2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

1-2 hafta daha dayanırlar inşallah canım olumsuz düşünme. Ciğer geliştirici yapıldı mı? Banada 32-35 arası gelir genelde ikizler dedi bi doktor ama Allah bilir inşallah görürüz 36-37 yi. L a v i n
Bu arada baskı olmasın diye yatacaksın genelde hiç iş yapma .

İnşallah canımm olumsuz düşünmemeye çalışıyorum Allah büyük
Evet yapıldı seleston iğne ne olur ne olmaz diye , inşallah görürüz kuzum o vakitleri Allah’ın izniyle .
Evet yat dinlen ayağını kaldır dedi öyle yapıyorum bakalım

Yatmak çok iyi geliyor bence. Bak bende 27 de sancı vardı yattım hastanede hatta ama bu sıra iyiyim. İnşallah böyle devam eder de bol su içip dinleniyorum.

Nasılsın bugün canım L a v i n
İyiyim çok şükür canım kalkmamaya çalışıyorum, doktor sertleşmeyi önlemek için ilaç vermişti daha önceden, onu kullan dinlen dedi dün . Onu kullandığım zaman rahatım şimdilik bakalım sürpriz bir durum gerçekleşmezse
Sen nasılsın nasıl gidiyor

İyi canım maşallah. İyyim bende artık yürümek , oturmak, kalkmak tabi zorlaştı. Arada sertleşmeler oluyor benimde idare ediyorum doktorum 37 de alırız dedi son 24 gün hadi inşallah gününde gelirlerse

Masalh kızlar haftaniz güzel rabbim sağlıkla doğum nasip etsin sizde serklaj varmi

İyi canım maşallah. İyyim bende artık yürümek , oturmak, kalkmak tabi zorlaştı. Arada sertleşmeler oluyor benimde idare ediyorum doktorum 37 de alırız dedi son 24 gün hadi inşallah gününde gelirlerse
İnşallah Allah’ın izniyle günlerini doldursunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…