- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
İkiz gebelikte malesef bu risk varKuzum halka taktılar oda çözüm değilmiş 24+3 haftaliklar heran doğum olabilir dediler dikiş çok riskli dediler
Merhaba bende 8+5 im şuan çift yumurta ikizi kaçıncı haftada perinatologa görünüyoruz acaba 12 de detaylıya giricem evet ama birde sürekli perinatoloji takiplimi olmamız gerekiyorİkiz gebelikte malesef bu risk varhiç kalkma ayaklarını yukarı kaldırıp yat. Bende en iyi perinatologlardan birini buldum cok korkuyorum rahım agzından
Merhabalar bende 6+3 üm 2 kese gordum kalp atıslarıda başlamıştı şükürMerhaba bende 8+5 im şuan çift yumurta ikizi kaçıncı haftada perinatologa görünüyoruz acaba 12 de detaylıya giricem evet ama birde sürekli perinatoloji takiplimi olmamız gerekiyor
Maşallah bende 6 haftamda 2 kese gördüm birinin kalbi oluşmamıştı yolk vardı ilerlemeyebilir dedi çok şükür 1 hafta sonra kalp atışını gördüm küçükler diye dinlemek istemedim doktor 3 hafta sonra gel dedi bu arada devlete de gittim geçen hafta kan tahlilleri için kalp atımları var dedi sadece bi kesem küçük bebekler aynı gibi ama kese boyu küçük seninde öyle mi oldu normal mi bilmiyorumMerhabalar bende 6+3 üm 2 kese gordum kalp atıslarıda başlamıştı şükür2 haftada 1 cagrdı şimdilik haftaya perşembe bi kontrolum var sonra ki kontrol yıne 2 haft sonra 10. Haftama denk geliyor. Ben başından perinatoloğa başladım canım oylede devam edicem. Prof ibrahim bildirici benım doktorum eger arastırmak ve gorusmek istersen.. mide bulantısı kusma var mı canım sende?
İnşallah allahin izniyle güzelce kucaginda olsunlarBenim rahimde kisalma var şuan yatıyorum heran doğum olabilir korkuyla geçiyor
Canim normalmiş iki tane olduğu için baskı arttı rahim büyüyor doktora sordum bende olabilir dediCanım neden öyleyiz yani WC için erkek degilmi sürekli sıkışık haldeyim
Allah razı olsun anneciklerden zaten onlar olmasa halimiz harap.benim karnım 3. Ay sonrası çıkmaya başladı ve şu an karnım kocaman sırtım yanlarım baya genişledi. 10 kilo aldım.rahim ağzı sıkıntısı nasıl bişeyki, ne hissediliyor acaba . Dr ayda bir kontrole çağırıyor. Amin canım son fotoları yüzlerini göstermeyince dr bu şekilde ultrason görüntüsü verdi. Aşkım kızım ve oğlumBenım 5. Haftada başladı işte 1.5 haftadır fenayım yatıyorum devamlı yemek hiç yapqmıyorum annemden alıyorum yemişleri. Ayyy cok buyumuş bebişler 22 hafta maşallahkarın ne zaman cıkmaya başlıyo? aman rahım agzı sıkıntısı oluyormuş ona dikkat et doktoruna sormayı unutma.. cok sagol bende sana cok sevınmiştim inşallah kucagımıza almayıda nasip eder Allah
Maşallah cnm sağ saglim kucağımıza alalım inşDr.a gördündüm yavrularin pozisyonundan kaynakli gerginlik normal dedi. Cok sükür.. sırt açikligi testi varmis, 2'li 3'lü test yaptirmiyorum sadece ona bakacaklari kani aldilar.. simdi önümüzde ayrintili ultrason var.. cinsiyetlerini tam olarak gördüm erkeklerimin
Oyy yavrum maşallah annesi sağlıkla kucağına gelsinlerAllah tazı olsun anneciklerden zaten onlar olmasa halimiz harap.benim karnım 3. Ay sonrası çıkmaya başladı ve şu an karnım kocaman sırtım yanlarım baya genişledi. 10 kilo aldım.rahim ağzı sıkıntısı nasıl bişeyki, ne hissediliyor acaba . Dr ayda bir kontrole çağırıyor. Amin canım son fotoları yüzlerini göstermeyince dr bu şekilde ultrason görüntüsü verdi. Aşkım kızım ve oğlum
Korktugumuza ugratmasin yicek lokmalari varsa birşey sebeb dogacaklar inş.İkiz gebelikte malesef bu risk varhiç kalkma ayaklarını yukarı kaldırıp yat. Bende en iyi perinatologlardan birini buldum cok korkuyorum rahım agzından
Benmde kız ve oğlan erkeğin pozu güzel de kız yukarda pek kendini gostermiyorAllah razı olsun anneciklerden zaten onlar olmasa halimiz harap.benim karnım 3. Ay sonrası çıkmaya başladı ve şu an karnım kocaman sırtım yanlarım baya genişledi. 10 kilo aldım.rahim ağzı sıkıntısı nasıl bişeyki, ne hissediliyor acaba . Dr ayda bir kontrole çağırıyor. Amin canım son fotoları yüzlerini göstermeyince dr bu şekilde ultrason görüntüsü verdi. Aşkım kızım ve oğlum
Korkmayım ben 48 yaşımdayım ve çık şükür 22. Haftamız bittiMerhaba, 6. Haftada ikiz bekledigimi ogrendim :) hala şok aşamasındayız. Ikisinin de kalp atisini duyduk kisaca. 2 hafta sonra tekrar kontrolum. Biraz korku var yasim ileri, burayi okumak iyi geldi :)
MaşallahMerhaba, 6. Haftada ikiz bekledigimi ogrendim :) hala şok aşamasındayız. Ikisinin de kalp atisini duyduk kisaca. 2 hafta sonra tekrar kontrolum. Biraz korku var yasim ileri, burayi okumak iyi geldi :)
Sizin kaçıncı haftaBenmde kız ve oğlan erkeğin pozu güzel de kız yukarda pek kendini gostermiyor
17+4 deyimSizin kaçıncı hafta
Ben 18. Haftamda 4.2 kilo almışım. Dr bana 10 kilo max dedi ama ben daha yarısında aldım 10 kiloyu. Sağlıklarımız yerinde olsunda veririz inşallah. Ben hiç bu kiloya çıkmamıştım. Artık hiç bir kıyafetim olmuyor17+4 deyim
Ben biraz da kiloluyum çok zayıf değilim iştahım biraz yeni geldi bide belki benmde iştahım yerinde olsa yine alırdım hala yemekten sora midem ekşiyor ama daha hafif durumdayım şükür bencede yapcak birşey yok sen bebekler iyi olsun da verilir elbet bundan sora hızla alınır artık bebekler iyi beslensin de nabalim şimdi doktor sen kilo Alcan diye kafayı takar sana doktorlar öyleBen 18. Haftamda 4.2 kilo almışım. Dr bana 10 kilo max dedi ama ben daha yarısında aldım 10 kiloyu. Sağlıklarımız yerinde olsunda veririz inşallah. Ben hiç bu kiloya çıkmamıştım. Artık hiç bir kıyafetim olmuyor
Amin canım aminİnşallah allahin izniyle güzelce kucaginda olsunlar
Canim normalmiş iki tane olduğu için baskı arttı rahim büyüyor doktora sordum bende olabilir dedi
Biz iyi olmaya çalışalım onlarda iyi olsunlar sürekli konuş onlarla dua edelim iyi olsunlar zamanında gelsinler şuan hastanedemisinAmin canım amin
Evdeyim kuşum carsamba günü kontrolüm var carsamaba gittiğimde iyice kisalmis rahim ağzı dedi heran olabilir dediBiz iyi olmaya çalışalım onlarda iyi olsunlar sürekli konuş onlarla dua edelim iyi olsunlar zamanında gelsinler şuan hastanedemisin