Zamanla hareketleri güçlenecek, için dahada rahatlayacak , iyilerdir tabi ki endişe etmeHissetmeyince her dakka acaba iyiler mi hissi aklıma düşüyor çok zayıf biride değilim acaba oda etkili mi
Kan tahlilinde beta kaçtı peki canım, bu arada hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallahSelamlar 6+4te ikiz gebelik olduğunu öğrendim şokumu atamıyorum siz neler yapıyorsunuz ikiz anneleri
İns cnmmZamanla hareketleri güçlenecek, için dahada rahatlayacak , iyilerdir tabi ki endişe etme
Merhaba,Merhaba arkadaşlar 36+6da dün bizim de minikler dünyaya geldi. Planlı sezeryandı. Biri 2490 diğeri 2590. Dün gelen gidenimiz çoktu bugün daha çok birbirimize fırsat bulabildik tek göğsümden süt gelmeye başladı çok şükür ama şu anlık mama ve emzirme olarak yürütmeye çalışıyoruz. Birimiz ısrarla reddediyor ama alışacak küçük hanım :) Birde ikisi birden ağlayınca aşırı panik yapıyoruz kedi viyaklaması gibilerBizden de haberler bu şekilde rabbim isteyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ay maasallah çok güzel sıkıntısızca geçirmişsiniz bebişler de iyiler çok sevindim. Hayırlı güzel ömürleri olsun, darısı da bizim başımıza olsun inşallahMerhaba arkadaşlar 36+6da dün bizim de minikler dünyaya geldi. Planlı sezeryandı. Biri 2490 diğeri 2590. Dün gelen gidenimiz çoktu bugün daha çok birbirimize fırsat bulabildik tek göğsümden süt gelmeye başladı çok şükür ama şu anlık mama ve emzirme olarak yürütmeye çalışıyoruz. Birimiz ısrarla reddediyor ama alışacak küçük hanım :) Birde ikisi birden ağlayınca aşırı panik yapıyoruz kedi viyaklaması gibilerBizden de haberler bu şekilde rabbim isteyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hafif var çok şükür o da kalkarken otururken normal henüz 2. Günüm ama hamilelikten daha kolay olduğu kesinMerhaba,
Ay ne güzelSağlıkla mutlulukla büyüsünler . Sen nasılsın canım, ağrın sızın yok değil mi?
Amiiin daha daha güzelleri size nasip olsun inşallahAy maasallah çok güzel sıkıntısızca geçirmişsiniz bebişler de iyiler çok sevindim. Hayırlı güzel ömürleri olsun, darısı da bizim başımıza olsun inşallah
Ya cnm ben de seni merak ediyordum msj atacaktim ki yazini gördüm. Cok sevindim saglikla kucagina almana bebislerde iyiymiş. Küveze gerek kalmadi de mi cnm kilolari da masallah güzel. Allah anali babali büyütsün saglikla insallahMerhaba arkadaşlar 36+6da dün bizim de minikler dünyaya geldi. Planlı sezeryandı. Biri 2490 diğeri 2590. Dün gelen gidenimiz çoktu bugün daha çok birbirimize fırsat bulabildik tek göğsümden süt gelmeye başladı çok şükür ama şu anlık mama ve emzirme olarak yürütmeye çalışıyoruz. Birimiz ısrarla reddediyor ama alışacak küçük hanım :) Birde ikisi birden ağlayınca aşırı panik yapıyoruz kedi viyaklaması gibilerBizden de haberler bu şekilde rabbim isteyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hafif var çok şükür o da kalkarken otururken normal henüz 2. Günüm ama hamilelikten daha kolay olduğu kesin
Amiiin daha daha güzelleri size nasip olsun inşallah
Allaha şükür gerek kalmadı canımm sabah sarılıklarına bakıcaklar ona göre çıkış yapacağızz. Sizde durumlar nasıl süt mama durumun nasıl. Bu gece ne sütüm yetiyor bizimkilere ne mama adaptasyon süreci diye düşünmek istiyorumYa cnm ben de seni merak ediyordum msj atacaktim ki yazini gördüm. Cok sevindim saglikla kucagina almana bebislerde iyiymiş. Küveze gerek kalmadi de mi cnm kilolari da masallah güzel. Allah anali babali büyütsün saglikla insallahiki tane olmasi cok başka gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Nihayet gelmiş bebişlerMerhaba arkadaşlar 36+6da dün bizim de minikler dünyaya geldi. Planlı sezeryandı. Biri 2490 diğeri 2590. Dün gelen gidenimiz çoktu bugün daha çok birbirimize fırsat bulabildik tek göğsümden süt gelmeye başladı çok şükür ama şu anlık mama ve emzirme olarak yürütmeye çalışıyoruz. Birimiz ısrarla reddediyor ama alışacak küçük hanım :) Birde ikisi birden ağlayınca aşırı panik yapıyoruz kedi viyaklaması gibilerBizden de haberler bu şekilde rabbim isteyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
İnşallahh tam bir korolar gerçektenn Allah hepsine sağlık versinnNihayet gelmiş bebişlersağlıkla sıhhatle , kolaylıkla büyüsünler inşallah o ilk bir kaç gün panikler çok oluyor zamanla o viyak seslere alışıyorsunuz , onlar ikili koro grubular
En zorunu atlattın artık günler su gibi geçecek , Allah kolaylıklar versin canım
Kesinlikle zamanla düzen oluşuyor ilk bir kaç haftalar yorucu olacaktır büyüdükçe kolaylaşıyor . Sen nasılsın eve çıktınız mı ? Bizde iyi gidiyor rota virüsü aşısı olduk çok endişeliydim ama çok şükür bir yan etkiyle karşılaşmadıkİnşallahh tam bir korolar gerçektenn Allah hepsine sağlık versinnillaki bir düzen oluşturcaz bende ona inanıyorum ben bile yüzlerine bakıp inanamıyorumki onlar nasıl alışsınlar sizde süreçler nasıl iyice büyümüştür minnoşlar
Ben olmadım canım bende o tarz şeyler duydum yaptırmak ıstemedımKızlar nasılsınız tetnoz aşısı oldunjz mu erken doğumu tetikliyor diye bazı hekimler onermiyormus sanırım çok karıştı kafam
Bugün çıktık canım çok şükür ama sarılığımız sınırda akşam tekrar kan vericez inşallah yükselmezKesinlikle zamanla düzen oluşuyor ilk bir kaç haftalar yorucu olacaktır büyüdükçe kolaylaşıyor . Sen nasılsın eve çıktınız mı ? Bizde iyi gidiyor rota virüsü aşısı olduk çok endişeliydim ama çok şükür bir yan etkiyle karşılaşmadık3 aylık olduk artık gülümsemeler ses çıkarmalar başladı günümüz daha keyifli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ikiz annelerine 1 gün az geliyor diyorlardı haklılarmış
Ben 2 tetenozuda oldum canım hamilelikteKızlar nasılsınız tetnoz aşısı oldunjz mu erken doğumu tetikliyor diye bazı hekimler onermiyormus sanırım çok karıştı kafam
Bizde de sarilik vardi cnm 2 günde bir kan verdik şükür duzeldi neredeyse. Seninkilerde duzelir merak etme besle bol bol. Benim de süt yetmiyor cnm mecbur mama takviyesi yapiyoruz yoksa ac kalacaklarAllaha şükür gerek kalmadı canımm sabah sarılıklarına bakıcaklar ona göre çıkış yapacağızz. Sizde durumlar nasıl süt mama durumun nasıl. Bu gece ne sütüm yetiyor bizimkilere ne mama adaptasyon süreci diye düşünmek istiyorum
Ohh masallah kocaman olmuşlar. Darisi bizimkilere.. ah şu aşilar kan aldirmalar beni cok yoruyor.Kesinlikle zamanla düzen oluşuyor ilk bir kaç haftalar yorucu olacaktır büyüdükçe kolaylaşıyor . Sen nasılsın eve çıktınız mı ? Bizde iyi gidiyor rota virüsü aşısı olduk çok endişeliydim ama çok şükür bir yan etkiyle karşılaşmadık3 aylık olduk artık gülümsemeler ses çıkarmalar başladı günümüz daha keyifli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ikiz annelerine 1 gün az geliyor diyorlardı haklılarmış
Ben oldum canım, iki haftadan fazla oldu. Sadece ilk gün kolum biraz ağırdı o kadar. Ağustos 3-4 gibi ikinci dozunu olucam.Erken doğumla ilgisini hiç duymamıştım.Kızlar nasılsınız tetnoz aşısı oldunjz mu erken doğumu tetikliyor diye bazı hekimler onermiyormus sanırım çok karıştı kafam
zaman çok hızlı geçiyorOhh masallah kocaman olmuşlar. Darisi bizimkilere.. ah şu aşilar kan aldirmalar beni cok yoruyor.