2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Canım bebeklerini sağlıklı kucağını alıp doğumunun guzel geçmesini dilerim.
Gebelik şekerin var ise ciğer geliştirici yapılmıyor diye biliyorum. Bende de şeker vardi daha çok yükselecek diye yapılmadı.
Ben 30. Haftada çantamı hazırlamıştım. Hem agirlasiyordun hemde hazırlık kısmında yorulmaman için.
Hastane çantamda
Anne icin;
2 tane pijama takımı,ben alt üst şeklinde aldim.
Emzirme sutyen, atlet
Kilot almadım depent aldim daha kullanışlı
Orkid almadım denpent yeterli
Çorap, terlik
Havlu almadım, havlu kağıt aldim.
Gümüş kapak kullandım, göğsüm yara olmadı ama yanımda sut sagma mak ve lansinoh göğüs kremi vardi.
Bebek için;
1 takim battaniyeli Hastane çıkışı
5li 2 takım
20 tane bez
Pişik kremi
Alt açma
Islak mendil
Nohut battaniye
Ağız mendili
(Hemsireye verilmek üzere battaniye içinde bir takım kıyafet bez )
Emzik aldim ama biberon almadım. Şırınga ile beslediler.
Hatirladiklarim bunlardı.

Çok teşekkürler bende bu hafta sonunda hastane çantamı hazırlayacağım apar topar bişey yapmak istemiyorum eksiksiz olsun istiyorum

Cnm bende fisher price in vardı elektirikli yegenimindi. Bi tanede bundan aldım kararsız kalmistim alsammi almasam mi diye 10 gün önce falan. Iyi ki de almisim diyorum cok guzel bi ürün asiri pratik gittigim uere de goturuyorum cok hafif ve kaliteli bi ürün muadil olmasina ragmen.

n11'den Mamma Leo Cotton Sallanır Üç Kademeli Ana Kucağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Hayırlı olsun 2021 ikiz annesiyim merak ettiğiniz her şeyi bilgim dahilinde seve seve cevaplarım
Merhaba konuyla alakası yok ama ailenizde ikiz varmiydi benim annem ikici evlliginden ikiz cocukalri oldu esiminde kuzeni ikiz bebeği oldu benim abimin çocuğu ikiz oldu acaba benimd olabilirmi şuan hamilelik supem var. Ve herkes ikiz olcak diyor. Anneden geliyormuş ikiz doğrumu ikiz olma olasılığı varmı iki kez hamile oldum ikiz olmadı ucun unun olma ihtimali varmı

Günde kaç saat vakit geçiriyorlar canım birde 2 tane mi aldın

Benim 3 kuşak ötemde o da teki karnında vefat etmiş olarak ikiz geçmişi varmış Düşünün nerdeyse hiç yokmuş Allah gönlünüze göre versin inşallah

Günde kaç saat vakit geçiriyorlar canım birde 2 tane mi aldın
Yok cnm evde bitane başka cesit oldugu icim bir tane aldim. Acikcasi emzirme ve uyuma harici genelde onlara koyuyorum Ayaklari kollari oynatinca sallaniyor. Sıkıldiklari da oluyor tabii ki ama hep ondalar bazen uyukluyolar yemek yerken falan mutfga onla getiriyoruz bizi izliyolar. Elimde hic olmasaydi ikisini de linktekinden alirdim yani. Bu arada ben 10 gun önce kuponla 1230 almistim fiyat cok artmis birden

Canım meşhur markanın muadili olarak mamma ana kucağı almıştım ki o da pek uygun bir fiyat değildi . Ama benim çocuklar onda pek durmadılar , bir arkadaş normal ana kucağı getirmişti kanzın ürünü , onu çok sevdiler 4. Ayımıza kadar onu kullandık . Diğeri duruyor olduğu gibi

Ay ne güzel yaaa bizim iki kuduruk dururmu hiç güvenemiyorum eşime yüzüm yok artık bunda da durmadılar demeye

Ay ne güzel yaaa bizim iki kuduruk dururmu hiç güvenemiyorum eşime yüzüm yok artık bunda da durmadılar demeye
Bende babybjörn ve kanz flamingo var. Hamileliğin çok başlarında herşey gitgide pahalanıyo diye ikinci el aldım iyi ki de öyle yapmışım. Şimdi kanzı satıp ikinci babybjörnü almayı planlıyorum ucuz bi ikinci el bulursam, mucize bir alet muadilleri aynı işi görür mü bilmiyorum ama bu tam anne karnı gibi hissettiriyormuş o yüzden çok seviyormuş bebişler gerçekten de ne zaman koysam hem sakinleşiyorlar bende işlerimi yapıyorum

Ne yapiyorsun cnm bayadir konusamadik 3. Ay kontrolüne göturdün mü bebisleri senle ayni gün dogum yapmistik. Benim bebislerden biri ellerini kesfetti bakiyo uzun zaman ellerime kilutleniyo digeri de battaniye tutmayi ogrendi tutup cekiyor hosuna gidiyor oyle oynamak. Henuz oyuncaklarla cok ilgilenmiyorlar bi bakiyorlar sonra daha ilgilerini cekmiyor. Sizde durumlar nasil?

Ne kullaniyorsun şu an cnm yani hic yoksa mutlaka bi tane almaya calis cok ise yariyor cunkü. Haklisin ikiz olunca masraflar cok ama bizim su an en cok mama giderimiz var. Hip kullaniyorum bebislerde buyudu artik cok yiyolar. Allah kolaylik versin hepimize

Götürdüm götürdüğüm gün rota aşısını yaptırdık, doktor bi sonraki ay gelmeyin kış sezonu hastaneye ne kadar az gelirseniz o kadar iyi dedi mama miktarını arttıramıyoruz biz sadece hala çok kusmamız var ellerini keşfettiler benimkiler de ama sürekli ağızda ve bolca salyalı. Oyuncaklar hala ilgilerini çekmiyo aynı şekilde. Sizde durumlar nasıl? Bazen sizden ilham alarak çocuklara tek bakmaya çalışıyorum 4-5 saat sürüyor

Aptamil comformil kullanıyoruz günde 1 paket gidiyor.... şu an ana kucağı elektriklilerden kullanıyorum joie nin ama satılığa koydum onu artık kilolarına az kaldı bide kendi hareket ettiklerini istiyorlar o yüzden çok kararsızım amin vallahi Allah kolaylık versiinn
1-2 saat bile yalnız kalamayan ben

Bizde de aile duzeni falan kalmadi ben de rahatca disari cikmayi cok ozledim acikcasi. Bir de sizinkiler tek basina duruyor mu yani anakucaginda birakip diger odaya gittiginizde agliyorlar mi? Benimkiler ciglik cigliga agliyolar nadiren tv ye bakiyor be susuyorlar. Oyuncaklarla vakit gecirecekleri gunleri iple cekiyorum ben de. Insallah siz de tek bakarsiniz kizlar en kisa zamanda benim de öglen ablam geliyor oglumu okuldan almaya gidiyorum. Allah razi olsun ondan seve seve geliyor ama ben rahatsiz hissediyorum kendimi.

Uyanıkken sadece ağlıyolar ya zeka kartları şudur budur anca 10 dk dikkatlerini çekiyor keyifleri olursa piyanolu halı 15-20 dk vallahi annemle bile bazen çok zorlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…