2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Hm anladım canım hayırlısı olsun. Senin belirtilerin neler,nasıl hissediyorsun. Tarihimiz aynı birgan arayla
Canım bende asirii halsizlik ve uyku var. Yorgunluk oluyor. Hiç olmadığı kadar susuyorum ve Su içiyorum.Onun dışında iyiyim.baska belriti yok. Benimki tüp bebek çok fazla ilaç kullanıyorum. Senin belirtilerin neler

Bende çok su içiyorum içmeye çalışıyorum daha doğrusu. Benimki de tüp bebek tedavi nerde oldu?

Merhaba, benim 5 yaşında bir kızım var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ama bir doktor iki tane kese var dedi yani ikiz dedi. Başka bir doktora gittim o da 2.nin kese olduğunu düşünmüyorum dedi.
Beta değerleri
adetime 2 gün varken 34
2 gün sonra 85
4 gün daha sonra 450 çıkmıştı.
Fotoya bakar mısınız acaba sizce ikiz mi? Doktor 1 hafta sonra gel kalp atıslarına bakalm dedi. Diğeri kese değilse ne olabilir acaba?
Hem mucizevi birsey hem de korkuyorum Bi taraftan hem maddi açıdan hem de manevi açıdan 3 çocuğa nasıl bakıcam diye

Eklentiler

• IMG_20220827_205235.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 219
aslında kese gibi duruyor ama tabii çok iyi teknik donanıma sahip değilim. bazı durumlarda kesenin içi oluşmadan falan sağlıksızsa kese bozulup kaybolabiliyor. belki öyle bir durum olabilir. diğer doktor netleşmeden ümit vermek istememiş olabilir. benim de ilk ultrasonumda tek kese netti 2. de olabilir ama iyi göremiyorum sonraki kontrolde bakalım dedi doktorum. sonrakinde netleşmişti 2. kese. sizin de bir sonrakinde netleşir. hayırla sağlıkla gelsin/ler

Bana da iki kese gibi geldi. Ben de 6 haftalıkken gittiğimde görülmüştü iki kese de ondan önce anlamamıştı doktor. Hayırlısı olsun ikiz çok güzel bence şanslı hissedin tüm olumsuzlukları kafanızdan çıkartın

Biz şuan 13. Haftaya girdik ben şanslı ikiz annesiyim. Çok yorulunca vuran bel ağrım dışında pek bir belirtim yok iştahım yerinde sadece çok sık idrara çıkıyorum o kadar. Et vb sevdiğim yiyeceklerden soğudum ama sebze meyve vs yiyebiliyorum. İnşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Mide bulantısı yok sanırım bende biraz erken mi başladı acaba yemek ayırt etmiyorum ama iştahsızlık var. İnşallah güzel ilerler hepimiz sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız

Ben de tüp bebek sonrası test sonucumu bugün aldım 10.günde 570 çıkınca doktorumuz ikiz galiba dedi. Heyecanlı birşeymiş:) sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…