Sancım 1 çıkmıştı geçen hafta , o da normal dedi doktor bakalım inşallah bu hafta artış yokturdırÇeken hemşire biraz olmuş kasılma dedi ama doktor bişi demedi. Arada bi evde de yaşıyorum ben artık alıştım15–20 dk sürüyor canım. Senin nasıl çıkmıştı?
çok iyi vallaVücudum alıştı başından beri vurulunca canim daha vurulcaz bu gidişle galiba
12+5 canim daha yolun başındayız sizin zamana kadar gelmek nasip olur bizexe inşallahçok iyi vallaAllah kolaylığını veriyor demek ki kaçıncı haftandasın canım
Biz 14+0 olduk bayaği büyük bi göbeğim var. Bulantim da hemen hemen her gün az da olsa devam ediyor12+5 canim daha yolun başındayız sizin zamana kadar gelmek nasip olur bizexe inşallah
Kızlar bide size birşey sorucam karnınız ne zaman şişmeye başladı? Bu bulantı kusma ne zaman geçiyor bideaç geziyorum resmen
19.haftaya kadar prilam kullandım canım ben 19 da tamamen kesildi bulantılarım . Karnımda 16 . Hafta itibariyle şişmeye başladı .12+5 canim daha yolun başındayız sizin zamana kadar gelmek nasip olur bizexe inşallah
Kızlar bide size birşey sorucam karnınız ne zaman şişmeye başladı? Bu bulantı kusma ne zaman geçiyor bideaç geziyorum resmen
Anladım canimBiz 14+0 olduk bayaği büyük bi göbeğim var. Bulantim da hemen hemen her gün az da olsa devam ediyor
MaşallahBiz 14+0 olduk bayaği büyük bi göbeğim var. Bulantim da hemen hemen her gün az da olsa devam ediyor
Yok canm merak ettim bnmde gobuk var biraz ama yemek yiyemedikce küçülmeye başladı19.haftaya kadar prilam kullandım canım ben 19 da tamamen kesildi bulantılarım . Karnımda 16 . Hafta itibariyle şişmeye başladı .şuan iki kavun yanyana duruyor gibi karnımda acele etme yani bir süre sonra alıyor başını gidiyor
İnşallah kolaylıkla bu zamanlara gelmek nasip olur
Biz doğurmuş oluruz tecrübelerimizi paylaşırız
İdare edebiliyorsan kullanma , ama ben çok ağır bulantı dönemi geçirdim ya aç kalıp vitamin alamayacaktım , ya da ilaç kullanacaktım . Allah kolaylık versin inşallah gerek kalmasın sanaYok canm merak ettim bnmde gobuk var biraz ama yemek yiyemedikce küçülmeye başladıyani bazen korkuyorum kötü birşey olmasında prilam hiç kullanmadim kullansammi bilmiyorum su içmek çok zor hale geliyor aminn aminnn inşallah canm
Edebiliyorum canim meyve filan yiyorum meyve suyu sebze filan birşeyler atıyorum zorda olsa ağzımaİdare edebiliyorsan kullanma , ama ben çok ağır bulantı dönemi geçirdim ya aç kalıp vitamin alamayacaktım , ya da ilaç kullanacaktım . Allah kolaylık versin inşallah gerek kalmasın sana
Cinsiyeti bellimi bebişlerinEdebiliyorum canim meyve filan yiyorum meyve suyu sebze filan birşeyler atıyorum zorda olsa ağzımaaminn hepimize yardım etsin Rabbim
Yok canm doktor hicbirsey söylemedi devlettekiler pek söylemiyor özele gidince inşallah 10 gün sora filan giderim o zaman belli eder iyice belkiCinsiyeti bellimi bebişlerinben 12+5 de öğrenmiştim
İnşallah canım hayırlısıyla bayrama gelelim öncelikli hedefim oSancım 1 çıkmıştı geçen hafta , o da normal dedi doktor bakalım inşallah bu hafta artış yokturdır
Benimde tek duam o inşallah Bayrama çıkarızİnşallah canım hayırlısıyla bayrama gelelim öncelikli hedefim oçantanı hazırladın mı?
Hakkına hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelik oYok canm doktor hicbirsey söylemedi devlettekiler pek söylemiyor özele gidince inşallah 10 gün sora filan giderim o zaman belli eder iyice belkiçok merak ediyorum bende yeterki sağlıkla gelsinler tabi
Seninkiler ney canim
Ay zaten tetikteyiz öyle demesinlerBenimde tek duam o inşallah Bayrama çıkarızKv sinir ediyor beni bu konuda , doktor 37 yi görecez inşallah diyor , benim çok bilmiş kv yok beklemezler doğarlar karnın çok büyüdü deyip duruyor . Sanki çok gördü ikiz hamile göbeği
Hazırladım çantamı çok şükür geçen hafta ağzını kapattım hâlâ açıp duruyorum unuttuğum bişeyler çıkıyor hep
Benmde içime kız erkek diye doğuyorHakkına hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelik o
Kız - Erkek benim minnoşlar
Aminnn canim boşver ikiz diye korku senaryolari çizmeye gerek yok herkesin hikayesi bir olmaz güzel duşunelim güzel olsunBana da simdiden ne zaman dogarlar, erken mi gelirler diye sorduklarinda sinirleniyorum ya
Her anne o endiseyi yaşar ama biz ikiz anneleri cok daha fazla yasiyoruz erken gelme ihtimallerini
İns saglikla sihhatle kolaylikla zamaninda kavuşalim yavrularimiza
Maşallah Allah banada nasip eder insallahSelamlar 6+4te ikiz gebelik olduğunu öğrendim şokumu atamıyorum siz neler yapıyorsunuz ikiz anneleri