2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Merhaba ikiz gebeligimin 22. Haftasindayiz. İki gün önce ultrasonda rahim ağzı 24mm olarak ölçüldü. Sınırda olduğu için istirahat ve fitil önerdiler. Benzer bi durum yaşayan oldu mu acaba
Birden mi 24 mm olmuş dikiş önermiyorlarmi bu haftada

30 civari olcmuslerdi iki uc hafta önce şimdi böyle ölçüldü, kendi doktorum değil detaylidaki doktor ölçtü haftaya kendi doktoruma kontrole gidicez inşallah. Dikis de önermiyoruz dediler şimdilik kontrol ve progestan fitil önerdi

Kontrolleriniz ne kadar süre ile oluyor haftalık kontrol abartimi
tek-çift yumurta olmasına göre değişiyor. Benimki mesela tek yumurta- çift amniyon kesesi var (monokoryonik- diamniyotik diye geçiyor) en başından beri 2 haftada 1 muayenem, belki haftada bire düşürür artık doktorum. Tek yumurta- tek amniyon (monokoryonik-monoamniyotik) olsa 28den sonra her hafta çağırıyorlar sanırım. Ya da doktor gerekli görürse, belki de gebe özellikle isterse her hafta olur. Bir aksilik olmadığı sürece vaktinden önce haftalık muayeneye gerek yok bence ama.

Bende sizlere sorayım ikiz anneleri prednol hala kullaniyorum sizler ne kadar kullandiniz
merhabalar predno u dokotr ne için vermişti size banada femara ve prednol verdi açıkçası anlattı ama uzun konuştuğumz için unuttum yarın başlıcam ve eczaneci kortizon olduğu için sıfır tuz dedi

merhabalar predno u dokotr ne için vermişti size banada femara ve prednol verdi açıkçası anlattı ama uzun konuştuğumz için unuttum yarın başlıcam ve eczaneci kortizon olduğu için sıfır tuz dedi
Bebekgi vucud atmasın diye verdi bebek tutnsun diye

İyi canım yatıyorum genelde eksikleri tamamlıyorum bir yandan. Çantamı hazırlıcam yakında sen neler yapıyorsun?
Ben yatamıyorum kurt var sanki elim ayağım da şişiyor ama hep bir bişeyler yapayım istiyorum heyecandan
Ben de kıyafetleri bugün yıkayacağım , yarın ütüler valizi hazırlarım . Yıkamadan önce makinenin içini silsem mi boş mu çalıştırsam bir defa , napsam onu düşünüyorum Sence ?

Ya ben yapamıyorum pek iş.
Bazen iyiyim bazen ayakta duramıyorum.
Ben korkudan yıkama ütüleme işlemini bitirdim
Valla bi sil istersen canım benimde aklıma geldi ama öylece attım sadece ayrı deterjan kullandım bebişlere aldığımı çok heyecanlı insanın içi açılıyor o eşyaları yıkadıkça ütüledikçe
Ben şimdi battaniye, müslin almıştım bi onlar yıkanıp ütülenecek.

Oo maşallah sen bitirmişsin ellerine sağlık , sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah kıyafetlerinin içinde . öyle yapayım bende o halde .
Valizi hazırlayacağım da ama ağzını kapatınca havasız kalır bir sorun olur mu kokar mı acaba kıyafetler

Kolay gelsin canim. Bence yüksek isida,sirkeli karbonatli yikama yaptir

Arada bi havalandır olmadı canım. Bende 6lı organizer aldım valiz yapıcam. Temiz temiz dursunlar. Kendime alacaklarım eksik, gecelik , emzirme ürünleri faln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…