2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ben 18.haftayim hala halsizim. Kusmalarim bitti. Mide bulantilari azaldı.

Demek ki normal :/ idrara sıkışmamak mümkün dedil ozellikle geceleri... yatağa iki büklüm dönüyorum bazen.
Parol içmemek için çok direndim. Ağrının yarattığı stres daha kötü dediler. Bir de doktorum o kadar ilaç içtin (tüp bebek) parolden bir sey olmaz korkma dedi. O da hafifletiyor ama geçirmiyor
Bebekler iyi olsunlar biz bir şekikde idare ediyoruz.

Canım bendede baş ağrısı var az önce parol içtim. Gece idrar çok fazla oluyor 3-4 kez tuvalete kalkıyor. Her kalktığımda birer bardak su içiyorum tekrar. Susama çok fazla oluyor

Aynen canım bebekler sağlıklı olsunda magnezyum takviyesi iyi geliyormuş aslında onu bi doktoruma soracağım.

Aynen canım bebekler sağlıklı olsunda magnezyum takviyesi iyi geliyormuş aslında onu bi doktoruma soracağım.
Magnezyum iyi geliyor ayrıca suyun da ağrıyı azaltıcı etkisi varmış su içip soluna yat diyor bana hep doktorum bi de bu gece çişe kalkmalar 20.haftadan sonra azalıyor endişe etme bebekler aşağıda olduğu için şimdi çok çişe kaldırıyo

Su içmeye çalışıyorum bol bol. Teşekkür ederim İnşallah rahatlarız o zaman

Ay niye o kadar değişmiş yaa
Evet beklemek en iyisi sanırım

Bende internette araştırıyorum doona ya da maxi cosinin travel sistemi var bu ikisi aklıma yattı aslında canlı görmek lazım ama benim yaşadığım yerde yok ikisi de
ben prego marka travel sistem tandem ikiz bebek arabası aldım bakalım umarım kullanışlı olur. doona ve maxi cosiye göre fiyatı uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…