- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.881
Olabilir belki canım kendini çok yormamaya çalış doktoruna bilgi verdinmi parçalı kanama olduğunu.Rabbim senin yüzünü güldürsün canım benimben de iyiuim teşekkürler ancak girebildim hafta sonu memleket telaşı fln. kanamam başldı benimde baya parçalı oluyor kimyasal dan dolayı mı acaba
Insallah pozitif belirtileridirYavrum ben şuan kullandığım ilaçları daha öncede içiyordum hiç böyle olmuyordu bide ben fazla ilaç kullanmıyorum mesela iqne falan şuan kullanmıyorum coraspirin hap estrofem ve progestan fitil kullanıyorum 3 ilaç tek ve normal zamanimda olsaydım dün yumurtlama qunumdu adetimede daha çok var yani
Benim de 13 kasim test gunumBenimde 3.denemem 5.gun embriyosu dondurulmuş 13 Kasım'da kan vereceğim nasipse
Evde gebelik testi riskli geliyor banada düşünmüyorum yapmayı... 3.gun yapılacak çatlatma ignesini sizindemi öyle ?Evde gebelik testi yapiyodum normalde benim ilk ikisi dondurulmus oldu malesef bu teza catlatma ignesinin etkisinden pozitif olabiliyomus o yuzden kanda bakmak daha mantikli dedigin gibi mecbur dayancaz
YaaBenim de 13 kasim test gunum
Yumurta toplamadan 2 gun once yapmistim etkisi 14 gun suruyomus o gecene kadar yapmayin diyolar testEvde gebelik testi riskli geliyor banada düşünmüyorum yapmayı... 3.gun yapılacak çatlatma ignesini sizindemi öyle ?
Nerde yaptirdiniz doktorunuz kimdiEvde gebelik testi riskli geliyor banada düşünmüyorum yapmayı... 3.gun yapılacak çatlatma ignesini sizindemi öyle ?
EvettYaaayni gün pozitif haberlerle seviniriz insaallah canım ya beraber gün sayacagiz desene
İnşallah yavrum inşallah Rabbim herkese tez zamanda hayırlı olanı versin birde benim çift transfer onunla kendimi avutiyorum işteInsallah pozitif belirtileridir
Antalya da benim...çatlatma ignesini henüz yaptırmadımNerde yaptirdiniz doktorunuz kimdi
Amin aminEvetttransfere gittigim gun hastaneye test icin gelen herkesin pozitifmis insallah bizim de oyle olur
Anladım benim transfer sonrası çatlatma iğnesi yapılacakta ondan karıştıYumurta toplamadan 2 gun once yapmistim etkisi 14 gun suruyomus o gecene kadar yapmayin diyolar test
Benim istanbul acibadem trasferden sonra catlatma ignesi olmaz diye biliyorum o sadece yumurta toplamada oluyo demek ki her hastenenin farkli tedavisiAntalya da benim...çatlatma ignesini henüz yaptırmadı
Benim tedavim doğal siklusla oldu bu kez belki duymussunuzdur ilaçsız transfer oluyor yani o nedenle farklı biraz evet burda bir iki kişi daha o vardı o şekilde transfer olan sizide öyle sandım kusura bakmayınBenim istanbul acibadem trasferden sonra catlatma ignesi olmaz diye biliyorum o sadece yumurta toplamada oluyo demek ki her hastenenin farkli tedavisi
yok ben doktorumla direkt iletişime geçemiyorum siz geçiyor musunuz acabaOlabilir belki canım kendini çok yormamaya çalış doktoruna bilgi verdinmi parçalı kanama olduğunu.Rabbim senin yüzünü güldürsün canım benim
kismet artık sonucta degiştiremeyeceksin bu durumu xok zor ama düşünüp düşünüp kendini üzme canım. bu arada benim pozitifi kaldır istersenBulamadım
Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım
Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah
Umarım güzel haberlere işarettir canım
Bulamadımdip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm
Asistaniyla konuşuyorum oda doktor beyin mesajlarini falan bana atiyoryok ben doktorumla direkt iletişime geçemiyorum siz geçiyor musunuz acaba
Çift embiyo koydurdum bu aradaMerhaba kizceler bende 1 Kasım'da transfer oldum ilk denemem 28 yaşındayım 5.gun embryosu 4aa kalite transferden beri kasık ağrım ve bel ağrım var sizce tutmuş müdür cumartesi günü test günüm ama ben cuma günü akşam kan vermeyi düşünüyorum benim gibi aynı olan var mı acaba
Yok sorun degil herkezin farkli tabi insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz rabbim kucagimizi bos birakmasinBenim tedavim doğal siklusla oldu bu kez belki duymussunuzdur ilaçsız transfer oluyor yani o nedenle farklı biraz evet burda bir iki kişi daha o vardı o şekilde transfer olan sizide öyle sandım kusura bakmayın