2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

kızlar merhaba
Çift yumurta ikizlerine hamileyim biri 8+1 uyumlu diğeri 6+6 haftalık. Küçük olan bebeğimin kesesi küçük bebek büyük ve 4 haftalıkken bile kalbini duymuştum. Ama bugün doktorum kesenin çok küçük olduğunu ve kalbinin ilerleyen zamanda durabileceğini söyledi. Başka doktora gittim perinatoloji bölümünde o da pek olumlu bişe konuşmadı. Böyle bi durum yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar var mı ?

Dogru haklisiniz çok sukur rabbim hepimize hayirli ve saglikli bir sekilde doğurup yetistirmeyi nasip etsin

Ben 30 haftalığım siz doğum yaptınız sandım
Merhabalar. Ben de bu hafta 30 haftalık oldum
Calisiyor musunuz?Ben hemsireyim
Perşembe günü kontrolüm var.bakalik doktor çalışabilir raporu verecek mi?
Hareketlerini çok net hissediyorum.
Sizin miniklerin cinsiyeti nedir?bizimkilerin ikizi de erkek

Benim serviks uzunluğum kısaldı üç haftadır tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum bayağıdır heyet raporluyum size maşallah çalışmayı da düşünemezdim ben son iki haftadır özellikle ağrım oluyo bacaklarım belim dört hafta daha tutmam lazım içimde en azından 34 haftalık olsunlar

Merhaba biz perşembe günü 27 haftalık olcaz benimde karnımda sertleşmeler oluyordu kasılmalarım vardı 25.haftada rahatsız edici boyuta gelince kontrole gittim açıklık yoktu çok şükür uzunlukta 40 tı. 2 haftadır evdeyim yürüyüşleri bıraktırdı doktorum dikkat etmeye çalışıyorum 1 hafta sonra kontrolümüz var umarım sorun yoktur kısalma durumu falan olmamıştırçok geçmiş olsun sizede

Bebislerin içeride kaldığı her dakika saat gün bizler için çok kıymetli hele çalışan annesinin daha da kıymetli
Bu yüzden çalışmayı planliyorum.2 yaşlarına kadar ücretsiz iznimi alırım inşallah. Ama sonrası çok garip işte.rabbim cumlemizin yardımcısı olsun inşallah

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Hayırlı doğumlar olsun inşallahh vallahi ben normalde 38 giyiyorum hamilelikte 43 numaraya çıkmıştım

Bugün çalışabilir raporu almak için doktor kontrolüm vardi.hqstanede tansiyon olculdugunde yüksek çıktı. Ve idrarda da potasyum çıkınca çalışabilir raporu alamadım.preeklemsiden suphelendi doktor inşallah ilerlemez

Sağlıkla gelsinler bol bol dinlenin inşallah ilerlemez

Ben de yemek yaparken ve anakucagi ile mutfaga aliyorum. Dün birinin keyfi yoktu sogan dograrken tezgahta ayagimla bir yandan onu salliyordum. ben de yere de koyacagim artik ama battaniye serecegim yere sanirim uzerine oyun halisi
Evet canim bende yere battaniye üstü pike seriyorum. Eller hep ağızda olduğunda çoğunluk küçük kusmalar oluyor. Oyun mati araştırıyorum hemen almak istiyorum

Kizlar napiyorsunuz? Biz 4. Ay atagi devam yarim saatte bir uyaniyolar. Ne guzel uzun uyuyolardi. Insallah bir an önce eskiye doneriz. Artık devamli yatmak da istemiyolar sıkılıyolar ana kucaginda da eskisi gibi uzun durmuyorlar. Baslarini ileri atarak kalkma heraketi yapiyoarlar. Sizler de durum ne alemde

Bizim 3 ay dolmasına 1 hafta var. Bir gün bir güne benzemiyor hala kızımin birisinin kabızlık sorunu var en çok o yoruyor. İnşallah yakın zamanda geçer

Uyku gerilemesi dedikleri şey bu mu bilmiyorum ama çok zor oluyo uykuya geçiş bi direniş başladı ki sormayın. Bizdede sürekli bi kalkma çalışmaları uyurken bile mevcut. Bide şu 12. Hafta atağından sonra bir konuşma yüklendi bizim ikizlerden birine habire bir şeyler anlatıyor susmuyor

Tipkisinin aynısını yaşadık canım ama bir süre sonra geçiyor. Şuan uykuları oturdu hemen hemen düzenli gidiyorlar. Sabah uyanış, şekerleme uykusu sonra öğlen uykusu, akşam şekerleme ve kapanış, :)
Biz 5 ay 10 günlüğüz ek gıdaya başladık. Maşallah günden güne büyüyorlar çok tatlilar

Ya cnm bu 4 ay atagindan önce ayni senin yazdigin bu uyku duzeninde cok guzel ilerliyoduk sabah kalkis sonra bi sekerleme sonra uzun ogle uykusu, aksam sekerleme ve yatisti. Simdi hersey birbirine girdi. Aglamlar bagirmalar da var. Ne saatimiz kaldi ne duzenimiz kuş uykusu gibi uyuyoalr beni cok yordu. Ne zamana geciyor bu durum?

Ya benimkilerde cok seslendiler hatta biri ciglik atiyor agu gugu giii giii diye biseyler cok diyor. Fakat digeri de bi ara cok aguu guu gıiiiii diyodu son 10 gundur hic bisey demiyor sustu resmen kafama taktim bu cocuk niye sustu diye

Valla çığlıkların yüksekliği günden güne artacak farkına vardikca hoşuna gidiyor oyun haline getiriyor daha çok yapıyor. Uyku içinde 10 günden fazla sürüyor maaesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…