Hadi masallah canımKızlar muayeneden döndüm. Bebeğimin kalbini gördük attığını gördük. Dediğim gibi cihazı eskiydi o yüzden tam kalp grafiğini göremedik ama 30 yıllık doktor, benim 20 yasindaki kardesimi bile ilk onun muayenehanesinde gorduk o yuzden benim icin manevi degeri var. Şukurler olsun. Kese 24 mm ymis bu arada
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok üzüldüm Rabbim büyük bundada vardır bir hayır insallh bidaha kine olur bebisinBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Cok zor bir süreç ama geçiyor Allahin izniyle, Rabbim senin hem sağlık hem de psikolojik olarak hazir olduğun zamanda yeniden nasip etsin inşallahBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok üzüldüm, en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah yavrunaBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki sorunsuz geçer. Her şey gönlünce olsunBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Umarım Allah en kısa zamanda acınızı unutturacak sevinçler yaşatır canımBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
süper büyük gün gelmişşşYa ben de görmedim keseyi şu an sadece beta hcg var o yüzden tam sevinemiyorum bile hamileyim moduna giremedim yarın gideceğim inşallah
Sabah olmuyor resmen içim kıpır kıpırsüper büyük gün gelmişşşyarın inşallah keseyi görürsünüz canım darısı kalbine
valla bunu ben de bilmiyorumSabah olmuyor resmen içim kıpır kıpırhaftamızı son adete göre hesaplıyoruz biz de dimi tüp bebek olması farkeder mi acaba
Ay yarın öğrenebilirsem yazarım sana da inşallah bi sıkıntı çıkmazvalla bunu ben de bilmiyorumgeçen gittiğimde kese görünmediği için bi sonraki muayenede konuşuruz dedi doktorum. sanırım gelişimine göre doktor söylüyormuş haftasını
inşallah canım çıkmayacağına eminimAy yarın öğrenebilirsem yazarım sana da inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Bugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
6+3 bugün benim hala bişe yok bazen öksürsem sabahları öğürme geliyo arada o kadar onun ötesine geçmediKizlar günaydın bugün sabah bulantılar başladı.6+1 bugün.Sizlerin başladı mı
kaybın için çok üzüldüm umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu süreciBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız