Oyy maşallah darısı bize inşallahKızlar iki bebeğimin de kalp atışlarını duydukçok şükür
İnslalah canımOyy maşallah darısı bize inşallahiki hafta sonra gitmicek miydin
Anladım canım geçmiş olsun. Çok güzel bi haberle dönmüşsün miniklerin kalp atışlarını duymuşsunİnslalah canımevet iki hafta sonra gidecektim. Ama bugün lekelenme oldu bende doktoruma gittim korktum bir sknti olur diye. Doktor muayene etti kalp atışları ni dinleyelim dedi
Aynen canım çok teşekkür ederimAnladım canım geçmiş olsun. Çok güzel bi haberle dönmüşsün miniklerin kalp atışlarını duymuşsun
Ne güzel sürprizler bunlar böyle. Rabbim isteyen herkese böyle güzel sürprizler nasip etsinAynen canım çok teşekkür ederimsürpriz yaptılar
Amin canım inslaalhNe güzel sürprizler bunlar böyle. Rabbim isteyen herkese böyle güzel sürprizler nasip etsin
Ay canım sanada sürpriz yapmışlar bebeklerBizde bugün ikiz kalp atışlarını duymaya gittik. 3 tane kalp atışı duyduk. Bir kesede iki bebek var. Doktor biraz sıkıntılı olabilir dedi bu durumu yaşayan var mı?
Aynen canım bizede saya sürpriz olduAy canım sanada sürpriz yapmışlar bebeklersağlıkla dogsunlar İnsalalh. Tüp bebek mi?
üçüz müymüş yaniBildiğiniz iyi bir peritanolog var mı İstanbul'da?
Benim doktorum da çapada bir doktor önerdi. Arkadaş kim?üçüz müymüş yani? ay maşallah!
eğer öyleyse forumda bir arkadaş da üçüz bekliyor ve çapa ya gidiyor perinatoloji için. o yardımcı olabilir belki
Kaçıncı gün embriyosu canimAynen canım bizede saya sürpriz olduaynen tüp bebek
5.gün canım. Seninkiler?Kaçıncı gün embriyosu canim
Benimde 5. Gün canim.. Senin tek yumurta ikizi olmuş o zmn5.gün canım. Seninkiler?
Aynen canım öyle oldu iki tane transfer olmuştuBenimde 5. Gün canim.. Senin tek yumurta ikizi olmuş o zmn