Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanikken sadece agliyolar lafı güldürdü beni ya cidden ne zaman bitecek bu aglamalar ? bi de benimkilerden biri aglayinca öbüru de ogrendi o da dur ben de aglayayim diyor sanırım ikisi birden basliyor. 3 aylik kontrole de gotüremedim daha saglik ocagina bile gitmedim. Okul telaşı derken ihmal ettim kontrolü. Burunlari tıkanıyor gece sizler serum fizyolojik veriyor musunuz? Ben kiyamiyorum ya kucukler diye bilmiyorum napicazUyanıkken sadece ağlıyolar ya zeka kartları şudur budur anca 10 dk dikkatlerini çekiyor keyifleri olursa piyanolu halı 15-20 dk vallahi annemle bile bazen çok zorlanıyoruz
Benimkiler 1 saat durmadi hic ama biri daha sakin onda durma potansiyeli var fakat digerinin aglamalrini duyuncs o da basliyor.Bizimkiler ana kucağında max 10 dakika yalnız oturuyor ama ben yanındaysam 1 saat bile durmuştu sessizce görebileceği bi alandaysam. Tvyi hiç denemedim
Bizde yarın 3 ay kontrolüne gidicez rota aşısıda olucaz. Bizimkilerde de şey var mesela biri tam uyuyo diğeri çığlık atıp uyandırıyo bu sefer uyandıran uyuyoUyanikken sadece agliyolar lafı güldürdü beni ya cidden ne zaman bitecek bu aglamalar ? bi de benimkilerden biri aglayinca öbüru de ogrendi o da dur ben de aglayayim diyor sanırım ikisi birden basliyor. 3 aylik kontrole de gotüremedim daha saglik ocagina bile gitmedim. Okul telaşı derken ihmal ettim kontrolü. Burunlari tıkanıyor gece sizler serum fizyolojik veriyor musunuz? Ben kiyamiyorum ya kucukler diye bilmiyorum napicaz
Nasil yapiyorsunuz tam olarak. Gece rahatsiz oldular hiriltidan baya tikanmislardi verdim birine izotonik su ve otri bebeyle cektim cekebildigim kadar ama yine hiriltisi devam ediyor anlamadimSerum fizyolojik veriyorum ben evet yaparken biraz ızdırap oluyo ama o rahatlamayla çok rahat uyuyolar. Otribebe kullanıyodum biraz hızlı akıyo gibime geliyordu nitekim piyasadan toplatılmış brunobaby var şu an memnunum. Kontrole götüremedim diye de üzülmeyin zaten hasta olsalardı siz hissedersiniz boy kilo klasik şeyler işte bu ay
Kafası arkadayken iki burun deliğine de 5 damla izotonik yetiyor sonrasında hapşırma ile atıyor atmazsa eğer elimle biraz sıkıp bırakıyorum pislik varsa geliyor hemen ucuna. Eğer gelmezse aspiratör ile çekiyorumNasil yapiyorsunuz tam olarak. Gece rahatsiz oldular hiriltidan baya tikanmislardi verdim birine izotonik su ve otri bebeyle cektim cekebildigim kadar ama yine hiriltisi devam ediyor anlamadim
5.ayda haftada 1,2 tadım yaptırdım bugün itibariyle 6 aylığız artık her gün veriyorum azar azarKızlarr kaçıncı ayda ek gıdaya geçtiniz
Şiringa ile 2.5 cc bi delige 2.5 cc bi delige hizlica verip asoiratorle cektim rahatladi ama simdi de oksuruyor. Acaba onla alakasi varmidir diye dusunmeye basladim.Kafası arkadayken iki burun deliğine de 5 damla izotonik yetiyor sonrasında hapşırma ile atıyor atmazsa eğer elimle biraz sıkıp bırakıyorum pislik varsa geliyor hemen ucuna. Eğer gelmezse aspiratör ile çekiyorum
Konunun uzmanı değilim fakat şırınga bebişlere biraz hızlı gidiyor bence minik fizyolojiklerle damla damla vermek lazım. Benim kullandığım şu.Şiringa ile 2.5 cc bi delige 2.5 cc bi delige hizlica verip asoiratorle cektim rahatladi ama simdi de oksuruyor. Acaba onla alakasi varmidir diye dusunmeye basladim.
Ya yatarken yine sizin yaptiginiz gibi bi kac damla verip 1dakika bekkeyio cektim otri bebeyle rahat yattilar ssbah 5 gibi yine cok tikandilar agkliyolardi yine ayni islemi tekrarladim ama cigerimi zorladim sirtim agriyo sizinki elektrii süpürgesine takilanlardan mi?Konunun uzmanı değilim fakat şırınga bebişlere biraz hızlı gidiyor bence minik fizyolojiklerle damla damla vermek lazım. Benim kullandığım şu.
Bruno Baby Serum Fizyolojik 5 ml X 20 Flakon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rahatladı ise öksürük geçicidir serumla alakalıysa. Belki biraz boğazına kaçmıştır
Bizde 3 aylığız birdahaki ay başlıcaz dedi doktorları erken mi ki acaba5.ayda haftada 1,2 tadım yaptırdım bugün itibariyle 6 aylığız artık her gün veriyorum azar azar
Anne sütü az alan bebeklerde bence erken başlıyorlar. Arkadaşımın tekti ama sütü azdı. Mama takviyesi ile gidiyordu. Ona da 4. Ayda yavaştan başlamışlardıBizde 3 aylığız birdahaki ay başlıcaz dedi doktorları erken mi ki acaba
2 bebeğimde öyleydi... şimdi biraz biraz daha zaman geçirebilmeye başladılarKizlar benim kızlarım 2 aylık oldular. Bir tanesi o kadar iletişime açık ki uzun uzun bakar uyanık kalır, dinler, oyun halısında vakit geçirir. Gaz problemi de yok onun çok şükür. Diğer kızımda hem gaz hem kabızlık sorunu var. Genel olarak uyanık olduğu zaman gözünü kapatıp ağlıyor. Diğerine göre daha çok uyuyor. İletişimi daha az. Biliyorum bireysel farklılıklar ama. Uyanık zamanlarını gözünü kapatıp ağlayarak geçirenler var mıydı
Olabilir benim sütüm çok çok az doğduklarından beri emziremedim zatenAnne sütü az alan bebeklerde bence erken başlıyorlar. Arkadaşımın tekti ama sütü azdı. Mama takviyesi ile gidiyordu. Ona da 4. Ayda yavaştan başlamışlardı
Allah kolaylık versin inşallah hepimize2 bebeğimde öyleydi... şimdi biraz biraz daha zaman geçirebilmeye başladılar
Asmdeki ebem de 4 ayken yoğurt tadımına başla bence mamayla uzun gidersen sonra ek gıdayı almak istemeyebilir de dedi bu arada bana. Henüz doktorumla görüşmedik ama benim kafamda da 4 ayken ufak tadimlara baslamak var.Olabilir benim sütüm çok çok az doğduklarından beri emziremedim zaten