2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Hanimlar bebeklerinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz. Ben son iki haftadir hissediyorum Bi çoğu erken diyor ama..

Ay zaten tetikteyiz öyle demesinler😃 benimde karnım çok çıktı ama napalım biz şuan tek gebeliğin son günlerinde gibi birşeyiz toplamı 3 kg yi geçti bebeklerin bende bugün hazırlıyorum 😀 bi depend kaldı eksik.
Sende bitirmişsin çantayı kalsın bir kenarda , beklesin bebişleri 😄
Bana da simdiden ne zaman dogarlar, erken mi gelirler diye sorduklarinda sinirleniyorum ya 😑
Her anne o endiseyi yaşar ama biz ikiz anneleri cok daha fazla yasiyoruz erken gelme ihtimallerini 🤒
İns saglikla sihhatle kolaylikla zamaninda kavuşalim yavrularimiza 🤲🤲
Herkes herşeyi çok bilmişliğe vuruyor işte , zamanında gelsinler inşallah 🤲🏻

Kızlar benim karnim ozellikle gobek cevrem cok agriyor. Yuz ustu yatinca dinlenince geciyor ama ayaga kalkinca ya da oturunca yine o agri geliyor. Sizde de oyle mi 8 hafta

Kızlar çok teşekkür ederim 🥰 34+6da sahurda aniden suyum geldi, sezeryanla dünyaya geldi yavrularım. Biraz küçük doğdular kızım da 40+6 da 2990 g doğmuştu zaten benim bebeklerim minyon oluyor, o yüzden küvözdeler şu an. İkisinin de durumu solunumu iyi çok şükür birini hafta sonu taburcu edecekler sanırım diğer oğlum kilosunu doldurmayı bekleyecek. Onlar küvözdeyken ben de evde toparlanmaya çalışıyorum her gün süt götürüyoruz görüyoruz seviyoruz yakında da kavusacağız insallah bebeklerime🥰

Merhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldı 😞 Dua edin bize inşallah erken gelmezler bebeklerim 😟

Merhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldı 😞 Dua edin bize inşallah erken gelmezler bebeklerim 😟
Dualarımız sizinle canım en sağlıklı oldukları zamanda gelsinler inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Haftasi iyi değil mi canm kiloları filan sabredeler biraz daha bence sağlıkla gelsinler

Maşallah neden canin sıkıldıki 35 hafta çok güzel bı hafta

X