- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Bana niye her gören giydiremezsin dedi giydirilebilir mi yani ben de o kadar almışım en kötü ağustosta giydiririm diyordum artık kendi kendimeValla ben giydireceğim yazın sucuğunda çocuk pişik olur uzun giydirmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana niye her gören giydiremezsin dedi giydirilebilir mi yani ben de o kadar almışım en kötü ağustosta giydiririm diyordum artık kendi kendimeValla ben giydireceğim yazın sucuğunda çocuk pişik olur uzun giydirmem
Ben kızım doğmadan haziranda doğacak diye o kadar çok yazlık almıştım ki nSıl ols yaz diye doğdu çoğunu giydiremedim hem bir ay erken doğdu havalar o sene ısınmadı bi türlü ama tabi yaşadığınız şehir de önemli mesela ben giresundayım temmuz ortasına kadar adam akıllı sıcak olmuyorBana niye her gören giydiremezsin dedi giydirilebilir mi yani ben de o kadar almışım en kötü ağustosta giydiririm diyordum artık kendi kendime
Ben de hep askılı bacağı olmayan şeyler aldım giyilmez denince de uzun kollu patikli tulumlara geçtimBen kızım doğmadan haziranda doğacak diye o kadar çok yazlık almıştım ki nSıl ols yaz diye doğdu çoğunu giydiremedim hem bir ay erken doğdu havalar o sene ısınmadı bi türlü ama tabi yaşadığınız şehir de önemli mesela ben giresundayım temmuz ortasına kadar adam akıllı sıcak olmuyor
Bende kısa kol giydireceğim pişik olmasın bunalmasın diye hep kısa kol şort takımlar aldım uzun kol az aldımzValla ben giydireceğim yazın sucuğunda çocuk pişik olur uzun giydirmem
Sebebini sormadın mı bana kimse alma giyemez demedi sonuç olarak ztn pişik olur yavrum kıyamam ki bn ona hertürlü aldım bn ama yaza denk geldiği için yazlık çok hatta şortlar fln penyeden olsun örgü merserizeden sonra çıtçıtlı zıbınların müslinleri falan bir sürüBana niye her gören giydiremezsin dedi giydirilebilir mi yani ben de o kadar almışım en kötü ağustosta giydiririm diyordum artık kendi kendime
Tabi pişer bebek yazık iyi yapmışsınBende kısa kol giydireceğim pişik olmasın bunalmasın diye hep kısa kol şort takımlar aldım uzun kol az aldımz
Bende kısa kollu ince elbiseler almayı düşünüyorum çünkü yaz çocuğu olacak. Belki bir iki parça uzun kollu alırım.Sebebini sormadın mı bana kimse alma giyemez demedi sonuç olarak ztn pişik olur yavrum kıyamam ki bn ona hertürlü aldım bn ama yaza denk geldiği için yazlık çok hatta şortlar fln penyeden olsun örgü merserizeden sonra çıtçıtlı zıbınların müslinleri falan bir sürü
Ben hepsini aldım 6 -9 aya kadar şöyle düşünerek yaptım Yenidoğanlar yazlık burası sıcak oluyor ben Mannheim dayım güneyde.sonrası sonbahara göre ayında neye denk geliyorsa diye yani.uzun olarak yeni doğan almadım açıkçası ama mesela şortları var yenidoğan bile olsa kaç karış bacağı olacakki diyorum büyük gibi gelecekler ve diyorum ya pişik olmasınlarda birde göbek düşene kadar nemdi ısıydı daha dikkatli olmakta fayda var uzunlar bayar bence bu attıklarım sonbahar kış kreasyonu oğlumunBende kısa kollu ince elbiseler almayı düşünüyorum çünkü yaz çocuğu olacak. Belki bir iki parça uzun kollu alırım.
Benim bebeğim erkek . Ama ben de ilk mağazaya girince kız bebeği elbiselerine bakıyorumOlmadı dur bir daha yüklemeyi deniyeyim
Ama bakılmayacak gibi değil çok şirin ve tatlı elbiseler. Bebişim ablaları sırf elbise için cinsiyetin kız olmasını istedilerBenim bebeğim erkek . Ama ben de ilk mağazaya girince kız bebeği elbiselerine bakıyorum
umarım öğrenirsin yarın. Kaç hafta oldu kendini naza mi çekiyorAma bakılmayacak gibi değil çok şirin ve tatlı elbiseler. Bebişim ablaları sırf elbise için cinsiyetin kız olmasını istediler
Ben alışveriş yaparken bir yaz annesi ile karşılaştım. Uzun kollu al dedi bebek kendi ısısını hemen ayarlayamiyor tarzı bir şey demişti. Tabi benim ev full güneş aldığı için karışık bir kaç parça eşya almistimSebebini sormadın mı bana kimse alma giyemez demedi sonuç olarak ztn pişik olur yavrum kıyamam ki bn ona hertürlü aldım bn ama yaza denk geldiği için yazlık çok hatta şortlar fln penyeden olsun örgü merserizeden sonra çıtçıtlı zıbınların müslinleri falan bir sürü
Aslında naza çekmiyor doktorum kız dedi ama tam emin değildi onun için pazartesi tekrar sorup ona göre alışverişe başlayacam. 26.Haftayızumarım öğrenirsin yarın. Kaç hafta oldu kendini naza mi çekiyor
Evet bende farkettim epeydir yok grupta. Malatyada oturuyordu depremden dolayı başka şehire gitmek zorunda kalmıştı inş iyidir bir sıkıntısı yoktur.Bir de Mathildays diye bir arkadaş vardı grupta aktifti baya . Hesabını mı kapatmış. Tanıyan var mıydı. Merak ettim