- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
Ben bu sefer doğal kaldım ama daha önce tüp bebekle kaldığımda 5. Gün embriyosu için söylüyorum 17. Gün kese görmüştükMerhabalar, aranızda tüp bebekle hamile kalanlar varsa transferden kaç gün sonra kese için görüşmeye gittiklerini sorabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden
Ne güzel, adınıza çok sevindim. O yollardan geçip bugünlerin tadını çıkarınBen bu sefer doğal kaldım ama daha önce tüp bebekle kaldığımda 5. Gün embriyosu için söylüyorum 17. Gün kese görmüştük
Hatta ıkısının ultrasonlarını bile karşılaştırdımUltrasona göre solda olursa erkek bende tuttu ilk oluşurken sagda kız diyolar o teoriye göre bu mınıgım kız olcak saglıklı olsunda gercı ama tutuyo bu teori arkasaslarımda böyle erken öğrendi alttaki oglumun üsteki şimdiki bebeğimn
Benim bir gün bulantım aşırı oluyor bir gün sanki hiç hamile değilmişim gibi normal geçiyor. Benim problemim uyku :)Günaydınn kızlaarrBugün kalp atışına gidicekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Benim bulantılar birgün yoğun bir gün az böyle olan var mı aranızda ya
Teşekkür ederim siz pozitif gördünüz müNe güzel, adınıza çok sevindim. O yollardan geçip bugünlerin tadını çıkarın
Bende de uyku hali pek yok zaten normaldede erken uyuyan birisiyimdir ama çok fark etmedi bazen oluyo olduğum yerde uyuduğum onun dışında gün içerisinde zorlanmıyorumBenim bir gün bulantım aşırı oluyor bir gün sanki hiç hamile değilmişim gibi normal geçiyor. Benim problemim uyku :)
Sayısal olarak bakarsak gördüm ama geçmişimde yaşadığım onca şeyden sonra sanırım uzun bir süre pozitif diyemeyeceğim. Umarım bu sefer her şey yolunda gider, ondan erkenden öğrenmek istiyorum bir sorun varsa da.Teşekkür ederim siz pozitif gördünüz mü
Merhaba hayırlı olsun tebriklerMerhabalar, aranızda tüp bebekle hamile kalanlar varsa transferden kaç gün sonra kese için görüşmeye gittiklerini sorabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden
Kız bana da yorum yaparmısınHatta ıkısının ultrasonlarını bile karşılaştırdımUltrasona göre solda olursa erkek bende tuttu ilk oluşurken sagda kız diyolar o teoriye göre bu mınıgım kız olcak saglıklı olsunda gercı ama tutuyo bu teori arkasaslarımda böyle erken öğrendi alttaki oglumun üsteki şimdiki bebeğimn Eki Görüntüle 3148647
Kötü düşünmeyin benim de bir kimyasal bir de düşüğüm var henüz hcg değerim bile bayağı düşük ama yine de umutluyumSayısal olarak bakarsak gördüm ama geçmişimde yaşadığım onca şeyden sonra sanırım uzun bir süre pozitif diyemeyeceğim. Umarım bu sefer her şey yolunda gider, ondan erkenden öğrenmek istiyorum bir sorun varsa da.
Benimde bugün 5+6 günlüğüz kalp atışı için gittik ama bi doktor görüyorum hatta bebeğin silüetidr var drdi başka doktor geldi yok drdi 1 gafta sonra gel dedi ama karındsn baktılar vajinal baksalardı görürlerdi kese 13/14 mm olmuş bakmadılar yarın sabah özele gideceğimcanım listeye ekleyebilirsin 7+1 kalp atışı duyduk :)
Heyyooo teyseler7+2 sanırken 7+3 ten merhabaaaa 1 gün önde gidiyoruzz hiç bir problem yok şuan
Erkek canımKız bana da yorum yaparmısınkarından Ultrason 6+5 teki görüntü bu
Kızzz gelıo sanada canımHeyyooo teyseler7+2 sanırken 7+3 ten merhabaaaa 1 gün önde gidiyoruzz hiç bir problem yok şuan
Kalp için erken değil mi 5+5 ben daha keseyi gördüm. 6+1 yolk yeni oluşuyordu 6+6 kalp atışı ekranda gördüm. KarındanBenimde bugün 5+6 günlüğüz kalp atışı için gittik ama bi doktor görüyorum hatta bebeğin silüetidr var drdi başka doktor geldi yok drdi 1 gafta sonra gel dedi ama karındsn baktılar vajinal baksalardı görürlerdi kese 13/14 mm olmuş bakmadılar yarın sabah özele gideceğim
Kesenin yuvarlak olmasından sanırımAaa nasıl yani nerden anladın