- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Pasta hamuru pahalıya bir tık daha ucuz olur diye düşündümEvden cikarmasamda, ilkokulda oğlum var, bi şekilde getiriyor eve, ne var ne yoksa, çocuklar kendini korumayı bilmiyor
Resimli dahami ucuzmus
Kesinlikle öyle, ben internettekilerin bilerek tam ogretmediklerini düşünüyorum, pasta bi süre benim için hedef oldu, günlerce gecelerce taktım kafama, fırında kaç defa pandispanya yaptım beğenmedim, ne kadar krema çöpe gitti, tavada ne kadar kek yaktım, baklavayı tek seferde yaptım, çok beğenildi, sonrasındada bozmadım hep güzel oldu, el becerim iyidir, gördüğümü yaparim ama pasta kabus oldu resmen yapamadim, çatladım taktım kafaya, sonunda kendi tarifimi çıkardım ve evde yapılabilecek en lezzetli pastayi yaptim dahada bozulmadi ayni kalitede yapiyorum 4 5 senedir. Resimliyi merak ediyordum o da çok kolaymış onuda yaptım. 30 mayis kızımın doğum günü, çarşamba günü yaparım pastasını, 2 tane yapacam, geçen sefer az geldi ev halkına tadına doyamadik
Resimli de aynı olur bence, çünkü gıda boyalı kartuşla resim basıyorlar gofret kağıdına, zaten yenmeyecekmi, şeker hamursuz resimsiz santili bi pasta yaptır belki duser fiyatPasta hamuru pahalıya bir tık daha ucuz olur diye düşündüm
. Ya da aynı paraya daha çok kişilik alirim
süpersin valla ben iki çocukla çok becerikli olabileceğimi sanmıyorum bu halde bile haftada 1 defa makarna yiyoruz kesinEvden cikarmasamda, ilkokulda oğlum var, bi şekilde getiriyor eve, ne var ne yoksa, çocuklar kendini korumayı bilmiyor
Resimli dahami ucuzmus
Kesinlikle öyle, ben internettekilerin bilerek tam ogretmediklerini düşünüyorum, pasta bi süre benim için hedef oldu, günlerce gecelerce taktım kafama, fırında kaç defa pandispanya yaptım beğenmedim, ne kadar krema çöpe gitti, tavada ne kadar kek yaktım, baklavayı tek seferde yaptım, çok beğenildi, sonrasındada bozmadım hep güzel oldu, el becerim iyidir, gördüğümü yaparim ama pasta kabus oldu resmen yapamadim, çatladım taktım kafaya, sonunda kendi tarifimi çıkardım ve evde yapılabilecek en lezzetli pastayi yaptim dahada bozulmadi ayni kalitede yapiyorum 4 5 senedir. Resimliyi merak ediyordum o da çok kolaymış onuda yaptım. 30 mayis kızımın doğum günü, çarşamba günü yaparım pastasını, 2 tane yapacam, geçen sefer az geldi ev halkına tadına doyamadik
Resimli de aynı olur bence, çünkü gıda boyalı kartuşla resim basıyorlar gofret kağıdına, zaten yenmeyecekmi, şeker hamursuz resimsiz santili bi pasta yaptır belki duser fiyat
Evet bana da aynısını dediAynen bir puf 400 lu olanından.
Canım fiyatlara baktım. Resimli pasta bir tık daha uygunResimli de aynı olur bence, çünkü gıda boyalı kartuşla resim basıyorlar gofret kağıdına, zaten yenmeyecekmi, şeker hamursuz resimsiz santili bi pasta yaptır belki duser fiyat
erkek bebek diye arattım fiyatlar güzell ama hep şort var yaE bebekte kıyafetlerde ve oyuncaklarda çok güzel indirimler var.
çok geçmiş olsun canım tekrsrlanmasın inşallahKızlar bayadır giremedim buralara roman gibi okudum
Önce kızım hasta oldu hastanede yattık sonra oğluşum oldu yine hastane yolları o ara ben oldm tabi anne olduğumdan ayakta geçirdim salgına yakalandı çocuklar ishal kusma çok şükür şimdi iyiler
Benim kızım bu ayın 19 unda doğmuştu oğlum 30 mayısKızıma okulda yapmayı planladım oğlumada dışarda yer ayarlayıp eş dost çağıracaktım ama kızım biraz kıskandı anne ikimiz aynı olsun dedi bende kıramadım zaten bu sene okula başladı kardeşi oldu ilgi üzerinden azaldı gibi oldu o yüzden okulda yaptım ama ikisini bir iki gün önce kutladık.Bizim lokantamız vardı sadece süslettik ikisinin resmin olan bi pasta yaptırdık bizde yanına ikramlık şeyler hazırladık o şekilde hallettik
çok güzel olmuş ellerine sağlıkKızlar, merhaba,ben oğlumun doğum günü için bunu yaptım,içini balonlarla süsleyeceğim inşallah.Belki size de 1 fikir olur.Neredeyse 1 hafta uğraştım,gün içinde vakit buldukça 1 ya 2 saat vakit ayırdım.Kartondan yaptım,üzerini A4 kağıtlarıyla kapladım.
Eki Görüntüle 3433967
Bi ara benimkide öyleydi duruldu şuanbenim bebiş iki gündür çıldırdı aşırı ağlak ve sürekli memelerim açık geziyorum
emzirmeyi çok seviyorum ama bıktırdı
Çok geçmiş olsunKızlar bayadır giremedim buralara roman gibi okudum
Önce kızım hasta oldu hastanede yattık sonra oğluşum oldu yine hastane yolları o ara ben oldm tabi anne olduğumdan ayakta geçirdim salgına yakalandı çocuklar ishal kusma çok şükür şimdi iyiler
Benim kızım bu ayın 19 unda doğmuştu oğlum 30 mayısKızıma okulda yapmayı planladım oğlumada dışarda yer ayarlayıp eş dost çağıracaktım ama kızım biraz kıskandı anne ikimiz aynı olsun dedi bende kıramadım zaten bu sene okula başladı kardeşi oldu ilgi üzerinden azaldı gibi oldu o yüzden okulda yaptım ama ikisini bir iki gün önce kutladık.Bizim lokantamız vardı sadece süslettik ikisinin resmin olan bi pasta yaptırdık bizde yanına ikramlık şeyler hazırladık o şekilde hallettik
Herşey o kadar pahalıki bizde kendimiz yapıcaktık çoğu şeyi ama hesapladık aman aman bi fark olmadı bari yorulmayalım dedik ben mesela kızımda her sene eşimle beraber yaptık pastasını sadece ilk doğum günü pastasını hazır almıştık ama süslemeyi falan hep kendimiz yapmıştık sonraki doğum günlerinde herşeyini kendimiz yaptık ama bı sefer karışık oldu bir de kalabalık olacaktı evde de yapmak istemedim o karmaşıklığı yaşamak istemedim ama en güzeli kendin yapmakçok güzel olmuş ellerine sağlık
ben de her şeyi kendim yapyım diye atıldım ama günlerdir aşırı uykusuz kalıyorumm
bir de hazır almayayım pahalı olur dedim emek+malzeme parası bana daha pahalıya patladı
Bizimkinin bir çabası olmadığı için ben 35 tl ye şort aldımerkek bebek diye arattım fiyatlar güzell ama hep şort var yaben bir defa giydirdim çok kısa oluyor bence şort. sürünürken bacakları acır diye uzun giydiriyorum
Benimki de memede uyuyor. 2 yaşına az kaldı diye teselli ediyorum kendimiBi ara benimkide öyleydi duruldu şuanama yinede memeci bende emzirmeyi çok seviyorum ama emerek uyuma olayı bazen bunaltıyo çünkü kitliyo resmen ağzından alamıyorum alıyorum ağlıyo tekrar vermek zorunda kalıyorum