- 7 Ocak 2021
- 513
- 395
Hm anladım canım hayırlısı olsun. Senin belirtilerin neler,nasıl hissediyorsun. Tarihimiz aynı birgan araylaCanım doktor dinlemedi. Kalp atışı 2 hafta sonra dedi . Demkki erken daha diye düşündük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm anladım canım hayırlısı olsun. Senin belirtilerin neler,nasıl hissediyorsun. Tarihimiz aynı birgan araylaCanım doktor dinlemedi. Kalp atışı 2 hafta sonra dedi . Demkki erken daha diye düşündük
Kese boyutunuz kaç canımCanım doktor dinlemedi. Kalp atışı 2 hafta sonra dedi . Demkki erken daha diye düşündük
Canım bende asirii halsizlik ve uyku var. Yorgunluk oluyor. Hiç olmadığı kadar susuyorum ve Su içiyorum.Onun dışında iyiyim.baska belriti yok. Benimki tüp bebek çok fazla ilaç kullanıyorum. Senin belirtilerin nelerHm anladım canım hayırlısı olsun. Senin belirtilerin neler,nasıl hissediyorsun. Tarihimiz aynı birgan arayla
Canım ona bakmadi haftaya bakalım dedi.Kese boyutunuz kaç canım
Bende çok su içiyorum içmeye çalışıyorum daha doğrusu. Benimki de tüp bebek tedavi nerde oldu?Canım bende asirii halsizlik ve uyku var. Yorgunluk oluyor. Hiç olmadığı kadar susuyorum ve Su içiyorum.Onun dışında iyiyim.baska belriti yok. Benimki tüp bebek çok fazla ilaç kullanıyorum. Senin belirtilerin neler
Kayseri Gökalp öner canım. Senin?Bende çok su içiyorum içmeye çalışıyorum daha doğrusu. Benimki de tüp bebek tedavi nerde oldu?
Bizimde İstanbul Numan Beyazıt canım inşallah kalp atışlarını da duyarız sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızKayseri Gökalp öner canım. Senin?
Ay insalalh canım sen kalp atışı için gitmedin demi dahaBizimde İstanbul Numan Beyazıt canım inşallah kalp atışlarını da duyarız sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
Yok canım gitmedik henüz. Keseleri gördük sadeceAy insalalh canım sen kalp atışı için gitmedin demi daha
aslında kese gibi duruyor ama tabii çok iyi teknik donanıma sahip değilim. bazı durumlarda kesenin içi oluşmadan falan sağlıksızsa kese bozulup kaybolabiliyor. belki öyle bir durum olabilir. diğer doktor netleşmeden ümit vermek istememiş olabilir. benim de ilk ultrasonumda tek kese netti 2. de olabilir ama iyi göremiyorum sonraki kontrolde bakalım dedi doktorum. sonrakinde netleşmişti 2. kese. sizin de bir sonrakinde netleşir. hayırla sağlıkla gelsin/lerMerhaba, benim 5 yaşında bir kızım var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ama bir doktor iki tane kese var dedi yani ikiz dedi. Başka bir doktora gittim o da 2.nin kese olduğunu düşünmüyorum dedi.
Beta değerleri
adetime 2 gün varken 34
2 gün sonra 85
4 gün daha sonra 450 çıkmıştı.
Fotoya bakar mısınız acaba sizce ikiz mi? Doktor 1 hafta sonra gel kalp atıslarına bakalm dedi. Diğeri kese değilse ne olabilir acaba?
Hem mucizevi birsey hem de korkuyorum Bi taraftan hem maddi açıdan hem de manevi açıdan 3 çocuğa nasıl bakıcam diye
Bana da iki kese gibi geldi. Ben de 6 haftalıkken gittiğimde görülmüştü iki kese de ondan önce anlamamıştı doktor. Hayırlısı olsun ikiz çok güzel bence şanslı hissedin tüm olumsuzlukları kafanızdan çıkartınMerhaba, benim 5 yaşında bir kızım var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ama bir doktor iki tane kese var dedi yani ikiz dedi. Başka bir doktora gittim o da 2.nin kese olduğunu düşünmüyorum dedi.
Beta değerleri
adetime 2 gün varken 34
2 gün sonra 85
4 gün daha sonra 450 çıkmıştı.
Fotoya bakar mısınız acaba sizce ikiz mi? Doktor 1 hafta sonra gel kalp atıslarına bakalm dedi. Diğeri kese değilse ne olabilir acaba?
Hem mucizevi birsey hem de korkuyorum Bi taraftan hem maddi açıdan hem de manevi açıdan 3 çocuğa nasıl bakıcam diye
Biz şuan 13. Haftaya girdik ben şanslı ikiz annesiyim. Çok yorulunca vuran bel ağrım dışında pek bir belirtim yok iştahım yerinde sadece çok sık idrara çıkıyorum o kadar. Et vb sevdiğim yiyeceklerden soğudum ama sebze meyve vs yiyebiliyorum. İnşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba bende ikiz bebek annesiyim inşallah konu başlığını yeni gördüm. Şuan 6+3 gebeyim. Mide bulantılarım başladı, bel ve kasık ağrılarım oluyor. Sizde belirtiler nasıl acaba? Henüz kalp atışlarını duymadık inşallah herşey güzel ilerler
Mide bulantısı yok sanırım bende biraz erken mi başladı acaba yemek ayırt etmiyorum ama iştahsızlık var. İnşallah güzel ilerler hepimiz sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırızBiz şuan 13. Haftaya girdik ben şanslı ikiz annesiyim. Çok yorulunca vuran bel ağrım dışında pek bir belirtim yok iştahım yerinde sadece çok sık idrara çıkıyorum o kadar. Et vb sevdiğim yiyeceklerden soğudum ama sebze meyve vs yiyebiliyorum. İnşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Başlarda vardı ama zamanla azaldı. İnşallah sizin de öyle olur Bence iştahsızlık iyi yoksa çok kilo alırızMide bulantısı yok sanırım bende biraz erken mi başladı acaba yemek ayırt etmiyorum ama iştahsızlık var. İnşallah güzel ilerler hepimiz sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırız
İnşallah evet kilo alıcamız kesin ama bu aralar biraz kilo veriyorum gibiBaşlarda vardı ama zamanla azaldı. İnşallah sizin de öyle olur Bence iştahsızlık iyi yoksa çok kilo alırız
İnşallah gönlünüzce olur her şeyİnşallah evet kilo alıcamız kesin ama bu aralar biraz kilo veriyorum gibi
Sağolun sizinde inşallahİnşallah gönlünüzce olur her şey
Ben de tüp bebek sonrası test sonucumu bugün aldım 10.günde 570 çıkınca doktorumuz ikiz galiba dedi. Heyecanlı birşeymiş:) sağlıkla gelsinler inşallahCanım bende asirii halsizlik ve uyku var. Yorgunluk oluyor. Hiç olmadığı kadar susuyorum ve Su içiyorum.Onun dışında iyiyim.baska belriti yok. Benimki tüp bebek çok fazla ilaç kullanıyorum. Senin belirtilerin neler
Canim hayırlı olsun büyük ihtimalle ikiz benim 350 idi 10. Gün değerim.Ben de tüp bebek sonrası test sonucumu bugün aldım 10.günde 570 çıkınca doktorumuz ikiz galiba dedi. Heyecanlı birşeymiş:) sağlıkla gelsinler inşallah