2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

ben de iyiuim teşekkürler ancak girebildim hafta sonu memleket telaşı fln. kanamam başldı benimde baya parçalı oluyor kimyasal dan dolayı mı acaba
Olabilir belki canım kendini çok yormamaya çalış doktoruna bilgi verdinmi parçalı kanama olduğunu.Rabbim senin yüzünü güldürsün canım benim

Insallah pozitif belirtileridir

Evde gebelik testi yapiyodum normalde benim ilk ikisi dondurulmus oldu malesef bu teza catlatma ignesinin etkisinden pozitif olabiliyomus o yuzden kanda bakmak daha mantikli dedigin gibi mecbur dayancaz
Evde gebelik testi riskli geliyor banada düşünmüyorum yapmayı... 3.gun yapılacak çatlatma ignesini sizindemi öyle ?

Benim istanbul acibadem trasferden sonra catlatma ignesi olmaz diye biliyorum o sadece yumurta toplamada oluyo demek ki her hastenenin farkli tedavisi
Benim tedavim doğal siklusla oldu bu kez belki duymussunuzdur ilaçsız transfer oluyor yani o nedenle farklı biraz evet burda bir iki kişi daha o vardı o şekilde transfer olan sizide öyle sandım kusura bakmayın

kismet artık sonucta degiştiremeyeceksin bu durumu xok zor ama düşünüp düşünüp kendini üzme canım. bu arada benim pozitifi kaldır istersen

Merhaba kizceler bende 1 Kasım'da transfer oldum ilk denemem 28 yaşındayım 5.gun embryosu 4aa kalite transferden beri kasık ağrım ve bel ağrım var sizce tutmuş müdür cumartesi günü test günüm ama ben cuma günü akşam kan vermeyi düşünüyorum benim gibi aynı olan var mı acaba

Çift embiyo koydurdum bu arada

Benim tedavim doğal siklusla oldu bu kez belki duymussunuzdur ilaçsız transfer oluyor yani o nedenle farklı biraz evet burda bir iki kişi daha o vardı o şekilde transfer olan sizide öyle sandım kusura bakmayın
Yok sorun degil herkezin farkli tabi insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz rabbim kucagimizi bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…