2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Maşallah cnm sağ saglim kucağımıza alalım inş
Ya bende yaptırmadım ayrintiliya girmeyi dusunuyorum nasip olursa bakalım sırt açıklığı testi ney tam bilmiyorum onu hiç
Bende yeni duydum. 3 lü tarama testlerinden biriymis. Ben 2li 3lü testleri yaptirmiyorum ama bu sirt acikligi testi sonucunda aksi bi durum olursa tedavi imakni var diye dr tavsiye etti. Kan verdim bakalim iki haftaya cikacak

Hiç bilmiyorum kuzum sanrıım doktor ölcuyor rahım agzını kısalma var mı dıye bakıyor ama kacıncı haftadan sonra onemli hiç bilmiyorum bende ayyy ayyy bebişler buyumuş maşşallahhhh kız ve erkek inşallah benımde oyledir ayyy benımde karnım cıksa diye beklıyorum

Ben bu hafta gittiğimde 2sininde kalbının attıgını gordum ama dinlemedi doktorum 8. Haftda dinlicek sanrıım. Evet evet bir kese diğerine göre daha küçük ama normal dedi doktorum biri 4 gun mü ne ilerideydi hatta… valla bende sürekli bir tansiyon düşmesi var ve midem devamli bulanıyor kalkınca başım donuyor o yuzden devamlı yatıyorum aslında yarım saat yuruyuş yapsam gunluk cok istıyorum ama doktor kontrolune bıle nasıl gidecegımı düşünüyorum tatlı yedim bugun mide bulantım durdu benımde bendede afedersin geyirme var hatta gazım bile var bagırsaklarım cok calışıyo midem bagırsagım dile gelmiş gurul gurul bugun bu durum korkuttu bni mide bulantısı normal mi bu kadar bılmıyorum bebişlere bişey olmasında

Arkadaşım da ikizlerine hamileydi miğde bulantısı o kadar kötüydüki çocuklar doğana kadar geçmedi bünyeden bünyeye fark ediyor umarım miğde bulantısız geçer gaz sorun değil onun yanında bence sağlıkla kucaklarımıza alalım

Kızlar nasıl geçiyor agrilariniz filan ne durumda ben bazen wcden çıkamıyorum

Genel olarak hareketlerim kisitlaniyor. Agri degil de bu gün göbek deliği hizasinda üstte solda gerginlik olmaya başladi. Oğullarimdan birinin hareketi mi başka bi sey mi adlandiramiyorum. Benzer durumu yaşayan oldu mu acaba
Evet bende de göbek deliği çevresi çok sızlıyor, hatta bugün doktora sordum genişliyor karnın normal dedi.

Canım şimdi ikiz olduğu için normal bir gebelikte ki yasayacaklarinin iki katını yaşıyorsun.
Mide bulantin biraz fazla olacak ama bunun için sürekli yatmakta iyi değil kabız olabilirsin. Ama senin maşallah bagirsaklar çalışıyormuş. :)
Benimde çok bulantim oldu neredeyse 5. Ay sonuna kadar ama ara ara hala sabahları bulantim oluyor.
Soğuk sut, yeşil elma, çubuk krater gibi şeyler deneyip seni neyin rahatlatacagini keşfetmen lazım.
Evet biraz zorlu bur süreç ama herbunyede farkli yaşıyor. İnşallah seninde rahat geçer

Bir anda büyüyor karnın anlamıyorsun valla.. minnoşlarımda büyüyorlar teyzesi heyecanla yeni randevuyu bekliyorum. Allah gönlüne göre versin tatlım. İnşallah bende bir kız bir erkek istedim çok şükür. Şimdi tek dilek sağlıkla, eli ayağı düzgün zamanında kucağımıza almak

baya büyümüşler cok şükür benimde haftaya randevum heyecanla beklıyorum bakalım ne olacak doktor randevuları cidden heyecan verici evet kuzum hiç merak etme saglıkla alıcaz inşallahh

Valla bende ondan korktum kabız olurum bu gidişle dedim ama cok şükür normal halınden daha cok calışıyor bagırsaklarım
Yeşil elmayı doktorumda soyledi bi de bi ilaçta alıyorum azda olsa rahatlatıyor.
İnşallah ilk 3 ayda gecer inşallah hepımız saglıkla kavusuruz

İnşallah şifa olsun.
Ben bulantı için prilam , zofer kullandım. Çok bulantim oluyordu. Gelmeyince mide koruyucu pulcet de iyi geldi.

İlk 3 ayda prilan ve zofer mi kullandın nasıl yaptın canım? Bugun medpamid kullanmaya başladım bakalım iyi gelecek mi
Prilam kullandığım halde geçmedi sonra zofer kullandım.
Ama herkeste aynısı olacak diye birsey yok.
Az az sık sık yemeye çalış miden boş kalmasın bulantilar artmasın

Prilam kullandığım halde geçmedi sonra zofer kullandım.
Ama herkeste aynısı olacak diye birsey yok.
Az az sık sık yemeye çalış miden boş kalmasın bulantilar artmasın
Zaten midem boş kalınca şekerim ve tansiyonum düşüyo elim ayagım titremeye başlıyo. Bugun ilk defa metpamid diye ilaç aldım gözumu su an acabıldım şükür dünya varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…