Neden öyle dediniz ben de 35 imBende 34 yasindayim. İkizim olursa düşer bayılırım herhalde
Allah güç veriyor diyelimBu yaştan sonra iki bebeye nasıl bakalım allasenben kendime zor bakıyorum tek çocuğu düşünüyorum kara kara.. ikinci mahveder beni
İkiz hamilelik için iyi bir haftadasiniz bence kasılma yada rahatsız edici bir durum yoksa endişelenmeyin biz 30 haftadayiz 25 haftalıktan itibaren ufak ufak başlamıştı sertleşmele
Bgun gittim bende kontrole ntsye aldı hafif minik kasılma var dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dediİkiz hamilelik için iyi bir haftadasiniz bence kasılma yada rahatsız edici bir durum yoksa endişelenmeyin biz 30 haftadayiz 25 haftalıktan itibaren ufak ufak başlamıştı sertleşmeler kasılmalar devam da ediyo tabi
İnşallah sorun yaşamazsınız bu zamana kadar olmadıysa çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz var sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerBgun gittim bende kontrole ntsye aldı hafif minik kasılma var dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi
Allah kolaylık versin, hayırlısıyla vaktinde gelirler inşallah. Ben 30. Haftada hazırladım. 36da planlı doğum oldu.Hastane çantanızı ne zaman hazırlandınız ya da hazırlayacaksınız? Ben 28. Hafta da hazırlamayı düşünüyorum. Kasılmalarım çok erken 16. Hafta da 50/60 kasılmalarla başladı hastanede yattığım haftalar oldu şimdi ilaçlarla serumlarla 23. Haftaya geldik çok şükür. Doktor 32. Haftada gelmelerini ön görüyor şu an ki gidişat kasılmalar onu gösteriyor tabi Allah bilir Allahın izniyle 36. Haftaya kadar kalsınlar inşallah
Zamanı gelince oluyor korkmayın.Bende 34 deyim kasilma vs hicbirsey yok ama korkuyorum olursa diye
30. Haftada sertlesmeler başladı. Magnezyum.parol ve mineralli soda icmemi söyledi doktorum.Merhaba bende ikizlerime hamileyim kasılma karın sertleşmesi olunca konu yazayım dedim bende yaşıyorum kaçıncı haftada başlamıştı birde 34 haftaya kadar neler yapıldı kasılmalarınızla ilgili
Kanımda enfeksiyon cıkmıs emfeksiyon doktoru görmesi gerekiyormuş o kafama takıldı neden çıkar ki enfeksiyonZamanı gelince oluyor korkmayın.
İnşallah sağlıkla sihhatle gelsin seninde bebislerinİnşallah sorun yaşamazsınız bu zamana kadar olmadıysa çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz var sağlıkla gelsinler inşallah bebişler
Diş olabilir idrar yolu olabilir veya yakın zamanda grip atlattıysanız o olabilir bende de olmuştu dişlerden çıktıKanımda enfeksiyon cıkmıs emfeksiyon doktoru görmesi gerekiyormuş o kafama takıldı neden çıkar ki enfeksiyon
Valla canm 1 haftadr diş ağrısından duramiyorum baya ağrı var eşim grip bende hafif hapşurma vardıDiş olabilir idrar yolu olabilir veya yakın zamanda grip atlattıysanız o olabilir bende de olmuştu dişlerden çıktı
Beni tarif ettin:) 5 ay 20gunlukken başladım. Tadimlar 2 hafta sürüyor zatenMerhaba, düzeltilmiş kaçıncı ayda ek gıda denemelerine basladınız? Özellikle yarı mama yarı anne sütü alan bebeklerde
Bizim doktor 6. Aydan sonra gel öyle liste hazırlayalım dedi ama bebekler mama sandalyesinde oturuyo biz yemek yerken de sinirleniyolar. Suan tam 5 aylik oldular bir iki hafta içinde başlamak istiyorum ben de tadıma. Teşekkür ederim cevabınız içinBeni tarif ettin:) 5 ay 20gunlukken başladım. Tadimlar 2 hafta sürüyor zaten
Ben dişlerden dolayı ellerine şu süzgeçli meyve aletlerinden veriyorum tadım sayılır mıBizim doktor 6. Aydan sonra gel öyle liste hazırlayalım dedi ama bebekler mama sandalyesinde oturuyo biz yemek yerken de sinirleniyolar. Suan tam 5 aylik oldular bir iki hafta içinde başlamak istiyorum ben de tadıma. Teşekkür ederim cevabınız için
Valla helal olsun nasıl uyuyorsunuzİkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz yaoda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık
Normal park besiklerde ayrı yatıyorlar aynı odada arada huysuz olanı aramıza alıyoruz ama uykuya daldımi yerine geri koyuyorum uyuyamıyorum çünkü öyleİkiz anneleri bebişleri nasıl yatırıyorsunuz yaoda küçük diye anne yanı almadım eşimle aramızda yatıyorlar ama artık uykular haram oldu yani tek beşiğe ikisi de aynı anda sığmıyor artık