2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
i
Kizlar sizin bebisler parmakla isarete basladi mi? Yavas yavas baslamalari lazim galiba bizimkinden daha tik yok
şaret parmağını uzatıp öptürüyor,öyle alışmış,elini uzatdığında her defa öpdüğümüz için.Ama kendisi neyise parmağıyla göstermiyor
Ben parka götürüyorum, herkese gülücük saçıyor, erkekler de dahil yabancılık çekmiyor ama babıldama, ayağa kalkma, yürüme, emekleme yok.
Ben Osman Gönülalın ay ay gelişim videolarını izliyorum,o hangi zaman doktora götürmemiz gerektiğini de söylüyor.Ona göre benim oğlum geç döndü mesela,ama o tedirgin olacak bir şey değildi.Emeklemeye de yaşıtlarına göre geç başladı bana göre,10,5 aylık başladı.11 ayı dolduğunda emeklemezse kontrole götürün diyor.

Ben yerinizde olsam kontrole götürürdüm,saydıklarınızı yapmaması kilodanmı,tembelmi yoksa başka bir sorun mu var,emin olurdunuz

Ben de pinterestde bir kaç fikir buldum,ama yapmaya vakit bulamıyorum.Bir kaç gün daha az uyuyup yapmalıyım sanırım.

Bu trendyoldan

Kızlar bjr kahvaltı önerisi verin. Tarhanali tostu ve muzlu pankeki hiç sevmedi. Labneli omlet ve avakodo veriyorum ama sıkıldı herhalde. Hatta yumurtadan tiksindi
Bizimki salçalı yumurta seviyor, hafif kekikte koyuyorum, domatesli yumurtada hoşuna gidiyor, salatalık, domates peynir zeytin sırayla veriyorum yiyor, yumurtali ekmek kızartması, şehriye çorbası aklıma ne gelişe yapıyorum, yaşına geldi nerdeyse çokta eskisi gibi titiz degilim

Zeytin peynir bende veriyorum, nasıl bisey yaptın resim atsana bende yapıyım altına örtü seriyorum ben

Kesinlikle katılıyorum ama 3 aylıkken teşhis konulanda var, mesela, yengemin bi bebeği ölmüş yillaaaar önce köyde, nazardan öldü diyor, çok güzeldi diyor, tmm nazara inaniyorumda herkesin bebeği kendine güzel, ben kimsenin bebeğine amaaan ne güzelmiş diye bakmıyorum mesla benim kızım dünyadaki herkesten güzel bana gore. Sebebini bilmiyorlar hurafelerle avunuyorlar, kaynanaminda ilk cocuklari ikizmis 7 bucuk aylikken evde dogum yapmış ikiside ölü dogmus, diyorki o gün annemle tartıştım hirsimla odun yüklenip taşıdım, oda aklıma yatmıyor mesela çünkü su ıçinde korunaklı yerdeler karnımız da aşırı şiddet olmalıki zarar gorsun, belki hastane dr olsa canlanırlardı yada bi sorunlarida olabilir akraba evliliği amcasının oğluyla evli kaynanam, bilemiyoruzki, belkide ozurluyduler, ikiz olduğunu bile doğum yapınca öğrenmiş

Son düzenleme:
Kizlar sizin bebisler parmakla isarete basladi mi? Yavas yavas baslamalari lazim galiba bizimkinden daha tik yok
Benimki geç başladı ama dört nala gidiyor, taklit yapıyor, kelimeleri artıyor, hareketleri gelişiyor, emeklemeyi geliştirdi, tutunup bi yerden ayağa kalkıyor, yemegini suyunu eliyle gosteriyor, kasigi elimden alip kendi yemek ıstiyor maşallah kuzuma güzel ilerliyor memnunum
Ben çok takılmam ya özel günlere, kendim bile unuturum, geçen sene doğum gününde esim elinde cigkofteyle geldi,hayirdir dedim, çiçekçiye girdim çiçek alacaktım, sonra düşündüm çiçeği napacak Çiğ köfte alıyım dedim, doğum günü kutlu olsun dedi ve aşırı sevindim hiç sevmem çiçek hediyesini napcam çiçeği yiyemem işime yaramaz, bi güzel çiğ köfte mızı yedik. Benimki suyunu bile kalkıp almazlar kalk dua et, eşimde böyle olsa bana hep hediye gibi gelir.
Lavinja üyeliğini iptal etmiş acaba benim son yazdığım yüzünden mi
Yok canım niye kırılsın, cahil biri degilki ogretmenmis, anlamıştır senin iyi niyetini, ters algilasa ters bi tepki verirdi, belki yanlışlıkla yapmıştır yada başka bi sebep vardır. Acarsa öğreniriz

Kızlar doğum günü için yer baktık fiyatlar aşırı uçmuş hiç uğraşamam . evde yapıcam süs püs bişeyler , yoksa cidden en az 15 20 bini buluyor mekan pasta organizasyon vs beni aşar yani gereksiz şu dönemde

kız küçük tüyler var ya. Ama benim hamileligimde kıllı dayılar gibi olmuştu göbeğim. Seninkinden olmadı. Sonra da dikisten cikmamistir
Ne bileyim küçük tüyler yapıyo muymuş hiç başıma gelmemişti bende de çıkmıştı göbeğimde falan iyi ki almamışım yanlarını falan hepsi döküldü gerçekten de

Kızlar ya biz menenjit aşısının ikinci dozunu kaçırmışız 7-10-16 ay yazmış doktorum
İkinci dozu haftaya yaptırcam 11 aylık olmuş olcak
Ebeye sordum bi şey olmaz dedi. Olmaz herhalde 2-3 haftadan bir şey

Mekan bence gereksiz şu ekonomide. Instagram da hazır paketler filan var tabagina kadar gönderiyorlar. Ben de onlarla süsleyecegim instagram anneleri değiliz biz ya

kesinlikle çok pahalı ve bebiş henüz anlamadığı için de gereksiz.. ben de evdeki malzemelerle yapacağım

kendine güzel bir hediye al bebeğinle beraber kutla

Haklı olabilirsin, ben de ona doğum gününde 1 kilo et alırım artık, çok sevinir valla

Doğum gününü ben de evde kutluycam, aşağıdaki gibi sade konseptler hoşuma gidiyor, tablodan yapabilirim tatlı bi hatıra kalır.

Eklentiler

• F35A4C53-7081-4E19-8C6C-5CB6C48E1A47.png
    457,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 6E3014EE-BFC1-484D-9AC9-ED9358E6C8C1.png
    393,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 57C99120-5940-4B5C-84F2-B80087CCE4B3.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 33
  • EFD3B5A5-7609-4BAA-972E-8947857D08AF.jpeg
    170,4 KB · Görüntüleme: 38
Geçen menemen yapmıştım bende.salcali yumurta benim de aklıma geldi ama biraz daha bekleyim dedim.

Umarım kirilmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…