2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Kızlar ikizlere gebeyım 17+5 teyım rahım agzı uzunluğu 39 mm cıktı. Sonradan kısalabılıyor mu nasıl bişey bu rahım agzı? Şu an normalmiş sanırım ama doktorum ikizlerde rahım agzı onemli dedi tedbirli olmakta fayda var falan dedi

Kızlar ikizlere gebeyım 17+5 teyım rahım agzı uzunluğu 39 mm cıktı. Sonradan kısalabılıyor mu nasıl bişey bu rahım agzı? Şu an normalmiş sanırım ama doktorum ikizlerde rahım agzı onemli dedi tedbirli olmakta fayda var falan dedi
Su an gayet ıyı canım hafta ılerdıkce kısalıyor gıt gıde doğuma yakın zaten bayagı bı kısalıyor her muayenede karından baktı benım doktorum su ana kadar sıkıntı olmadı 30 haftalığım☺️ her ıkız hamıle de rısk olacak dıye bısey yok hareketlerımıze dıkkat etmemız lazım tek gebelıklere göre ınsAllah sızınde bı sıkıntınız olmaz sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🥰

merhaba kızlar 🥰bıberon neyı tercıh ettınız antıkolık mı alalım dırek yoksa normal mı Cam mı plastık mı alalım kararsız kaldım ☺️Avent lansınoh dr. Brown,Nuk hangısını tercıh etmelıyız
Ben comotomo ve browns uygun gördüm anti kolik seriden, kızlarım beğenmediler kendilerine lansinoh uygun gördüler ondan yiyorlar 😀 ne olursa olsun cam tercih etmek lazım diye düşünüyorum.

Canım o kısalıyor uzuyorda benim 6.5 aylıkken risk oluştu 3ün altına düştü sonra birkaç hafta hareketlerime dikkat edince vücudu yormayınca tekrar uzadı şu an çok şükür 36dayız ölçüsüde 3ün üstünde. Tedbirden kastı hareket olabilir belli haftalardan sonra tekil gebelik gibi hareket edemiyoruz zaten kısıtlanıyoruz hiç stres yapma🙏🏼

Ben comotomo ve browns uygun gördüm anti kolik seriden, kızlarım beğenmediler kendilerine lansinoh uygun gördüler ondan yiyorlar 😀 ne olursa olsun cam tercih etmek lazım diye düşünüyorum.
Lansınoh u da bütün çocuklar sevıyo galıba reddenı pek duymadım 😂evet cam tercıh edılmelı ama ılerleyen zamanlarda kırıyorlarmış baştan pp olanı mı almak lazım sanırım

Kızlar merhaba bebek arabası olarak ne aldınız tek bebeklerdeki kadar seçenek çok yok bide hem puset uyumlu olsun hem hafif olsun istedik bı türlü uygun bişi bulamadik
IMG_2312.png

Bunu aldım doğumdan itibaren kullanıyorum , memnunum

Hangisinden aldınızz link istesem birde 1 tane mi 2 tane mi aldınız😊
2 tane aldım farklı farklı , değişikli olarak kullanıyoruz sıkılmasınlar diye 🥰

Miray Bebe Kenarlıklı Oyuncaklı Katlanabilir Aktivite Minderi Oyun Halısı

Babycim Bebek Piyanolu Oyun Halısı Müzikli

Dogum yapan arkadaslar sizin de sezaryen kesiniz buyük mü? Benim ilk dogumumdan daha büyük bi kesi var sanki ilk dogumumda minicikti kesi yeri? Siz de durumlar nasil?

Hayırlı olsun 2021 ikiz annesiyim merak ettiğiniz her şeyi bilgim dahilinde seve seve cevaplarım
Bende 2022 Ekim'de doğum yaptım 9aylik olduk uyku konusu ne zaman rahatlaniyor saklamadan uyumuyorlar tek bakıyorum şuan çok zorlanıyorum 1 yaşında düzelir diyorlar nasıl oluyor çok bunaldım artık

X