Sağlıkla kurtulmuşsun çok şükür darısı hayırlısıyla kolaylıkla bizlere olsunSağolun kızlar . Ben iyiym ağrım oluyor tabi süt sağmaya çalışıyorum henüz gelmedi. Daha iyi olacağız inşallah
Gözünüz aydın olsun, bebeklerine ve sana maşallah sağlıkla buyusunler inşallahkızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
Ben ayın 10 daki muayenede yeni doktora başladığım için kontrol amaçlı beni nst ye bağladı. Sonraki muayene ayın 24unde bakalım ne yapacakKızlar ikizlerde nst ye ne zaman başlanıyor bilginiz var mı?
Devlet mi özel mi cnm? Bi de kacinci haftadaydin kusura bakma karistiriyorum hep kim kacinci haftadaydi diyeBen ayın 10 daki muayenede yeni doktora başladığım için kontrol amaçlı beni nst ye bağladı. Sonraki muayene ayın 24unde bakalım ne yapacak
32.haftadan itibaren başladıkKızlar ikizlerde nst ye ne zaman başlanıyor bilginiz var mı?
Allah analı babalı büyütsün hepiniz iyi olup evinize dönersiniz umarım gozunuzaydinkızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
Sen nasilsin cnm heyecan var mi32.haftadan itibaren başladık
Çok şükür iyiyim canım bu haftayı da atlattıkSen nasilsin cnm heyecan var mi
Estağfurullah ozele gidiyorum canım, 28. Haftadaydim.Devlet mi özel mi cnm? Bi de kacinci haftadaydin kusura bakma karistiriyorum hep kim kacinci haftadaydi diye
Amin çok teşekkürler canımAllah analı babalı büyütsün hepiniz iyi olup evinize dönersiniz umarım gozunuzaydin
Canım iyyim. Eve çıktım toparlamaya çalışıyorum. Bebekler iyi hergün görmeye gidiyorum ama daaha kalacaklarmış canım.Nasılsın canım , eve çıktın mı ? Bebekler nasıllarsutlaacc
Sağlıklı olsunlar yeter ki geçer bu günlerde inşallahAmin çok teşekkürler canım
Canım iyyim. Eve çıktım toparlamaya çalışıyorum. Bebekler iyi hergün görmeye gidiyorum ama daaha kalacaklarmış canım.
Merhaba Allah bağışlasın evlatlarınızı, hayırlı olsun yeni hamileliğinizde. Kaçıncı haftanızdasınız ki göbeğiniz çok büyüdü ? Belirtiler herkeste farklı olabiliyor , ama ultrasonda net görünecektir ikiz mi tek gebelik mi olduğu . Hakkınızda hayırlısı olsunIkiz anneler size bir sorum olacaktir . Öncelikle ilk gebeliğim cift yumurtali ikiz di ve birini 3 ayinda kaybettim tek bebekle gebeligimi sonlandirdim .. daha sonra saglikli 3 cocuk daha dunyaya getirdim . Suan 5 bebisime hamileyim hamile oldugumu adetimden 9 gün önce ögrendim idrar testiyle . Yanliz göbisim o kadar buyukki ikiz gebelikten süpheleniyorum . Ve cok erken hamilelik belirtilerim oldu hemen anladim gebe oldugumu sizcede böyle bir durum varmidir siz neler yasadiniz ? İkizlere hamile oldugunu anladinizmi yada belirtileri nelerdi ? Yarin doktora gidesim var belli olurmu bilmiyorum ...
Senin nasıl geçiyor ne kadar kaldı?Sağlıklı olsunlar yeter ki geçer bu günlerde inşallahsen zor olanı atlattın maşallah
Allah razi olsun hesaplamama göre suan 5 haftalik olmaliyim .. en son gebeligimden sonra baya kilo vermistim suan 63 kiloyum hic bu kadar göbegimin ciktigini bilmem o yuzden çok sasirdimMerhaba Allah bağışlasın evlatlarınızı, hayırlı olsun yeni hamileliğinizde. Kaçıncı haftanızdasınız ki göbeğiniz çok büyüdü ? Belirtiler herkeste farklı olabiliyor , ama ultrasonda net görünecektir ikiz mi tek gebelik mi olduğu . Hakkınızda hayırlısı olsun
5 haftalık gebelikte karnınız çıkmaz , sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor . Artan hormonlarınızdan dolayı karın bölgesinde şişlik meydana gelmiştirAllah razi olsun hesaplamama göre suan 5 haftalik olmaliyim .. en son gebeligimden sonra baya kilo vermistim suan 63 kiloyum hic bu kadar göbegimin ciktigini bilmem o yuzden çok sasirdim
Çok şükür , idare ediyorum yarın son kontrolüm , duruma göre bakarız demişti doktorum eğer sancımın çok çıksarsa yarın , yoksa çarşamba günü alacak bebişleri . Ben doğuma gider gibi gideceğim yarın , hakkımızda hayırlısıSenin nasıl geçiyor ne kadar kaldı?
Belki de öyle dir artik hayırlısı... :)5 haftalık gebelikte karnınız çıkmaz , sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor . Artan hormonlarınızdan dolayı karın bölgesinde şişlik meydana gelmiştir