- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
Evet şaşırdı zaten bünyem iyiyce sanırım tüm tuhaflıklar hamilelikle alakalıYok canım kilon fazla değil. Aslında vücut çok hassas bir dönemde ufak bir değişiklik hemen belli oluyor. Kolay değil iki bedenle yaşıyor insan.
%80 erkek dedi doktorum bana bacak arasını gördük ama değişebilir bazen klitoris iri olup pipi gibi görünüyor ama muhtemelen erkek dedi 12+3 teKızlar cinsiyet öğrenen varmı? İkiz gebeliğim Merakla bekliyorum
Aynen öyleEvet şaşırdı zaten bünyem iyiyce sanırım tüm tuhaflıklar hamilelikle alakalı
TeşekkürlerAramızda öğretmen vardı yanlış hatırlamıyorsam :) Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Aynen öyle düşünüyorum bende, ilk oğlum tüp bebekle oldu, buda erkek olsa niye üzüleyim yada dediğin gibi ıkiside kız olsaydı, bırak ikiyi 10 tane kız olsada öper başıma koyarım Rabbim vermiş ben ne hakla karşı cikayim buna, hiç kızım olsun oğlum olsun çıkmadı ağzımdan da gönlümden de Rabbim hayırlı evlat nasıp etsin dedim, nasıp ettiğide başım üzerine. Ha merak etmiyormuyum ediyorum yalan yok ama sadece merak ediyorum öyle yavaştan indirim buldukça biseyler alayım diye ve isim bulayım diyeEvet özellikle kızsa söylemiyorlar. 2020 de kızıma hamileyken 20. haftamda detaylı ultrason esnasında net bir şekilde öğrendim kız olacağını. Doktor bana da açıklama yaptı düşürmeye çalışıyorlarmış. Yazık günah biz cinsiyeti değilde eli ayağı düzgün sağlıklı çocuğumuz olsun diye ne zorluklara göğüs gererek hamile kalıyoruz millet cinsiyet derdinde. Ben kızıma hamile kalmak için ne ilaçlar ne tedaviler gördüm çok şükür bir kızım var. Bu de bildiğiniz sürpriz yumurta kendiliğinden hiç olmayacak zamanda geldi :)) bu da kız olsun ne olacak tedavi görmemişim ilaç kullanmamışım kendi gelmiş
Evet kuzum ilk çocuk ya senin? Orası öylede işte insan yinede bir tahmin istiyor ben mesela kız hissediyorum haftaya 2li testim var işte bakalım ne dicek doktorKuzum her tahmin doğru çıkmıyorki yani şöyle herkes hissiyatını söylüyor en iyisi doktordaa öğrenmekveririm kuzum sende gidince verirsin ilk çocuk mu
aynılarını yaşıyorum yalnız değilsinHerkesin sabah bulantisi olur benim niye akşam bulantım oluyor.. gaz dolu resmen midem özür dilerim gegirmekten bı hal oldum. Şimdi yataktan kalkıp bisiler yicem belki düzelir.
Ay ben erkek gibi hissediyorum ama tatlıya normalde aşırı düşkünümün ama hamile kaldıktan sonra limon turşu ekşi diye ölüyorum tatlı aklıma bile gelmiyor salı günü gidecem bende bakalım tahminde bulunacak mı doktorEvet kuzum ilk çocuk ya senin? Orası öylede işte insan yinede bir tahmin istiyor ben mesela kız hissediyorum haftaya 2li testim var işte bakalım ne dicek doktorki ben tatlı hastası biri olarak toplasan bu zamana kadar 3 ayda 4 çikolata yemisimdir şimdi tatlıdan uzaģım sadece paso ekşi yiyorum vallah turşular mı dersin, kuzu kulağı, limona tuz bile basıyorum ya
27.5 gr olmasın oKizlar hemen hemen 3 aylık olan bebek 275 gram olur mu?doktor ultrason kağıdını verdi bana senin olmayanları karaladım açıklar senin dedi 275 grm yazıyor ağırlık kismında
Merhaba bende mayis annesi olucam nasipse. Benimde 3 kizim var ( 3 de kaybim oldu 2 erkek 1 kiz ) ve bende hic demedim oglum olsun kizim olsun. Belcikada kaliyorum ve burdaki belcikali doktorlar resmen turk halki hakkinda ‘ sizin mentaliteniz cok farkli erkek bebek cok degerli 4. Kizin olursa uzulurmusun erkekmi istiyorsun’ dedi. Bende asla! 3 cocuk kaybettim IKISININ ACISIDA AYNI! Esimde 3 kizimida 1 erkege degismem dedi! Yani malesef BIZIM TOPLUMDA ERKEK BEBEK MERAKLISI COK VARAynen öyle düşünüyorum bende, ilk oğlum tüp bebekle oldu, buda erkek olsa niye üzüleyim yada dediğin gibi ıkiside kız olsaydı, bırak ikiyi 10 tane kız olsada öper başıma koyarım Rabbim vermiş ben ne hakla karşı cikayim buna, hiç kızım olsun oğlum olsun çıkmadı ağzımdan da gönlümden de Rabbim hayırlı evlat nasıp etsin dedim, nasıp ettiğide başım üzerine. Ha merak etmiyormuyum ediyorum yalan yok ama sadece merak ediyorum öyle yavaştan indirim buldukça biseyler alayım diye ve isim bulayım diye
çok teşekkür ederimAramızda öğretmen vardı yanlış hatırlamıyorsam :) Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Benimde ilk çocuk kuzum. Kuzum genelde ekşiye erkek çocuğu diyorlar tatlıya kız ama nekadar doğru bilmiyorum tabiEvet kuzum ilk çocuk ya senin? Orası öylede işte insan yinede bir tahmin istiyor ben mesela kız hissediyorum haftaya 2li testim var işte bakalım ne dicek doktorki ben tatlı hastası biri olarak toplasan bu zamana kadar 3 ayda 4 çikolata yemisimdir şimdi tatlıdan uzaģım sadece paso ekşi yiyorum vallah turşular mı dersin, kuzu kulağı, limona tuz bile basıyorum ya
Bende aynını diyorum, karnımı sevip üzülme üzülme erkeksende çok seviyorum seni diyorAhh bu kocalarr :) Kızıma hamileyken eşimde kızım diye seviyordu :) Ya erkekse gücüne gider yazık diyordum yok ben biliyorum benim kızım o diyordu :)
Tam tersiBenimde ilk çocuk kuzum. Kuzum genelde ekşiye erkek çocuğu diyorlar tatlıya kız ama nekadar doğru bilmiyorum tabibiz galiba biran önce öğrensek rahatlıcaz
Minnoşİkili testte cinsiyet belli olur mu diyorsunuz kızlar doğru mu okudum. Haftaya gireceğim bu hafta doktorum 16. Da konuşuruz dedi arkası dönüktü. Bişey diyemedim sadede bişeyler almak istiyorum bebeğeo yüzden merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?