- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 35
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.461
Hadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAyyyy canım insallahhh inşallah güzel haberler bekliyoruz senden bende sanırım sen sonucu öğrendiğinde transfere gidiyor olacağımmm
Aaa bizimki bişey demedi anladım canımCanım benim doktorum çok önermemişti
Benim doktorum kesinlikle olmaması gerektiğini söyledi.. valla şu an zaten hiç onu düşünecek durumda değilim açıkçasıKızlar ilişki konusunda doktorunuz bişey söyledi mi ya bizimki bişey demedi ilişki serbest mi daha Opu olmadım ben pazartesi düşünüyorlar duruma göre ??
Niye kız oda hayatımızın bi parçasıBenim doktorum kesinlikle olmaması gerektiğini söyledi.. valla şu an zaten hiç onu düşünecek durumda değilim açıkçasıişime bile geldi yani
yok canım brn de ilk deneyimim di taze transfer oldum kimyasal gebelik oldu şuan daha ben de regl olmadımTeşekkür ederimtaze transfer oldum doktorum öyle uygun gördü süreç hakkında pek bilgim yok kendim araştırdığım kadarıyla az çok bişeyler öğreniyorum.. sanırım dondurulmuş embriyoların tutunma ihtimali daha fazla.. bekleyip göreceğiz artık.. Bir de bat 10 Kasım eğer gebelik yoksa regl oluyor muyuz ilaçlardan dolayı düzen bozuluyor mu sizin bilginiz var mı?
Niye kız oda hayatımızın bi parçasıeşim gelip gidip soruyor sıkıstırıyor dedim dur kızlara sormadan olmaz
opu olmadıysan yasak degildir bence canım bana da oyle bir şey dememişlerdiNiye kız oda hayatımızın bi parçasıeşim gelip gidip soruyor sıkıstırıyor dedim dur kızlara sormadan olmaz
evet o fırtınalara ragmen normal olmaya calısıyoruz güçlü durmaya calısıyoruz. yolumuz uzun ama sonu güzel olacak inanıyorum teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur mucizeniz cok bekletmeden gelirHer ne olacaksa hepimiz için en hayırlısı olsun, çok zor zamanlar yaşıyoruz, yaşanan her şeyde içimizde fırtınalar kopuyor. Siz çok güçlü bir kadınsınız belliki inşallah herşey gönlünüzce olur
Evet biraz baskı var canım doğru diyorsun bekleyelimCanım Opu olmadıysan yumurtaların şuan büyüme sürecinde ya zarar verebilir zaten karnında yumurta büyüdükçe baskı oluşmuştur acı hissedebilirsin benim doktorum yasaklamıştı sormadan riske atma derim
Canım senin çift embriyo muydu ?yok canım brn de ilk deneyimim di taze transfer oldum kimyasal gebelik oldu şuan daha ben de regl olmadım
Anladım canım kullan amaKuzum bana bi hap bi toz şeklinde yazmış hamileliğe kadar
Hayırlı olsun canım benim şimdidenIron Butterfly
1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamandainşallah pes etmek yok imkanım oldugu kadarıyla sonuna kadar gidecegim
En tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip olsun canım.kızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın.kızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
Rica ederim canım kalbimizi ruhumuzu sifalandirsin inşaallahÇok güzelmiş canım teşekkür ederiz
Ya inşallah sorarlar çift istiyorum bendeDoktor karar veriyor ama bize de sorup onay alıyorlar eğer çift istemiyorum dersen tek koyuyorlar...biz hep çift kabul ettik nasip olursa yine çift olacak
inşallah kabul ederler o zaman çift embriyoyu bende çift istiyorum canım. Cok arkadaşım var 4 te 5 te hamile kalan geçmişi koy kenara. Bugüne odaklan canım bu sefer olacak inşallah olumlu düşün hepOpodan sonra 6 Ekim'de olmuştum şimdi 6 Kasım'da olurum çünkü günümde aksama olmuyor
Ben deneyimden dolayı stres yapmamaya çalışıyorum ama insanlık hali işte ister istemez biraz tedirginlikler oluyor
Benim iki tüp bebek geçmişim var doktora kalsam doktor bir tane transfer etmesini söylüyor ama ben 2 tane denemem olduğu için iki tane transfer etmek istediğimi söyleyeceğim doktora umarım kabul eder çünkü ben de çift istiyorum
Üzülme canım herşeyin bir zamanı var bizim miniklerde o zamanı bekliyorlar. En kısa sürede bu duyguyu yaşayacan eminim gönlünü ferah tutkızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
rapor nasıl oluyorMerhaba bende raporlu hastayım 6 kutu gonal-f 3 kutu cetrotide ve 2 kutu ovitrella 6.500 verdim hatta gonal-f yetmedi 1 kutu ücretli olarak 3bin verdim