karışık. Rabb'im biliyor .onun planları oluyor inşallah diyelim
Hiç stres yapma hakkında hayırlısı olsun söylemesi kolay yaşaması zor oluyor ama elinden gelenin fazlasını yaptığımıza eminim hepimiz için inşallah Rabbim içimizi kalbimizi görür bizlerinde o hasret kaldığımız duyguya kavuşturur 💕

Cnm adetin 21 .Ci gün için lucrin verdiler mi size bende adetimi oldum rahm filmi çekildim yarın adetin 21 inci günü iğne olcam lucrin sonra diğer adetimde gidicem gün belirlencek

Adetin üçüncü günü mü gittin bunları verdiler taze trasnfermi sizin Alalhim yardımcınız olsun insaAllah
Yok canım dondurulmuş olacak. Adet oldum gittim. Estrofem verdiler vitaminler devam .bir hafta sonra tekrar gittim . Bu yazdığım ilaçları verdiler . Adetten beş gün önce kullanılması gerekiyor diye.

Cnm adetin 21 .Ci gün için lucrin verdiler mi size bende adetimi oldum rahm filmi çekildim yarın adetin 21 inci günü iğne olcam lucrin sonra diğer adetimde gidicem gün belirlencek
Ben şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum Kasım reglisini bekleyip öyle gideceğim doktora bu ilçalar ne için hepiniz hazırlıktasınız galiba herkes yazmış ilaç kullanıyoruz diye

Hiç stres yapma hakkında hayırlısı olsun söylemesi kolay yaşaması zor oluyor ama elinden gelenin fazlasını yaptığımıza eminim hepimiz için inşallah Rabbim içimizi kalbimizi görür bizlerinde o hasret kaldığımız duyguya kavuşturur 💕
Ne güzel dua ettin öyle. Rabb'im kabul etsin. İnşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşalım

Bnde traanfer hazirligimdayim çok heyecan yaptım embriyolarıniz olustumu peki
Gozunuz aydin insallah saglikla surece baslarsiniz, doktorunuz kim ?
Ben henuz baslamadim surece, benim sorun rezervim dusuk ve bunun icin her seyden once prp yaptirdim ocak ayina kadar dogal deneyecegiz cunku prp ancak etkisini gosteriyor belki kendiliginden bebis olur diye umutluyum 😍

Aaayyy o zaman sende mi bu ay olacaksın Transfer kafam karıştı biraz taze transfer için çok bir bilgim yok canım malesef
evetttt bugun oğrendimmm doktorum genelde taze tercih ediyomuş. ilaçlarımı da 4 günlük verdiker heralde 5. gün sonrası transfer yapılacak inşallah embriyo oluşsunda güzel güEl

Gozunuz aydin insallah saglikla surece baslarsiniz, doktorunuz kim ?
Ben henuz baslamadim surece, benim sorun rezervim dusuk ve bunun icin her seyden once prp yaptirdim ocak ayina kadar dogal deneyecegiz cunku prp ancak etkisini gosteriyor belki kendiliginden bebis olur diye umutluyum 😍
Yiğit beyde oldum ilk muayenemi dört yıllık donmus embryolarim var di onlardan deniycez 2019 da yapmıştım bir kızım var ona kardeş istiyoruz Allah nasip ederse. Gönlünüzce olsun insaAllah cnm benim 🤲

Ben şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum Kasım reglisini bekleyip öyle gideceğim doktora bu ilçalar ne için hepiniz hazırlıktasınız galiba herkes yazmış ilaç kullanıyoruz diye
Ben ilk adetin bitiminin onuncu günü gittim rahim filmi çekildim ön muayene oldum . Donmuş embryo transferi olucak benimki. On haizrlik dört altı hafta arası dedi şuan sadece adetin 21 inci gününe lucrin iğne verdi bu ayki adetimde gidcem estrofem başlatılacak rahim hazırlanacak sonra transfer insaAllah. Herşey gönlünüzce olsun 🤲

evetttt bugun oğrendimmm doktorum genelde taze tercih ediyomuş. ilaçlarımı da 4 günlük verdiker heralde 5. gün sonrası transfer yapılacak inşallah embriyo oluşsunda güzel güEl
Ayyyy ne güzel hadi bakalım 🥳
Ben ilk adetin bitiminin onuncu günü gittim rahim filmi çekildim ön muayene oldum . Donmuş embryo transferi olucak benimki. On haizrlik dört altı hafta arası dedi şuan sadece adetin 21 inci gününe lucrin iğne verdi bu ayki adetimde gidcem estrofem başlatılacak rahim hazırlanacak sonra transfer insaAllah. Herşey gönlünüzce olsun 🤲
Hadi bakalım bismillah Allah kolaylık versin hayırla sonuçlansın herşey

X