2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Sen emzik, biberon aldın mı canım?
Aldım canısı , biberon chicco natural feeling olanı tercih ettim , anne göğüsüne benzediği için bir tane emzik de hediye etmişlerdi . Yinede 2 tane de avent aldım emzik . İnşallah memnun kalırız sen aldın mı ?

Bende avent aldım canım hem emziği hem biberonu bakalım kullanacaklar mı? Meme reddi falan yaşamayız inşallah

iyiyiz çok şükür canımm güzel geçsin inşallah Nst giriyormusun gittiğinde

Grup çok sessiz
Ağzımın tadı çok kötü idare etmeye çalışıyorum kızlar birşey soracağım kalçadan pruloton Depot vuruluyorum sizler vuruldunuzmu ne kadar süre vuruldunuz?
Ayy seni bilmiyorum canısı ama , adını bile duyunca kalçam sızladı maaf etti o iğne beni 20.haftadan 28 e kadar vurundum artık harita olmuştu kalçam

Ayy seni bilmiyorum canısı ama , adını bile duyunca kalçam sızladı maaf etti o iğne beni 20.haftadan 28 e kadar vurundum artık harita olmuştu kalçam
Vücudum alıştı başından beri vurulunca canim daha vurulcaz bu gidişle galiba

Sancı vs. Çıkmadı demii bir de ne kadar sürdü senin nst? İkizler diye benim ki 30 dk civarı sürmüştü
Çeken hemşire biraz olmuş kasılma dedi ama doktor bişi demedi. Arada bi evde de yaşıyorum ben artık alıştım 15–20 dk sürüyor canım. Senin nasıl çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…