- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
İstediğiniz pusetle oluyor diye biliyorum joienin almıştık hemde bir yaşına kadar oto koltuğu kullanırız diyeİstediğimiz pusetle kullanılıyor mu yoksa özel puseti mi var
Su an gayet ıyı canım hafta ılerdıkce kısalıyor gıt gıde doğuma yakın zaten bayagı bı kısalıyor her muayenede karından baktı benım doktorum su ana kadar sıkıntı olmadı 30 haftalığımKızlar ikizlere gebeyım 17+5 teyım rahım agzı uzunluğu 39 mm cıktı. Sonradan kısalabılıyor mu nasıl bişey bu rahım agzı? Şu an normalmiş sanırım ama doktorum ikizlerde rahım agzı onemli dedi tedbirli olmakta fayda var falan dedi
Ben comotomo ve browns uygun gördüm anti kolik seriden, kızlarım beğenmediler kendilerine lansinoh uygun gördüler ondan yiyorlarmerhaba kızlarbıberon neyı tercıh ettınız antıkolık mı alalım dırek yoksa normal mı Cam mı plastık mı alalım kararsız kaldım Avent lansınoh dr. Brown,Nuk hangısını tercıh etmelıyız
Canım o kısalıyor uzuyorda benim 6.5 aylıkken risk oluştu 3ün altına düştü sonra birkaç hafta hareketlerime dikkat edince vücudu yormayınca tekrar uzadı şu an çok şükür 36dayız ölçüsüde 3ün üstünde. Tedbirden kastı hareket olabilir belli haftalardan sonra tekil gebelik gibi hareket edemiyoruz zaten kısıtlanıyoruz hiç stres yapmaKızlar ikizlere gebeyım 17+5 teyım rahım agzı uzunluğu 39 mm cıktı. Sonradan kısalabılıyor mu nasıl bişey bu rahım agzı? Şu an normalmiş sanırım ama doktorum ikizlerde rahım agzı onemli dedi tedbirli olmakta fayda var falan dedi
Lansınoh u da bütün çocuklar sevıyo galıba reddenı pek duymadımBen comotomo ve browns uygun gördüm anti kolik seriden, kızlarım beğenmediler kendilerine lansinoh uygun gördüler ondan yiyorlarne olursa olsun cam tercih etmek lazım diye düşünüyorum.
Kızlar merhaba bebek arabası olarak ne aldınız tek bebeklerdeki kadar seçenek çok yok bide hem puset uyumlu olsun hem hafif olsun istedik bı türlü uygun bişi bulamadik
Aldık canım evet kullanıyoruz biri çabuk sıkılıyor ama , her gün ortalama yarım saat oyalamaya çalışıyorumL a v i n oyun halısı aldınız mı miniklere henüz kullanıyorlar mıı
Hangisinden aldınızz link istesem birde 1 tane mi 2 tane mi aldınızAldık canım evet kullanıyoruz biri çabuk sıkılıyor ama , her gün ortalama yarım saat oyalamaya çalışıyorum
2 tane aldım farklı farklı , değişikli olarak kullanıyoruz sıkılmasınlar diyeHangisinden aldınızz link istesem birde 1 tane mi 2 tane mi aldınız
Bende 2022 Ekim'de doğum yaptım 9aylik olduk uyku konusu ne zaman rahatlaniyor saklamadan uyumuyorlar tek bakıyorum şuan çok zorlanıyorum 1 yaşında düzelir diyorlar nasıl oluyor çok bunaldım artıkHayırlı olsun 2021 ikiz annesiyim merak ettiğiniz her şeyi bilgim dahilinde seve seve cevaplarım
20.haftada hissettim canımİkiz anneleri ilk hareketleri ne zaman hissettiniz18. Hftam biticek hala hiç hissedemedim
Hissetmeyince her dakka acaba iyiler mi hissi aklıma düşüyor çok zayıf biride değilim acaba oda etkili mi20.haftada hissettim canım
23. Haftadayiz, geçen hafta başladı, bu hafta oldukça bariz hissediyorumİkiz anneleri ilk hareketleri ne zaman hissettiniz18. Hftam biticek hala hiç hissedemedim
Tek gebeliktw daha çabuk hissediyorlar sanırım 17-18 de bariz hisseden oluyor23. Haftadayiz, geçen hafta başladı, bu hafta oldukça bariz hissediyorum
Olabilir canımTek gebeliktw daha çabuk hissediyorlar sanırım 17-18 de bariz hisseden oluyor
Hareketler 19 20 21 de bağırsak hareketi gibiydi 22 haftadan sora hissetmeye başladımİkiz anneleri ilk hareketleri ne zaman hissettiniz18. Hftam biticek hala hiç hissedemedim