- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımGüzel haberlerinizi bekliyoruz canım. Sağlıkla doğsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebisler
Tedekkur ederim cnm aminn hepimizinkiler insallahMaşallah canımm hayırlı olsun , sağlıkla büyüsünler inşallah . Son kontrolümde 2,800 biri diğeri 2,900 kg biliyorduk . Doğdular ikiside 2,500 kilolardı . O kadar miniklerdi ki . Şırıngayla mama veriyorduk sütüm geç gelmişti
Sağlıkları yerinde olsun yeter ki . Büyüyüp gelişiyorlar onlar özel bebekler , erken de doğsalar küçük de olsalar toparlıyorlar kendilerini
Sarılık bizde de vardı sütün varsa bol bol emzir , yeterli gelmiyorsada mama vermiyim alışmasın diye düşünme . Doymaları önemli ilk etapta , karınları doydukça çişli bezler artar kolaylıkla atlatılır sarılık inşallah
Hadi cnm gözün aydin saglikla dogur insallah. Biseycik de kalmamais. Kac haftalik oluyorsun o tarihte?Bugün tarihimizi aldık 17.07de kısmetse
Evet 18 hafta oluyor bende yasal olarak 35te ayrıldım. 35ten fazla izin vermiyorlar
Tam 37+0 oluyo canım ben aslında bu cuma istedim 37+0 en erken dedi. Ödemlerim hatsafaya ulaştı çünkü. Ayaklarım yürürken acıyo normalde bu kadar olmuyorduHadi cnm gözün aydin saglikla dogur insallah. Biseycik de kalmamais. Kac haftalik oluyorsun o tarihte?
Merhaba canım antikolik diyorum iki çocuktan biri kolik oluyor zaten maalesef , ben avent tercih ettim . Dr.Browns da iyi onunda kolik serisi var . pp olanı tercih ettimmerhaba kızlarbıberon neyı tercıh ettınız antıkolık mı alalım dırek yoksa normal mı Cam mı plastık mı alalım kararsız kaldım Avent lansınoh dr. Brown,Nuk hangısını tercıh etmelıyız
Avent cam mı tercıh ettın normal mı canım ıkısınıde antıkolık alayım o zaman gaz donemı bıtınce lansonoha gecerımMerhaba canım antikolik diyorum iki çocuktan biri kolik oluyor zaten maalesef , ben avent tercih ettim . Dr.Browns da iyi onunda kolik serisi var . pp olanı tercih ettim
Ayy pp yazmışın canım pardon tekrar sormus oldumMerhaba canım antikolik diyorum iki çocuktan biri kolik oluyor zaten maalesef , ben avent tercih ettim . Dr.Browns da iyi onunda kolik serisi var . pp olanı tercih ettim
Ya cnm benim de 37+1 de oldu. Ve artik o gün alin beni diye gitmistim ödemden bitik durumdaydim. Odemlerim dogumdan itibaren ilk 5 gün devam etti sonrasinda aniden gitmeye basladi. Şu an 15 kilo vermisim ve hamilelik oncesi kilomdan 2 kg asagidayim. Yarin doktora kontrole gidicem bu kadar hizli kilo kaybetmek de pek saglikli gelmiyor bana bilmiyorum.Tam 37+0 oluyo canım ben aslında bu cuma istedim 37+0 en erken dedi. Ödemlerim hatsafaya ulaştı çünkü. Ayaklarım yürürken acıyo normalde bu kadar olmuyordu
Ben de philips avent cam aldım daha once de kullammistim zaten anne gogsüne benzedigi icin meme reddi de olmuyor. Ben memnunummerhaba kızlarbıberon neyı tercıh ettınız antıkolık mı alalım dırek yoksa normal mı Cam mı plastık mı alalım kararsız kaldım Avent lansınoh dr. Brown,Nuk hangısını tercıh etmelıyız
normal olandanmı antıkolık olandan mı aldın canımBen de philips avent cam aldım daha once de kullammistim zaten anne gogsüne benzedigi icin meme reddi de olmuyor. Ben memnunum
Ben bundan aldim cnm anti kolik degil. Ama meme reddi olmamasi icin anne gogsune benziyor ve dolu dolu gitmiyor bebegin agzina.normal olandanmı antıkolık olandan mı aldın canım
Teşekkür ederımBen bundan aldim cnm anti kolik degil. Ama meme reddi olmamasi icin anne gogsune benziyor ve dolu dolu gitmiyor bebegin agzina.
Philips Avent SCF671/17 120 ml Natural Cam Biberon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Scf 051/17 Natural Cam Biberon 120ml Tekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay nasıl moral oldu banaaaYa cnm benim de 37+1 de oldu. Ve artik o gün alin beni diye gitmistim ödemden bitik durumdaydim. Odemlerim dogumdan itibaren ilk 5 gün devam etti sonrasinda aniden gitmeye basladi. Şu an 15 kilo vermisim ve hamilelik oncesi kilomdan 2 kg asagidayim. Yarin doktora kontrole gidicem bu kadar hizli kilo kaybetmek de pek saglikli gelmiyor bana bilmiyorum.
Biz bunu aldık abc zoom design ikiz bebek arabası diye geçiyor. İlk 6 ay farklı pusetle kullanılıyorKızlar merhaba bebek arabası olarak ne aldınız tek bebeklerdeki kadar seçenek çok yok bide hem puset uyumlu olsun hem hafif olsun istedik bı türlü uygun bişi bulamadik
İstediğimiz pusetle kullanılıyor mu yoksa özel puseti mi varBiz bunu aldık abc zoom design ikiz bebek arabası diye geçiyor. İlk 6 ay farklı pusetle kullanılıyor
Birde ne kdra aldınız şuan fiyat çok yüksek geldiBiz bunu aldık abc zoom design ikiz bebek arabası diye geçiyor. İlk 6 ay farklı pusetle kullanılıyor
Şubatta 14 bine almıştıkBirde ne kdra aldınız şuan fiyat çok yüksek geldi30 bin