2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ilişki konusunda doktorunuz bişey söyledi mi ya bizimki bişey demedi ilişki serbest mi daha Opu olmadım ben pazartesi düşünüyorlar duruma göre ??
Benim doktorum kesinlikle olmaması gerektiğini söyledi.. valla şu an zaten hiç onu düşünecek durumda değilim açıkçası işime bile geldi yani

yok canım brn de ilk deneyimim di taze transfer oldum kimyasal gebelik oldu şuan daha ben de regl olmadım

Niye kız oda hayatımızın bi parçası eşim gelip gidip soruyor sıkıstırıyor dedim dur kızlara sormadan olmaz
Canım Opu olmadıysan yumurtaların şuan büyüme sürecinde ya zarar verebilir zaten karnında yumurta büyüdükçe baskı oluşmuştur acı hissedebilirsin benim doktorum yasaklamıştı sormadan riske atma derim

evet o fırtınalara ragmen normal olmaya calısıyoruz güçlü durmaya calısıyoruz. yolumuz uzun ama sonu güzel olacak inanıyorum teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur mucizeniz cok bekletmeden gelir

Iron Butterfly

1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım benim şimdiden İnşallah bize güzel haberler verirsin

inşallah kabul ederler o zaman çift embriyoyu bende çift istiyorum canım. Cok arkadaşım var 4 te 5 te hamile kalan geçmişi koy kenara. Bugüne odaklan canım bu sefer olacak inşallah olumlu düşün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…