2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Sen emzik, biberon aldın mı canım?
Aldım canısı , biberon chicco natural feeling olanı tercih ettim , anne göğüsüne benzediği için bir tane emzik de hediye etmişlerdi . Yinede 2 tane de avent aldım emzik . İnşallah memnun kalırız 😇 sen aldın mı ?

Aldım canısı , biberon chicco natural feeling olanı tercih ettim , anne göğüsüne benzediği için bir tane emzik de hediye etmişlerdi . Yinede 2 tane de avent aldım emzik . İnşallah memnun kalırız 😇 sen aldın mı ?
Bende avent aldım canım hem emziği hem biberonu bakalım kullanacaklar mı? Meme reddi falan yaşamayız inşallah 🥰🙏🏻

iyiyiz çok şükür canımm 😊 güzel geçsin inşallah 😍 Nst giriyormusun gittiğinde

Grup çok sessiz
Ağzımın tadı çok kötü idare etmeye çalışıyorum 😬 kızlar birşey soracağım kalçadan pruloton Depot vuruluyorum sizler vuruldunuzmu ne kadar süre vuruldunuz?
Ayy seni bilmiyorum canısı ama , adını bile duyunca kalçam sızladı 🥲 maaf etti o iğne beni 20.haftadan 28 e kadar vurundum 😥 artık harita olmuştu kalçam 😆

Ayy seni bilmiyorum canısı ama , adını bile duyunca kalçam sızladı 🥲 maaf etti o iğne beni 20.haftadan 28 e kadar vurundum 😥 artık harita olmuştu kalçam 😆
Vücudum alıştı başından beri vurulunca canim daha vurulcaz bu gidişle galiba 😄🙈

Sancı vs. Çıkmadı demii 😇 bir de ne kadar sürdü senin nst? İkizler diye benim ki 30 dk civarı sürmüştü 😆
Çeken hemşire biraz olmuş kasılma dedi ama doktor bişi demedi. Arada bi evde de yaşıyorum ben artık alıştım😀 15–20 dk sürüyor canım. Senin nasıl çıkmıştı?

X