2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Yok hayır manuel benimki chicconun. Elektrikli süpürgeliler de uygun değil sanırım bebeklere. Öksürük devam ediyor mu?

Kizlar merhaba benim HCG dgerim 3680.0 çıkmış acaba ikiz olabilirmi annem ikinci evliliğinden ikizleri oldu acaba ikiz olabilirmi ikiz geni anneden geliyor diyorlarda dogrumu
Kaç haftalık şu an bu değer?

Yok hayır manuel benimki chicconun. Elektrikli süpürgeliler de uygun değil sanırım bebeklere. Öksürük devam ediyor mu?

Kaç haftalık şu an bu değer?
Elektirik supurgeliden eşimin kuzeni kullaniyor cok memnun agizli olan yani nefesle cekilen hic birşeymis diyor. Sizinki bu minik pompa tarzi olanlardan mi? Ben onla hic yapamadim. Oksuruk baya azaldi bitti nerdeyse sanırım izotonigi farketmeden fazla sıkmisim simdi 2 damla bi buruna 2 damla diger buruna verip 2 dakika bekliyorum. Bu arada kombi yakmaya basladik biz

İkiz geni anneden gelirmiş evet tabi doktor değiliz ama 4 haftaya göre yüksek bir değer hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah merak ettim söyleyin bize de

Bizim merkezi sistem yakamıyorum ama cidden artık soğuk oluyor evler dışarı çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum

Kızlar size çok saçma bir soru soracağım bebeklerim 3ünde 4 aylık olacaklar. Düzeltilmiş hali ile 3 aya yakın. Sanki biriyle daha çok ilgilenirsem yanlışlıkla diğerinden kötü bakışlar alıyomuş gibi hissediyorum. Kafamda mı kuruyorum acaba bu durumu yaşayan var mı. İlerki zamanlarda illaki yaşanıyordur nasıl dengeyi sağlıyorsunuz?

Ben iki buçuk aylık bebeklerimden aynı hissi alıyorum özellikle bir tanesi kucağıma kardeşini aldığım zaman gözler direk bize fikse oluyor. İleride neler olucak ben de merak ediyorum

Bende benzer durum oluyor, kızım memeyi bıraktı, oğlumu her emzirdigimde göz göze gelip hayır düşündüğün gibi değil diyesim geliyor

Kızlar aptamil uygulamasında canlı eğitimler oluyor, soruda sorabiliyorsunuz. Ben bugün atak haftasi bebek bakımını dinledim. Doğru bildiğimiz yanlışlar oluyor. Bana faydalı geldi

Benimde aynı hele bitanesi gece yanımızda deliksiz uyuyor diğerinin vicdanından ikiside ortamızda artık. Bazen biriyle konuşurken diğeri masum masum bakıyor içimden birşey kopuyor sanki

Biz de ayniyiz cnm bi de masum masum bakmaları yok mu? Akillari eriyor mu emin degilim. Ama ilerki aylarda kesin anlayacaklar ve bi kaos ortami bizi bekliyor sanki

Kızlar aptamil uygulamasında canlı eğitimler oluyor, soruda sorabiliyorsunuz. Ben bugün atak haftasi bebek bakımını dinledim. Doğru bildiğimiz yanlışlar oluyor. Bana faydalı geldi
Bu atak haftalari nasil hesaplaniyor 40 haftalik duzeltimis olarak mi, yoksa normal dogum gününden normal haftasindan mi hesaplaniyor? Benim bebisimin birinin de sesi cok kisildi 4 gundür burnunu cektim devamli ondan izotonik su mu tahris etti acaba bilmiyirum simdi keyfi de yok sanirim doktora goturecegim. Antibiyotik kullanmak da istemitorum hemen daha cok minikler

Harika haftalar kitabını satın almıştım ben orda 40 haftaya göre düzeltilmis hesaplıyor ve bebekler iki hafta geç ya da iki hafta erken de atağı yaşayabilir diyor. Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir

Youtube da Hey Bear Sensory diye danseden meyveler var denemenizi tavsiye ederim tv baktırıyorsanız ben şahsen başedemediğim için baktırıyorum

Youtube da Hey Bear Sensory diye danseden meyveler var denemenizi tavsiye ederim tv baktırıyorsanız ben şahsen başedemediğim için baktırıyorum
Ya ben de deneyecegim insallah bu tavsiyeyi. Normalde ekrana cok karsiyim ama 2 tane olunca bazen mecbur kaliniyor bu da bir gercek.

Cok sagolun gittik doktora, doktor sadece burun akintisi var dedi haiff iltihap yapmis ilaca gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…