- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.586
Az kalmış onu da halledersinArada bi havalandır olmadı canım. Bende 6lı organizer aldım valiz yapıcam. Temiz temiz dursunlar. Kendime alacaklarım eksik, gecelik , emzirme ürünleri faln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış onu da halledersinArada bi havalandır olmadı canım. Bende 6lı organizer aldım valiz yapıcam. Temiz temiz dursunlar. Kendime alacaklarım eksik, gecelik , emzirme ürünleri faln
Sen emzik, biberon aldın mı canım?Az kalmış onu da halledersin
Evet canimTeşekkür ederim deterjan bölümüne karbonat sirke koyup boş mu çalıştırayım
Aldım canısı , biberon chicco natural feeling olanı tercih ettim , anne göğüsüne benzediği için bir tane emzik de hediye etmişlerdi . Yinede 2 tane de avent aldım emzik . İnşallah memnun kalırız sen aldın mı ?Sen emzik, biberon aldın mı canım?
Bende avent aldım canım hem emziği hem biberonu bakalım kullanacaklar mı? Meme reddi falan yaşamayız inşallahAldım canısı , biberon chicco natural feeling olanı tercih ettim , anne göğüsüne benzediği için bir tane emzik de hediye etmişlerdi . Yinede 2 tane de avent aldım emzik . İnşallah memnun kalırız sen aldın mı ?
İnşallah temennimiz o ama ne olur ne olmaz bulundurmak lazım oluyormuşBende avent aldım canım hem emziği hem biberonu bakalım kullanacaklar mı? Meme reddi falan yaşamayız inşallah
Aynen canım sıklaştı mı kontrollerin? 2 haftada 1 olacak benim artık.İnşallah temennimiz o ama ne olur ne olmaz bulundurmak lazım oluyormuş
Evet benimde öyle 2 haftada 1 . Bir ay çok uzun oluyordu zaten bitmek bilmiyorduAynen canım sıklaştı mı kontrollerin? 2 haftada 1 olacak benim artık.
Evet böyle çok iyi olduEvet benimde öyle 2 haftada 1 . Bir ay çok uzun oluyordu zaten bitmek bilmiyordu
İyiyiz canım . Bugün kontrolümüz var bakalım sen nasılsın bebişler nasıl?Kızlar nasılsınız , nasıl gidiyor
Evet canım gireceğim yine inşallahiyiyiz çok şükür canımm güzel geçsin inşallah Nst giriyormusun gittiğinde
Grup çok sessizKızlar nasılsınız , nasıl gidiyor
Ayy seni bilmiyorum canısı ama , adını bile duyunca kalçam sızladı maaf etti o iğne beni 20.haftadan 28 e kadar vurundum artık harita olmuştu kalçamGrup çok sessiz
Ağzımın tadı çok kötü idare etmeye çalışıyorum kızlar birşey soracağım kalçadan pruloton Depot vuruluyorum sizler vuruldunuzmu ne kadar süre vuruldunuz?
Nasıl geçti canısıı gördünmü bebişleriEvet canım gireceğim yine inşallah
İyiydi canım şükür güzel dedi doktor gelişimlerine 10 gün sonraya çağırdı tekrar.Nasıl geçti canısıı gördünmü bebişleri
Sancı vs. Çıkmadı demii bir de ne kadar sürdü senin nst? İkizler diye benim ki 30 dk civarı sürmüştüİyiydi canım şükür güzel dedi doktor gelişimlerine 10 gün sonraya çağırdı tekrar.
Vücudum alıştı başından beri vurulunca canim daha vurulcaz bu gidişle galibaAyy seni bilmiyorum canısı ama , adını bile duyunca kalçam sızladı maaf etti o iğne beni 20.haftadan 28 e kadar vurundum artık harita olmuştu kalçam
Çeken hemşire biraz olmuş kasılma dedi ama doktor bişi demedi. Arada bi evde de yaşıyorum ben artık alıştım 15–20 dk sürüyor canım. Senin nasıl çıkmıştı?Sancı vs. Çıkmadı demii bir de ne kadar sürdü senin nst? İkizler diye benim ki 30 dk civarı sürmüştü