2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Oy maşallahh biz eşimle zor idare ettik dün ben uykusuzluğa çok duramadım evde de ilk günümüzdü inşallah alışırım en kısa sürede

Ben oldum canım, iki haftadan fazla oldu. Sadece ilk gün kolum biraz ağırdı o kadar. Ağustos 3-4 gibi ikinci dozunu olucam.Erken doğumla ilgisini hiç duymamıştım.
Diğer gruplarda duymuştum bide bı arkadaşımın plesantasi çok aşağıda servikse yakın erken doğum riski var ztn doktoru olma demiş ondan sordum ikiz gebeliklerde de erken doğum riski var açıkçası kafam karisti

Simdi kolik oldugu belli olur mu bilmiyorum kimisi sancilar 15 günden sonra cikiyor diyor. Ama duzenli sancilanmiyorlar ama ara ara ortaligi yikiyolar anliyorum sancilari oldugunu kaka yapinca rahatliyirlar. Günleri günlerini tutmuyor acikcasi.

Bilmiyorum ki hiç canım, bana aile hekimliğindeki hemşire yapalım dedi. Doktoruma sordum, bir zararı yok dedi, yaptırdım. Hiç duymamıştım erken doğum riskini. Çok da şart bir aşı mı onu da bilmiyorum hiç.

Bebisler doğalı 2.5 ay oldu, yaklaşık 7 hafta erken dogmuslardi. Tüm gece ayaktayız 3 saatte bir acıkmış oluyolar ve uyanıyolar, doktorumuz 4 saate çıkartabilirsin aralığı dedi. Sevgili ikiz anneleri siz napiyosunuz yeme aralığını genisletmeyi başaran olabildi mi?

Slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bebislerle. Biz de 20 günlük olduk. Sicaktan sabaha kadar yatmadilar istanbul dayiz. Saatlerdir uykusuzlar acaba sizde de durum boyle mi sicaktan oldugunu dusunuyorum ben ikisi birden boyle yapmazlardi en azindan.

Bizimkilerde kabız oldu bütün gece ayaktalardı masajla biraz rahatlattık sabah banyo yaptırıp yatırdık şimdi pireler uçuşuyo hanımefendilerde

Bizde aynı dertten muzdarip durumdayız. Güneydoğu yanıyor resmen , benim evin sıcaklığı da cabası. 25 derece de klima açıyorum onlara değmeyecek şekilde. Rahat uyuyorlar gün içinde ama gece çok sık uyanıyorlar idare etmeye çalışıyoruz işte

Öncelikle herkese merhaba, umarım siz ve bebekleriniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur, her şey yolundadır.
Ben 16 haftalik ikizlerime hamileyim, sizlere gebelik çatlaklari ile ilgili deneyimlerinizi sormak istiyorum. İkiz gebelik olunca kilo ve genişleme artacaği içın ne yaparsak yapalım çatlar mıyız? Yine de minimum cilt problemi için ne yapmak gerekir? Gebelik ve sonrasında işe yaradığını ya da yaramadığını düşündüğünüz ne gibi önlemler aldınız. Bana tavsiyeleriniz neler olur acaba?

En önemli şey genetik anneniz ablaniz nasılsa öyle olucaksiniz gibi düşünebilirsiniz. İkiz diye kesin çatlarim diye düşünmeyin. Bir tanıdığımin da ikizi oldu doğru düzgün hiç bişey sürmedi. Hiç çatlağı da olmadı. Annesinde de hiç çatlak yok

İyi geceler kızlar elinde ihtiyaç listesi olan var mı 20. Hftadayim artık almaya başlamalıyım sizce

Teşekkür ederim. Yani her hangi bir kozmetik ya da bitkisel ürün kullanmak bir sey degistirmiyor sanırım.

Kozmetik ürünlere paralar harcayıp beklentiye girmeyin , bol bol su için . Ben geçtiğimiz kışın hamileydim günde 3 lt su içerdim . Son güne kadar çatlağım yoktu doğumdan bir çıktım, eve geldim heryerim çatlak . Şişlik indikçe çatlaklar ortaya çıktı

Çok teşekkür ederim bilgi için, siz su dışında hic bir urün kullanmamıştınız degil mi?

Merhaba kızlar aranızda ciğer geliştirici iğne vurulmayan var mı acaba? Şekerim olduğu için bugün doktor sana vuramayiz dedi...

Badger marka mor bir çatlak önleyici krem var benim için çok başarılı bir ürün oldu

İyi geceler kızlar elinde ihtiyaç listesi olan var mı 20. Hftadayim artık almaya başlamalıyım sizce
İkizlerin 3. Haftasından bildiriyorum bolca bez ve ıslak mendil iki adet reflü yatağı, tulumlar, müslin bez ve battaniye, güzel bir süt sağma makinesi. Phillips avent emzik ve biberon çok kullanıyorum. Eviniz büyükse ve imkanınız varsa weebaby kamera da edinin derim. Boolca ağız mendili umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…