2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canlar bazı yerlerde çocuk isteyen kişilerin okumasının iyi olduğunu duymuştum. Sizlerle de paylaşmak istedim 💐🤲

Eklentiler

• IMG_20231030_182719.jpg
    IMG_20231030_182719.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20231030_182701.jpg
    IMG_20231030_182701.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar transferde embriyo sayısını biz mi seçiyoruz yoksa doktora kalan bişey mi simdiye kadar hiç o konu konuşulmadı. Ben iki tane konulması taraftarıyım ama bikac yerde okuduğuma göre 1 tane transfer yapılıyormuş
Doktor karar veriyor ama bize de sorup onay alıyorlar eğer çift istemiyorum dersen tek koyuyorlar...biz hep çift kabul ettik nasip olursa yine çift olacak 💜

Regl günün ne zaman canısı
Opodan sonra 6 Ekim'de olmuştum şimdi 6 Kasım'da olurum çünkü günümde aksama olmuyor
İnşallah hepimiz güzel sonuç alcaz inanıyorum ben. Stresten uzak duralım yeme düzenini sağlıklı yapalım olcak inşallah 🤲
Ben deneyimden dolayı stres yapmamaya çalışıyorum ama insanlık hali işte ister istemez biraz tedirginlikler oluyor
Arkadaşlar transferde embriyo sayısını biz mi seçiyoruz yoksa doktora kalan bişey mi simdiye kadar hiç o konu konuşulmadı. Ben iki tane konulması taraftarıyım ama bikac yerde okuduğuma göre 1 tane transfer yapılıyormuş
Benim iki tüp bebek geçmişim var doktora kalsam doktor bir tane transfer etmesini söylüyor ama ben 2 tane denemem olduğu için iki tane transfer etmek istediğimi söyleyeceğim doktora umarım kabul eder çünkü ben de çift istiyorum

kızlar ben beta verdim 24 geldi düşüşe gecmiş. 3 günlüğüne de olsa hamile hissetmek cok güzeldi. inşallah 9 ay yaşarız kucagımıza alırız

X