Ya inşallah canım hastanedemi yatiyorsunuz22.haftamizda bana da rahim ağzı kisalmis dendi hatta kontrolde 17 mm ölçüler, size söyledikleri gibi suan çok küçük olduklarını söylediler, progesteron ve istirahatle 27. Haftamiza geldi çok şükür, hala riskli dönemlerdeyiz bikac hafta daha sabretmeleri icin dua etmekten baska bir sey elimizden gelmiyo ama moralinizi bozmayın istirahat etmeye çalışın
Yani rahim ağzı çok mu kısaymış ki bu kadar risk teşkil ediyormuşKuzum merhaba dikiş atmak riskli dediler yapmadılar rahime halka taktilar kesin çözüm değilmiş erken doğum diyorlar çok küçük bebeklerim doğarsa yaşamazlar dediler çok korkuyorum
Yok yatırmadilar evde dinlenmemi onermislerdi hala kontrollerde 20mm civarı çıkıyo ama sancim kanamam olmadıkça sorun olmazmış. İnşallah 30. Haftalari görürüm diye dua ediyorumYa inşallah canım hastanedemi yatiyorsunuz
İnşallah bende öyle olurum inşallah canımYok yatırmadilar evde dinlenmemi onermislerdi hala kontrollerde 20mm civarı çıkıyo ama sancim kanamam olmadıkça sorun olmazmış. İnşallah 30. Haftalari görürüm diye dua ediyorum
Amin birtsnem amin çok kısalmış rahim ağzım doktorlar dedi hemen ciğer gelistiriciyi yaptılarYani rahim ağzı çok mu kısaymış ki bu kadar risk teşkil ediyormuşAllah büyüktür mübarek günlerin hürmetine bişey olmaz inşallah tedbir alınmış çok şükür Allah esirgesin bebişleri
Şuan kaçıncı haftadasınız ? Yatışın devam mı edecekmiş peki hastanedeAmin birtsnem amin çok kısalmış rahim ağzım doktorlar dedi hemen ciğer gelistiriciyi yaptılar
Kuzum devam edecekmiş yarinn2 doz yapilacak igneŞuan kaçıncı haftadasınız ? Yatışın devam mı edecekmiş peki hastanede
Bana da erken doğum riskine karşı 4 doz bir yapılmıştım 1 ay önce pazartesi tekrar 2 doz daha yapıldı hatırlatma dozu olarak .Kuzum devam edecekmiş yarinn2 doz yapilacak igne
Şifa olsun Kuzum inşallah sizeBana da erken doğum riskine karşı 4 doz bir yapılmıştım 1 ay önce pazartesi tekrar 2 doz daha yapıldı hatırlatma dozu olarak .
İnşallah 30 lu haftaları görürsün. Hiç belli olmaz yat dinlen sürekliŞifa olsun Kuzum inşallah size
Ben 25+3 teyim cnm benim de bebeklerin suyu fazla ve asiri kansizlik var. Bu su problemi benim de canımı sıkıyor erken dogumu tetikleyebikiyormuş. Bakalim Rabbim korusun guzellikler versin bizlere saglıkla sihatle zamanında doguralim insallahEvet doğru çok haklısın , amin inşallahsen kaçıncı haftadasın nasıl gidiyor
Dur cnm hemen kötü düşünme Rabbime tevekkul et sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbim in takdiri. Kacinci haftadasin cnmKuzum merhaba dikiş atmak riskli dediler yapmadılar rahime halka taktilar kesin çözüm değilmiş erken doğum diyorlar çok küçük bebeklerim doğarsa yaşamazlar dediler çok korkuyorum
Kuzum 22+6Dur cnm hemen kötü düşünme Rabbime tevekkul et sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbim in takdiri. Kacinci haftadasin cnm
İnsallah kuzum inşallah tek duam buİnşallah 30 lu haftaları görürsün. Hiç belli olmaz yat dinlen sürekliDoktorlar hep olumsuz konuşurlar ama Allah bilir
Canımm hayırlı olsun davetsiz misafirler bekleyemediler demek günlerinikızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
Aaa cnm masallah 35 hafta nerdeyse kilolarıda da gayet güzel. Gözünüz aydin insallah saglıkla bir an önce cikarsiniz hastaneden.kızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
ah sabırsız miniklerrr hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza gelirlerrkızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Canımm hayırlı olsun davetsiz misafirler bekleyemediler demek günleriniolsun çok şükür kiloları da haftaları da iyi , çok kalmazlar inşallah bir an önce kavuşursun Geçmiş olsun sana da sen nasılsın pekiii ?
Aaa cnm masallah 35 hafta nerdeyse kilolarıda da gayet güzel. Gözünüz aydin insallah saglıkla bir an önce cikarsiniz hastaneden.
Sağolun kızlar . Ben iyiym ağrım oluyor tabi süt sağmaya çalışıyorum henüz gelmedi. Daha iyi olacağız inşallahah sabırsız miniklerrr hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza gelirlerrsen nasılsın sancın vs var mı