2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar transferde embriyo sayısını biz mi seçiyoruz yoksa doktora kalan bişey mi simdiye kadar hiç o konu konuşulmadı. Ben iki tane konulması taraftarıyım ama bikac yerde okuduğuma göre 1 tane transfer yapılıyormuş

Doktor karar veriyor ama bize de sorup onay alıyorlar eğer çift istemiyorum dersen tek koyuyorlar...biz hep çift kabul ettik nasip olursa yine çift olacak

Regl günün ne zaman canısı
Opodan sonra 6 Ekim'de olmuştum şimdi 6 Kasım'da olurum çünkü günümde aksama olmuyor
İnşallah hepimiz güzel sonuç alcaz inanıyorum ben. Stresten uzak duralım yeme düzenini sağlıklı yapalım olcak inşallah
Ben deneyimden dolayı stres yapmamaya çalışıyorum ama insanlık hali işte ister istemez biraz tedirginlikler oluyor
Benim iki tüp bebek geçmişim var doktora kalsam doktor bir tane transfer etmesini söylüyor ama ben 2 tane denemem olduğu için iki tane transfer etmek istediğimi söyleyeceğim doktora umarım kabul eder çünkü ben de çift istiyorum

kızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…