2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Buyuk ihtimal benimki gündüz göremediği için. İi saatte bir göğsümde

çok teşekkürler ellerine sağlık

çok geçmiş olsun artık büyüdüler. Ve kazalar her an olabilir kaç kez atlattık. Bir an da oluyor Allah im korusun hepsini orta kulak sorunu 2 kez yaşadık neler çektim. 17 gün antibiyotik kullandık şükür iyi kızım. Ne yeme içme vardı ne oyun oynama hep dibimde huysuzluk yapıyordu. Geçer inşallah bol sabırlar diliyorum.
Kızlar odadan çıktığım an ağlıyor. Koşar adım emekleyerek yanıma geliyor napacaz .
Nefes almak istiyorum artık

Geçmiş olsun,çabuk iyileşir inşallah.Bir anda ellerini her yere atıyorlar,zor dönemdeyiz şu an. Ben de dün yemeği sıcak verip oğlumun ağzını yaktımSu da içiremedim,ağladı,eşim sakinleştirdi.Böyle şeyler herkesde oluyor galiba,kendinizi çok ta üzmeyin.Günde kaç defa düşüp kafasını vurduğunu demiyorum bile.Allah yardlmcımız olsun.

Kekin diğer yüzünü de çevirip pişiriyormusunuz?
Buyuk ihtimal benimki gündüz göremediği için. İi saatte bir göğsümde

Bebekler gündüzler sizden doymuyor olabilir kızlar

Kızlar odadan çıktığım an ağlıyor. Koşar adım emekleyerek yanıma geliyor napacaz .
Bizde de böyle. Ben uyanık olduğu zaman yanından ayrılamıyorum,bütün gün mutfakta oluyoruz.Başka odada işim varsa,onu da götürüyorum.
maalesef ben buna çözüm bulamadım bir de pantolona yapışıyor ki
Aynen.Kahvaltıyı zorla hazırlıyorum.Mutfak dolaplarını karıştırdığında rahat ediyorum,onda da cam kavanozları tutup atıyor,kırılır,bir şey olur diye artık oranı da açmıyorum.
Gezerlerse rahatlayacakmıyız yoksa onda da arkalarından mı koşacağız?Gezerken daha zor olacak gibi geliyor.

benim bebişim full yanında olmama rağmen beni emzik gibi yapmaya başladı. yanında uzanıyorum memeyi açıyorum bir fırt alıyor gidip bi oyuncakla oynuyor tekrar gelip bi fırt alıyor ay hem komik hem yorucu

maalesef yürüyünce daha zor olacak diyorlar eskiden ben cam veriyordum minik minik oynuyordu şimdi kaldırıp yere vuruyor geçen gün demir damlasını ve kar küresini kırdı

Ben neredeyse bununla aynı tarifle pasta yapıyorum.Ama kekleri bir az islatmak lazım bence,böyle kek kuru oluyor sanki

yesilcan86 ben böyle bir tarifi tencerede yapmıştım,yani 2ye bölmeden, diğer yüzünü fırında bir az pişirmiştim,çünki beyaz kalmıştı,o yüzden merak ettim.

maalesef yürüyünce daha zor olacak diyorlar eskiden ben cam veriyordum minik minik oynuyordu şimdi kaldırıp yere vuruyor geçen gün demir damlasını ve kar küresini kırdı
Benim de cam dondurma servis kabım vardı,oğlum onu kırdı,o yüzden korkuyorum artık.Eline geçeni yere vuruyor benimki de.
Şimdi yanımızda,bir odada tuta biliyoruz,yürüyünce çıkıp gidecek,biz de arkasından gitmeli olacağız

Hksu geçmiş olsun canim . Umarım çabuk iyileşir. Benimki de bugün ayakkabiligi üstüne devirdi.Allahtan tüy gibi hafif bir şeydi ve boştu. Maalesef dikkatli olsakta oluyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…