2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Tedekkur ederim cnm aminn hepimizinkiler insallah benim bebisler de ultrasonda 2800 cikiyordu ama 2500 dogdular ama kilo verdiler 150 gram gibi, simdi kilo aldirmaua calisiyoruz. Mama da tabiiki veriyoruz yoksa ac kalacaklardi

Hadi cnm gözün aydin saglikla dogur insallah. Biseycik de kalmamais. Kac haftalik oluyorsun o tarihte?
Tam 37+0 oluyo canım ben aslında bu cuma istedim 37+0 en erken dedi. Ödemlerim hatsafaya ulaştı çünkü. Ayaklarım yürürken acıyo normalde bu kadar olmuyordu

merhaba kızlar bıberon neyı tercıh ettınız antıkolık mı alalım dırek yoksa normal mı Cam mı plastık mı alalım kararsız kaldım Avent lansınoh dr. Brown,Nuk hangısını tercıh etmelıyız

Merhaba canım antikolik diyorum iki çocuktan biri kolik oluyor zaten maalesef , ben avent tercih ettim . Dr.Browns da iyi onunda kolik serisi var . pp olanı tercih ettim

Merhaba canım antikolik diyorum iki çocuktan biri kolik oluyor zaten maalesef , ben avent tercih ettim . Dr.Browns da iyi onunda kolik serisi var . pp olanı tercih ettim
Avent cam mı tercıh ettın normal mı canım ıkısınıde antıkolık alayım o zaman gaz donemı bıtınce lansonoha gecerım

Tam 37+0 oluyo canım ben aslında bu cuma istedim 37+0 en erken dedi. Ödemlerim hatsafaya ulaştı çünkü. Ayaklarım yürürken acıyo normalde bu kadar olmuyordu
Ya cnm benim de 37+1 de oldu. Ve artik o gün alin beni diye gitmistim ödemden bitik durumdaydim. Odemlerim dogumdan itibaren ilk 5 gün devam etti sonrasinda aniden gitmeye basladi. Şu an 15 kilo vermisim ve hamilelik oncesi kilomdan 2 kg asagidayim. Yarin doktora kontrole gidicem bu kadar hizli kilo kaybetmek de pek saglikli gelmiyor bana bilmiyorum.

Ben de philips avent cam aldım daha once de kullammistim zaten anne gogsüne benzedigi icin meme reddi de olmuyor. Ben memnunum

Ay nasıl moral oldu banaaa sağlıklı bence canım 2-3 ikiz annesinden de aynısını duydum

Kızlar merhaba bebek arabası olarak ne aldınız tek bebeklerdeki kadar seçenek çok yok bide hem puset uyumlu olsun hem hafif olsun istedik bı türlü uygun bişi bulamadik

Kızlar merhaba bebek arabası olarak ne aldınız tek bebeklerdeki kadar seçenek çok yok bide hem puset uyumlu olsun hem hafif olsun istedik bı türlü uygun bişi bulamadik
Biz bunu aldık abc zoom design ikiz bebek arabası diye geçiyor. İlk 6 ay farklı pusetle kullanılıyor

Eklentiler

• IMG_9503.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…