2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Merhaba sevgili ikiz anneleri.

15+1 deyim ilk gebeliğim ve tüp bebek.
2 hafta evvel doktora gittiğimde hersey yolunda dedi doktorum ikisi de kız gibi görünüyor 💗

Benim size bir sorularım var 😊 bilen varsa lütfen cevaplasın.

Halsizlik hali ne zaman geçer?

Hafifleyen ama Parol'e rağmen hiç geçmeyen baş ağrılarınız oldu mu?

Bu haftalarda böbrek ağrısı yaşadınız mı?

Bebekler cok kucuk olmasına rağmen mesanenizi ve bağırsaklarını eziyor gibi hissediyor musunuz? (Tekli gebelik yaşayanlar 6.ay ve sonrasında oldu diyorlar)

Hangi yayına baksam bu ayların daha rahat geçeceğini yazıyor ama bende durum biraz farklı.
İkiz olduğu için mi???
Ben 18.haftayim hala halsizim. Kusmalarim bitti. Mide bulantilari azaldı.

Merhaba 14. Haftadayım. Halsizlik hala geçmedi. Başım çok ağrıyor benimde henüz parol bile içmedim. İdrara sıkışınca hele çok fena oluyorum muhtemelen ikiz olduğu için normal gebelikten biraz daha zor düşünmeliyiz
Demek ki normal :/ idrara sıkışmamak mümkün dedil ozellikle geceleri... yatağa iki büklüm dönüyorum bazen.
Parol içmemek için çok direndim. Ağrının yarattığı stres daha kötü dediler. Bir de doktorum o kadar ilaç içtin (tüp bebek) parolden bir sey olmaz korkma dedi. O da hafifletiyor ama geçirmiyor :KK43:
Bebekler iyi olsunlar 💗 biz bir şekikde idare ediyoruz.

Demek ki normal :/ idrara sıkışmamak mümkün dedil ozellikle geceleri... yatağa iki büklüm dönüyorum bazen.
Parol içmemek için çok direndim. Ağrının yarattığı stres daha kötü dediler. Bir de doktorum o kadar ilaç içtin (tüp bebek) parolden bir sey olmaz korkma dedi. O da hafifletiyor ama geçirmiyor :KK43:
Canım bendede baş ağrısı var az önce parol içtim. Gece idrar çok fazla oluyor 3-4 kez tuvalete kalkıyor. Her kalktığımda birer bardak su içiyorum tekrar. Susama çok fazla oluyor

Aynen canım bebekler sağlıklı olsunda🥰 magnezyum takviyesi iyi geliyormuş aslında onu bi doktoruma soracağım.

Aynen canım bebekler sağlıklı olsunda🥰 magnezyum takviyesi iyi geliyormuş aslında onu bi doktoruma soracağım.
Magnezyum iyi geliyor ayrıca suyun da ağrıyı azaltıcı etkisi varmış su içip soluna yat diyor bana hep doktorum bi de bu gece çişe kalkmalar 20.haftadan sonra azalıyor endişe etme bebekler aşağıda olduğu için şimdi çok çişe kaldırıyo

Magnezyum iyi geliyor ayrıca suyun da ağrıyı azaltıcı etkisi varmış su içip soluna yat diyor bana hep doktorum bi de bu gece çişe kalkmalar 20.haftadan sonra azalıyor endişe etme bebekler aşağıda olduğu için şimdi çok çişe kaldırıyo
Su içmeye çalışıyorum bol bol. Teşekkür ederim İnşallah rahatlarız o zaman 🌸

Cnm 12. Haftada doktorum iki kız dedi. 14. Haftada 2 erkek dedi. 17. Haftada devletteki doktora gittim bir kız bir erkek dedi. Bnce kesinlik için 16. Haftayi geçmeli 😀 haftasonu doktoruma gidecem 18+4 olacak o zmn bakalım ne dicek. 20 haftada ayrıntılı ulstasonu yaptırcm orda kesin çıkar zaten
Ay niye o kadar değişmiş yaa 😁😁
Evet beklemek en iyisi sanırım🙈🙈

Bende internette araştırıyorum doona ya da maxi cosinin travel sistemi var bu ikisi aklıma yattı aslında canlı görmek lazım ama benim yaşadığım yerde yok ikisi de
ben prego marka travel sistem tandem ikiz bebek arabası aldım bakalım umarım kullanışlı olur. doona ve maxi cosiye göre fiyatı uygundu

X