- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.421
Canım dualarımız seninleKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi
Ben de transfer olmak için regli olmayı bekliyorum canım sanırım erken değil de günümde regli olacağımKuzum sen neler yapıyorsun ne durumdasınIron Butterfly
Kesinlikle kuzum biz üzerimize düşeni yapalım nasibimiz elbet bizim yolumuza çıkacaktir.
Çok güzelmiş canım teşekkür ederizCanlar bazı yerlerde çocuk isteyen kişilerin okumasının iyi olduğunu duymuştum. Sizlerle de paylaşmak istedim
Regl günün ne zaman canısıBen de transfer olmak için regli olmayı bekliyorum canım sanırım erken değil de günümde regli olacağım
İnşallah hepimiz güzel sonuç alcaz inanıyorum ben. Stresten uzak duralım yeme düzenini sağlıklı yapalım olcak inşallahÇok iyi inşallah güzel sonuç alırsın cnım
Amin inşallah canım. Hepimize o duyguyu yaşatsın rabbimAllah'ım rast getirsin sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin mucizen canım
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız teşekkür ederimCanım dualarımız seninleinşallah pozitif sonuçlar alırsın
Doktor karar veriyor ama bize de sorup onay alıyorlar eğer çift istemiyorum dersen tek koyuyorlar...biz hep çift kabul ettik nasip olursa yine çift olacakArkadaşlar transferde embriyo sayısını biz mi seçiyoruz yoksa doktora kalan bişey mi simdiye kadar hiç o konu konuşulmadı. Ben iki tane konulması taraftarıyım ama bikac yerde okuduğuma göre 1 tane transfer yapılıyormuş
Opodan sonra 6 Ekim'de olmuştum şimdi 6 Kasım'da olurum çünkü günümde aksama olmuyorRegl günün ne zaman canısı
Ben deneyimden dolayı stres yapmamaya çalışıyorum ama insanlık hali işte ister istemez biraz tedirginlikler oluyorİnşallah hepimiz güzel sonuç alcaz inanıyorum ben. Stresten uzak duralım yeme düzenini sağlıklı yapalım olcak inşallah
Benim iki tüp bebek geçmişim var doktora kalsam doktor bir tane transfer etmesini söylüyor ama ben 2 tane denemem olduğu için iki tane transfer etmek istediğimi söyleyeceğim doktora umarım kabul eder çünkü ben de çift istiyorumArkadaşlar transferde embriyo sayısını biz mi seçiyoruz yoksa doktora kalan bişey mi simdiye kadar hiç o konu konuşulmadı. Ben iki tane konulması taraftarıyım ama bikac yerde okuduğuma göre 1 tane transfer yapılıyormuş
Bende 9 ekimde olmuştum nasipse 9 kasımda olcam gibi aynı zamanlarda transfer olcaz gibiOpodan sonra 6 Ekim'de olmuştum şimdi 6 Kasım'da olurum çünkü günümde aksama olmuyor
İnşallah canım inşallah transfer sürecine gelir sonrasında da birlikte oluruz hep beraber sağlıcakla ilerlerizBende 9 ekimde olmuştum nasipse 9 kasımda olcam gibi aynı zamanlarda transfer olcaz gibi
Yaaaaaaa ne güzel bir cümleee canımsın canım bu arada adın nedir benim adım Merve" Kasım aşkımız başlıyor"
Ayyyy maşallah güzel haberlerini bekliyorum canımmmmKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
İnşallah kuzummmmİnşallah canım inşallah transfer sürecine gelir sonrasında da birlikte oluruz hep beraber sağlıcakla ilerleriz
Üzülme canım benimkızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız
Kuzum bana bi hap bi toz şeklinde yazmış hamileliğe kadarSana nasıl yazmış doktor
Üzülme canım benim inşallah güzel sonuçlar yazdığını da göreceğiz insallaaahkızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız