- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 35
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.441
inşallah pes etmek yok imkanım oldugu kadarıyla sonuna kadar gidecegimÜzülme canım benimSen anne olacaksın buna inan Pes etme tekrar dene
inşallah hepimiz tabloyu pozitiflerle doldururuzÜzülme canım benim inşallah güzel sonuçlar yazdığını da göreceğiz insallaaah
hayırlı olsun donmuş embriyo muyduIron Butterfly
1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
İnşallah kuzum bu arada senin taze miydi dondurulmuşmuydu cnminşallah hepimiz tabloyu pozitiflerle doldururuz
tazeydi canım 3. gün embriyosuydu. geriye 1 tane 5.gün embriyosu kaldıİnşallah kuzum bu arada senin taze miydi dondurulmuşmuydu cnm
İnşallah hemen deneyecek misiniz canım suan kanama falan başladı mıtazeydi canım 3. gün embriyosuydu. geriye 1 tane 5.gün embriyosu kaldı
hayır hala kanama yok ya o garibime gitti ama ben tedavi oncesi 3 doz lucrin depot iğne kullandım 3 ay regl olmadım gecici menapoza sokuyormuş. acaba o yüzden mi bilemedim ama bu kimyasal her türlü kanama olması lazım garibime gitti. eger kimyasal oldugundan dolayı beklemeye gerek yoksa hemen diger ya transfer oluyorsa yaptıracagom hemenİnşallah hemen deneyecek misiniz canım suan kanama falan başladı mı
Kızlar bu Estofrem iştah mı açıyor ben mi aç gözlüleştim yaaaa ağzım boş durmuyor
Doktorun zaten yönlendirecektir cnm hangi merkeze gidiyorsun kendini stres yapıp hiç üzme inşallah pes etmek yokhayır hala kanama yok ya o garibime gitti ama ben tedavi oncesi 3 doz lucrin depot iğne kullandım 3 ay regl olmadım gecici menapoza sokuyormuş. acaba o yüzden mi bilemedim ama bu kimyasal her türlü kanama olması lazım garibime gitti. eger kimyasal oldugundan dolayı beklemeye gerek yoksa hemen diger ya transfer oluyorsa yaptıracagom hemen
Yuvarlana yuvarlana gezeriz cnmolabilir yaa ben bu ilaçları kullandıgımdan beri 10 kilo aldım normalde de cok meyiliiyim kilo almaya zaten tosbiktim bu gidişle yuvarlanacağım az kadı
gaziantep te nova fertil canımDoktorun zaten yönlendirecektir cnm hangi merkeze gidiyorsun kendini stres yapıp hiç üzme inşallah pes etmek yok
Ayyyy canım insallahhh inşallah güzel haberler bekliyoruz senden bende sanırım sen sonucu öğrendiğinde transfere gidiyor olacağımmmIron Butterfly
1 Kasım yani bugün transfer oldum 5. Gün embriyosu 2 embriyo yerleştirildi 12 Kasım test günü sabırsızlıkla bekliyorum Allahım herkese güzel haberler almayı nasip etsin
İnşallah herşey çooookk güzel olurKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
Hakkında en güzeli olsun canım benimgaziantep te nova fertil canım
Her ne olacaksa hepimiz için en hayırlısı olsun, çok zor zamanlar yaşıyoruz, yaşanan her şeyde içimizde fırtınalar kopuyor. Siz çok güçlü bir kadınsınız belliki inşallah herşey gönlünüzce olurkızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
Teşekkür ederimhayırlı olsun donmuş embriyo muydu
Canım benim doktorum çok önermemiştiKızlar ilişki konusunda doktorunuz bişey söyledi mi ya bizimki bişey demedi ilişki serbest mi daha Opu olmadım ben pazartesi düşünüyorlar duruma göre ??