2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişler . Çok teşekkürler canım

Amin cnm sende sağlıkla büyüt ins bebislerini

Ben bi oil yag kullandim hic catlagim olmadi ama genetikten mi yoksa yag etki etti mi bilmiyorum. Benim de bacaklarimda varisler olustu kan basincindan dolayı hem de zayif olmama ragmen. Yani herkesde farkli seyler cikabiliyor

Kızlar bn 20. Hftadayim Bebek hareketleri tek tarafta hissediyorum sizinde böyle miydi
Eger yeri digerine göre rahatsa veya daha hareketli ise olabiliyor. Benim doguma kadar sol taraftaki bebis cok hareketliydi sagdakini bazen günlerce hic duymazdim hareketini. Pozosyonlarindan dolayi da olabiliyor

Ben bi oil yag kullandim hic catlagim olmadi ama genetikten mi yoksa yag etki etti mi bilmiyorum. Benim de bacaklarimda varisler olustu kan basincindan dolayı hem de zayif olmama ragmen. Yani herkesde farkli seyler cikabiliyor
Uzun sure ayakta kalmanız gerektiyse belki o da tetiklemiş olabilir, çok gecmiş olsun. Çatlamamış olmanıza çok sevindim, yağı günde bir kez mi kullandiniz ekstra bir nemlendiriciye ihtiyacinız olmuş muydu?

Uzun sure ayakta kalmanız gerektiyse belki o da tetiklemiş olabilir, çok gecmiş olsun. Çatlamamış olmanıza çok sevindim, yağı günde bir kez mi kullandiniz ekstra bir nemlendiriciye ihtiyacinız olmuş muydu?
Ben günde 1 kez kullandim hava sicak oldugu icin ama daha önceki dogumumda kışa denk gelmisti gunde 2 kez kullaniyordum. Sizin hamileliginizn sonlari da kışa gelecegi icin o zaman 2 kez kullanabilirsiniz. Bu arada kuru ciltliyim ben 2 kez rahat kullanabildim. Bir de ben 4. aydan itibaren basladim esneklik kazandirmasi acisindan. Esktra baska hic birsey kullanmadım.

Çok teşekkür ederim bilgiler için

Eger yeri digerine göre rahatsa veya daha hareketli ise olabiliyor. Benim doguma kadar sol taraftaki bebis cok hareketliydi sagdakini bazen günlerce hic duymazdim hareketini. Pozosyonlarindan dolayi da olabiliyor
Bnmkilerde aynı sanırım hep sol tarafta herketlilik

Bebişlerine tek bakan anneler bir sorum olucaktı ikisi aynı anda ağladığında kucak işini nasıl yapıyorsunuz ben bu yüzden hiç tek kalamıyorum
Cnm ben şu an tekim ikisi ayni anda agladigi cok oluyor emzik tutturuyorum birini hemen omzuma alip pıt pıt yapip sakinlesince hemen ana kucagina koyuyorum hizlica digerini aliyorum ona da pıt pıt. Tabi mama yaparken ikisi ayni anda aglayinca yapacak bisey olmuyor. Ama hep bi kosturmaca. Ikisi ayni anda uyursa bi zamanim oluyor onu da ev isi falan derken kendime vakit kalmiyor.

Bu arada benim baslarda daha cok uyuyolardi simdi isi ogrendiler sanırım aglamalar başladi

Bebişlerine tek bakan anneler bir sorum olucaktı ikisi aynı anda ağladığında kucak işini nasıl yapıyorsunuz ben bu yüzden hiç tek kalamıyorum
Kızım kucağı pek bilmez ama alırsakta rahatsız olmaz . Bazen kucak için ağlıyor 4,5 dk ana kucağında oyalıyorum sakinleşiyor . Ama oğlum kucak delisi çıldırıyor resmen buna henüz bir çözüm bulmuş değilim kolum ağrıyor artık sürekli kucakta gezdirmekten

Benim elim ayağıma dolaşıyor resmenn bir de kabızlık çekiyorlar ikiside krize giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…