2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah hemen deneyecek misiniz canım suan kanama falan başladı mı
hayır hala kanama yok ya o garibime gitti ama ben tedavi oncesi 3 doz lucrin depot iğne kullandım 3 ay regl olmadım gecici menapoza sokuyormuş. acaba o yüzden mi bilemedim ama bu kimyasal her türlü kanama olması lazım garibime gitti. eger kimyasal oldugundan dolayı beklemeye gerek yoksa hemen diger ya transfer oluyorsa yaptıracagom hemen

Doktorun zaten yönlendirecektir cnm hangi merkeze gidiyorsun kendini stres yapıp hiç üzme inşallah pes etmek yok

Iron Butterfly

1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
Ayyyy canım insallahhh inşallah güzel haberler bekliyoruz senden bende sanırım sen sonucu öğrendiğinde transfere gidiyor olacağımmm

kızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
Her ne olacaksa hepimiz için en hayırlısı olsun, çok zor zamanlar yaşıyoruz, yaşanan her şeyde içimizde fırtınalar kopuyor. Siz çok güçlü bir kadınsınız belliki inşallah herşey gönlünüzce olur

Kızlar ilişki konusunda doktorunuz bişey söyledi mi ya bizimki bişey demedi ilişki serbest mi daha Opu olmadım ben pazartesi düşünüyorlar duruma göre ??

hayırlı olsun donmuş embriyo muydu
Teşekkür ederim taze transfer oldum doktorum öyle uygun gördü süreç hakkında pek bilgim yok kendim araştırdığım kadarıyla az çok bişeyler öğreniyorum.. sanırım dondurulmuş embriyoların tutunma ihtimali daha fazla.. bekleyip göreceğiz artık.. Bir de bat 10 Kasım eğer gebelik yoksa regl oluyor muyuz ilaçlardan dolayı düzen bozuluyor mu sizin bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…