Yok hayır manuel benimki chicconun. Elektrikli süpürgeliler de uygun değil sanırım bebeklere. Öksürük devam ediyor mu?Ya yatarken yine sizin yaptiginiz gibi bi kac damla verip 1dakika bekkeyio cektim otri bebeyle rahat yattilar ssbah 5 gibi yine cok tikandilar agkliyolardi yine ayni islemi tekrarladim ama cigerimi zorladim sirtim agriyo sizinki elektrii süpürgesine takilanlardan mi?
Kaç haftalık şu an bu değer?Kizlar merhaba benim HCG dgerim 3680.0 çıkmış acaba ikiz olabilirmi annem ikinci evliliğinden ikizleri oldu acaba ikiz olabilirmi ikiz geni anneden geliyor diyorlarda dogrumu
4+3Yok hayır manuel benimki chicconun. Elektrikli süpürgeliler de uygun değil sanırım bebeklere. Öksürük devam ediyor mu?
Kaç haftalık şu an bu değer?
4+3 gunlukkeKaç haftalık şu an bu değer?
Elektirik supurgeliden eşimin kuzeni kullaniyor cok memnun agizli olan yani nefesle cekilen hic birşeymis diyor. Sizinki bu minik pompa tarzi olanlardan mi? Ben onla hic yapamadim. Oksuruk baya azaldi bitti nerdeyse sanırım izotonigi farketmeden fazla sıkmisim simdi 2 damla bi buruna 2 damla diger buruna verip 2 dakika bekliyorum. Bu arada kombi yakmaya basladik bizYok hayır manuel benimki chicconun. Elektrikli süpürgeliler de uygun değil sanırım bebeklere. Öksürük devam ediyor mu?
Kaç haftalık şu an bu değer?
İkiz geni anneden gelirmiş evet tabi doktor değiliz ama 4 haftaya göre yüksek bir değer4+3 gunlukke
Elektirik supurgeliden eşimin kuzeni kullaniyor cok memnun agizli olan yani nefesle cekilen hic birşeymis diyor. Sizinki bu minik pompa tarzi olanlardan mi? Ben onla hic yapamadim. Oksuruk baya azaldi bitti nerdeyse sanırım izotonigi farketmeden fazla sıkmisim simdi 2 damla bi buruna 2 damla diger buruna verip 2 dakika bekliyorum. Bu arada kombi yakmaya basladik biz
Doktor öyle uygun gördüyse bişey diyemem ama bana da erken gibi geldiBizde 3 aylığız birdahaki ay başlıcaz dedi doktorları erken mi ki acaba
Tabi ederim inşallahİkiz geni anneden gelirmiş evet tabi doktor değiliz ama 4 haftaya göre yüksek bir değerhayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah merak ettim söyleyin bize de
Evet anneden gelir sizin de ikiz bebeğiniz olabilirKizlar merhaba benim HCG dgerim 3680.0 çıkmış acaba ikiz olabilirmi annem ikinci evliliğinden ikizleri oldu acaba ikiz olabilirmi ikiz geni anneden geliyor diyorlarda dogrumu
Ben iki buçuk aylık bebeklerimden aynı hissi alıyorumKızlar size çok saçma bir soru soracağımbebeklerim 3ünde 4 aylık olacaklar. Düzeltilmiş hali ile 3 aya yakın. Sanki biriyle daha çok ilgilenirsem yanlışlıkla diğerinden kötü bakışlar alıyomuş gibi hissediyorum. Kafamda mı kuruyorum acaba bu durumu yaşayan var mı. İlerki zamanlarda illaki yaşanıyordur nasıl dengeyi sağlıyorsunuz?
Bende benzer durum oluyor, kızım memeyi bıraktı, oğlumu her emzirdigimde göz göze gelip hayır düşündüğün gibi değil diyesim geliyorKızlar size çok saçma bir soru soracağımbebeklerim 3ünde 4 aylık olacaklar. Düzeltilmiş hali ile 3 aya yakın. Sanki biriyle daha çok ilgilenirsem yanlışlıkla diğerinden kötü bakışlar alıyomuş gibi hissediyorum. Kafamda mı kuruyorum acaba bu durumu yaşayan var mı. İlerki zamanlarda illaki yaşanıyordur nasıl dengeyi sağlıyorsunuz?
Benimde aynı hele bitanesi gece yanımızda deliksiz uyuyor diğerinin vicdanından ikiside ortamızda artık. Bazen biriyle konuşurken diğeri masum masum bakıyor içimden birşey kopuyor sankiKızlar size çok saçma bir soru soracağımbebeklerim 3ünde 4 aylık olacaklar. Düzeltilmiş hali ile 3 aya yakın. Sanki biriyle daha çok ilgilenirsem yanlışlıkla diğerinden kötü bakışlar alıyomuş gibi hissediyorum. Kafamda mı kuruyorum acaba bu durumu yaşayan var mı. İlerki zamanlarda illaki yaşanıyordur nasıl dengeyi sağlıyorsunuz?
Biz de ayniyiz cnm bi de masum masum bakmaları yok mu? Akillari eriyor mu emin degilim. Ama ilerki aylarda kesin anlayacaklar ve bi kaos ortami bizi bekliyor sankiKızlar size çok saçma bir soru soracağımbebeklerim 3ünde 4 aylık olacaklar. Düzeltilmiş hali ile 3 aya yakın. Sanki biriyle daha çok ilgilenirsem yanlışlıkla diğerinden kötü bakışlar alıyomuş gibi hissediyorum. Kafamda mı kuruyorum acaba bu durumu yaşayan var mı. İlerki zamanlarda illaki yaşanıyordur nasıl dengeyi sağlıyorsunuz?
Bu atak haftalari nasil hesaplaniyor 40 haftalik duzeltimis olarak mi, yoksa normal dogum gününden normal haftasindan mi hesaplaniyor? Benim bebisimin birinin de sesi cok kisildi 4 gundür burnunu cektim devamli ondan izotonik su mu tahris etti acaba bilmiyirum simdi keyfi de yok sanirim doktora goturecegim. Antibiyotik kullanmak da istemitorum hemen daha cok miniklerKızlar aptamil uygulamasında canlı eğitimler oluyor, soruda sorabiliyorsunuz. Ben bugün atak haftasi bebek bakımını dinledim. Doğru bildiğimiz yanlışlar oluyor. Bana faydalı geldi
Harika haftalar kitabını satın almıştım ben orda 40 haftaya göre düzeltilmis hesaplıyor ve bebekler iki hafta geç ya da iki hafta erken de atağı yaşayabilir diyor. Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildirBu atak haftalari nasil hesaplaniyor 40 haftalik duzeltimis olarak mi, yoksa normal dogum gününden normal haftasindan mi hesaplaniyor? Benim bebisimin birinin de sesi cok kisildi 4 gundür burnunu cektim devamli ondan izotonik su mu tahris etti acaba bilmiyirum simdi keyfi de yok sanirim doktora goturecegim. Antibiyotik kullanmak da istemitorum hemen daha cok minikler
Youtube da Hey Bear Sensory diye danseden meyveler var denemenizi tavsiye ederim tv baktırıyorsanız ben şahsen başedemediğim için baktırıyorumBizde de aile duzeni falan kalmadi ben de rahatca disari cikmayi cok ozledim acikcasi. Bir de sizinkiler tek basina duruyor mu yani anakucaginda birakip diger odaya gittiginizde agliyorlar mi? Benimkiler ciglik cigliga agliyolar nadiren tv ye bakiyor be susuyorlar. Oyuncaklarla vakit gecirecekleri gunleri iple cekiyorum ben de. Insallah siz de tek bakarsiniz kizlar en kisa zamanda benim de öglen ablam geliyor oglumu okuldan almaya gidiyorum. Allah razi olsun ondan seve seve geliyor ama ben rahatsiz hissediyorum kendimi.
Ya ben de deneyecegim insallah bu tavsiyeyi.Youtube da Hey Bear Sensory diye danseden meyveler var denemenizi tavsiye ederim tv baktırıyorsanız ben şahsen başedemediğim için baktırıyorum
Cok sagolun gittik doktora, doktor sadece burun akintisi var dedi haiff iltihap yapmis ilaca gerek yok dediHarika haftalar kitabını satın almıştım ben orda 40 haftaya göre düzeltilmis hesaplıyor ve bebekler iki hafta geç ya da iki hafta erken de atağı yaşayabilir diyor. Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir