2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ayrı ayrı park yatak almıştık. İki ay birlikte uyudular 3 aylık olunca el ayak hareketleri başlayınca kızım oğlanın üzerine doğru kayıyordu ayırdık. Ben çocuklara ailelerle birlikte baktım. Onların evlerinde bu nedenle iyiki park yatak almışım dedim. Bakımlarına yardım etmeleri planlı bir şey değildi. İlk tercih nedenim benim ailemde eşimin ailesi de farklı şehirlerde tatillerde orda da kullanmak içindi
Aileniz yanınızdaysa park yerine başkada tercih edebilirsiniz. İlerde karyola olan beşikleri var internetten araştırın.

Anladım araştırayım ben , çok teşekkür ederim sağolun

Mrb canım ben şu an hamileyim 25. Hafta alışverişe başladık ama yatak araba puset neyi nasıl almam gerektiğine bi türlü karar veremedim sen bunları kullanmış bi anne olarak ne tavsiye edersin
Saglikla dogsun kuzucuklar insallah
Mutlaka park yatak tercih etmelsin canim kullanimi cok pratik ve guvenli,
araba kesinlikle yan yana olmali alt ust on arka kavgasi kacinilmaz olur yoksa,
Puset buyuk ihtiyac ama pahali birsey olmasin en uygun olandan alinabilir kullanim suresi kisa ama ilk 2 ay ozellikle portbebeyi siddetle tavsiye ediyorum cok daha pratik oluyor

Sağol canım İnşallah benim de kafam çok karıştı arabada taşımak için puset mi alınıyor oto koltukları var onlar da çok pahalı hem oto koltuğu hem puset hem bebek arabası mı alıyor millet nasıl taşıyor bu bebekleri şaştım kaldım ben

Cok kucuklerken yanlarinda oturmak isteyecegi icin bir anne dogrusu da bu oto koltugu isi sonraki surec canim cunku 2 oto koltugu + anne arka koltuga sigmiyor puset ilk bir yil kullanilabilir
Hem puset hem bebek arabasi hem oto koltugu aliyor evet

Siz ikili test yaptırdınız mı? bana doktor yapmayalım sonuçlar yanıltıcı dedi detaylı ultrason ve fetal dna önerdi ileriki haftalarda
Canım bize de sonuçlar yanıltıcı oluyor dedi doktor , bende imza attım zeka testlerini istemiyorum diye . İnşallah sağlıklı sıhhatli olurlar

Siz ikili test yaptırdınız mı? bana doktor yapmayalım sonuçlar yanıltıcı dedi detaylı ultrason ve fetal dna önerdi ileriki haftalarda
Yaptırdım canım çok şükür güzel çıktı ultrason da sorun görülmedi, ense kalınlığı burun kemiği falan. Kan verince de düşük risk çıktı. O nedenle fetal dna düşünmüyorum ama bakalım

Merhaba ben de 15+1 deyim geçen hafta alışverişin büyük kısmını hallettik. Kasım sonrası fiyatlar daha da artacak endişesiyle :/

Hem ana kucağı hem araç koltuğu olabilen Doona bebek arabasına bakmanı öneririm. Sıfırları cidden pahalı ama piyasada cok fazla ikinci eli var. Ben yeni tarihli sayılabilecek iki tane buldum biraz zaman ayırarak.

Bebeklerin uykusunu bölmeden taşımak çok avantajlı olacak diye düşündük. Ayrıca araç koltuguna simdilik gerek kalmadı.

Acemi olmak öyle hissetmek zor gerçekten. Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

Merhaba sevgili ikiz anneleri.

15+1 deyim ilk gebeliğim ve tüp bebek.
2 hafta evvel doktora gittiğimde hersey yolunda dedi doktorum ikisi de kız gibi görünüyor

Benim size bir sorularım var bilen varsa lütfen cevaplasın.

Halsizlik hali ne zaman geçer?

Hafifleyen ama Parol'e rağmen hiç geçmeyen baş ağrılarınız oldu mu?

Bu haftalarda böbrek ağrısı yaşadınız mı?

Bebekler cok kucuk olmasına rağmen mesanenizi ve bağırsaklarını eziyor gibi hissediyor musunuz? (Tekli gebelik yaşayanlar 6.ay ve sonrasında oldu diyorlar)

Hangi yayına baksam bu ayların daha rahat geçeceğini yazıyor ama bende durum biraz farklı.
İkiz olduğu için mi???

Bende internette araştırıyorum doona ya da maxi cosinin travel sistemi var bu ikisi aklıma yattı aslında canlı görmek lazım ama benim yaşadığım yerde yok ikisi de

Merhaba 14. Haftadayım. Halsizlik hala geçmedi. Başım çok ağrıyor benimde henüz parol bile içmedim. İdrara sıkışınca hele çok fena oluyorum muhtemelen ikiz olduğu için normal gebelikten biraz daha zor düşünmeliyiz

İkiz anneler kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz? Haftaya randevumuz var acaba öğrenir miyiz?
Cnm 12. Haftada doktorum iki kız dedi. 14. Haftada 2 erkek dedi. 17. Haftada devletteki doktora gittim bir kız bir erkek dedi. Bnce kesinlik için 16. Haftayi geçmeli haftasonu doktoruma gidecem 18+4 olacak o zmn bakalım ne dicek. 20 haftada ayrıntılı ulstasonu yaptırcm orda kesin çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…