- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayıf birimisinz erken hisstmissinizHanimlar bebeklerinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz. Ben son iki haftadir hissediyorum Bi çoğu erken diyor ama..
Zayif değilim. Ama ikinci gebeliğim olduğu icin ayirediyorum diye düsünüyorum. Günde bir ya iki kez kadarZayıf birimisinz erken hisstmissiniz
2. Gebelikte daha çabuk hissediliyormuş. Ben 20 den sonra hissettim ondan önce hafif pıt pıtlar oluyorduZayif değilim. Ama ikinci gebeliğim olduğu icin ayirediyorum diye düsünüyorum. Günde bir ya iki kez kadar
Bende ilk yavrumda geç hissettim. Ama şimdi ayirtedilebiliyor gibi2. Gebelikte daha çabuk hissediliyormuş. Ben 20 den sonra hissettim ondan önce hafif pıt pıtlar oluyordu
Sende bitirmişsin çantayı kalsın bir kenarda , beklesin bebişleriAy zaten tetikteyiz öyle demesinler benimde karnım çok çıktı ama napalım biz şuan tek gebeliğin son günlerinde gibi birşeyiz toplamı 3 kg yi geçti bebeklerin bende bugün hazırlıyorum bi depend kaldı eksik.
Herkes herşeyi çok bilmişliğe vuruyor işte , zamanında gelsinler inşallahBana da simdiden ne zaman dogarlar, erken mi gelirler diye sorduklarinda sinirleniyorum ya
Her anne o endiseyi yaşar ama biz ikiz anneleri cok daha fazla yasiyoruz erken gelme ihtimallerini
İns saglikla sihhatle kolaylikla zamaninda kavuşalim yavrularimiza
Yaa gerçekten mi çok sevindimmm Allah bizede sağ Salim yaşatsın o muhteşem duyguyu sende bebeklerde iyi ve Sağlıklısınızdır inşallahKızlar benim bebeklerim doğdular hafta sonu Size bişey diyeceğim, ikiz anneliği muhteşem bişey ya
Amin canım insallahYaa gerçekten mi çok sevindimmm Allah bizede sağ Salim yaşatsın o muhteşem duyguyu sende bebeklerde iyi ve Sağlıklısınızdır inşallah
Ya gözün aydın canım nasıl gidiyorKızlar benim bebeklerim doğdular hafta sonu Size bişey diyeceğim, ikiz anneliği muhteşem bişey ya
Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün iyi misiniz?Kızlar benim bebeklerim doğdular hafta sonu Size bişey diyeceğim, ikiz anneliği muhteşem bişey ya
Yaaa maşallah. Gözünüz aydın. Herşey yolundadır inşallah. Kaç haftalık doğdu bebişler. Durumları nasıl? Güzel günlerini görün inşallahKızlar benim bebeklerim doğdular hafta sonu Size bişey diyeceğim, ikiz anneliği muhteşem bişey ya
Dualarımız sizinle canım en sağlıklı oldukları zamanda gelsinler inşallahMerhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldı Dua edin bize inşallah erken gelmezler bebeklerim
Maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar benim bebeklerim doğdular hafta sonu Size bişey diyeceğim, ikiz anneliği muhteşem bişey ya
Haftasi iyi değil mi canm kiloları filan sabredeler biraz daha bence sağlıkla gelsinlerMerhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldı Dua edin bize inşallah erken gelmezler bebeklerim
Maşallah neden canin sıkıldıki 35 hafta çok güzel bı haftaMerhaba kızlar , 34+0’olduk bugün , muayeneye gittim . Rahim ağzı kapalı ama kız baskı çok yapıyor dedi . Nst de 10 dk da bir sancım çıktı , en ufak lekelenmede artan sancıların suyun vs gelirse hemen gel dedi . Ayağını uzat kalkma dedi , Canım çok sıkıldı Dua edin bize inşallah erken gelmezler bebeklerim
Smiless seninde mi ikizHaftasi iyi değil mi canm kiloları filan sabredeler biraz daha bence sağlıkla gelsinler