- 30 Mart 2011
- 133
- 87
Biberon olarak e bebeğin kendi cam.biberonunu aldımDaha durcaklardı da ben duramadım çantanın benim için en en önemli parçası depend lohusa küloduydu hastaneden çıkana kadar onu kullandım. Pijama olarak 2 gecelik 1 pijama takımı aldım ama sizin kışa denk gelicek sanırım. En çok pijama takımıyla rahat ettim. Bebek bezi çok fazla koymanıza gerek yok bence hatta bazı hastaneler kendileri veriyormuş sanırım onu bir araştırın isterseniz. Kendinize yelek bulundurmanızı öneririm hayatımda hiç o kadar ter atmamıştım lohusa teri diye bişey varmış bebişler için ilk doğuma ziyan olabilcek takım verdim kan vs bulaşır diye öyle bişey olmadı isimli takımlarını sadece çekimde giydim ayrı olarak 2 veya 3 tane set vardı yanımda işte battaniyesi yenidoğan takımı olanlardan. Bu arada benimkiler 2.400 ve 2.500 doğdular yenidoğanlar büyük gelmişti hastaneden çıkar çıkmz birkaç prematüre kıyafet almıştık biberon ve mama ısıtıcım yanımdaydı ama keşke biberon direk başlamasaydım mesela eds diye yöntem varmış o zamanlar bilmiyordum direk biberonla başlayınca çabuk alıştılar benim göğsümü emmediler o kısımları bir araştırın isterseniz çünkü sezeryan olursa ilk 2-3 gün süt inmeyebiliyor
5.5 yaşımda kızım var onda biberon ihtiyacımız olmamıştı
Şimdi ikizlerime hamileyim ve kendimi acayip deneyimsiz hissediyorum